0
SHARES

Υλικά:

100 γρ χωριάτικο λουκάνικο

250 γρ Ντοματινια

1 σκελίδα σκόρδο

1 καυτερή πιπεριά Τσάι του βουνού

Φρέσκος βασιλικός

Ξύδι Βαλσαμικο

Ελαιόλαδο

Αλάτι-Πιπέρι

Εκτέλεση:

  • Κόβουμε τα Ντοματινια σε ακανόνιστα κομμάτια, την πιπεριά και τον βασιλικό και τα βάζουμε σε ένα πιάτο βαθύ.
  • Αλατιζουμε για να βγάλουν τα υγρά τους τα Ντοματινια.
  • Σε τηγάνι,ρίχνουμε ελαιόλαδο αφήνουμε να ζεσταθεί και σωτάρουμε το λουκάνικο.
  • Λίγο πριν το τελείωμα ψιλοκοβουμε το σκόρδο, το ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με το τσάι.
  • Αφού το αφαιρέσω από την φωτιά, προσθέτω το ξύδι.
  • Τέλος αδειάζουμε το λουκάνικο πάνω από τα ντοματίνια μας και τελειώνουμε με τον βασιλικό.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS