Υλικά:
100 γρ χωριάτικο λουκάνικο
250 γρ Ντοματινια
1 σκελίδα σκόρδο
1 καυτερή πιπεριά Τσάι του βουνού
Φρέσκος βασιλικός
Ξύδι Βαλσαμικο
Ελαιόλαδο
Αλάτι-Πιπέρι
Εκτέλεση:
- Κόβουμε τα Ντοματινια σε ακανόνιστα κομμάτια, την πιπεριά και τον βασιλικό και τα βάζουμε σε ένα πιάτο βαθύ.
- Αλατιζουμε για να βγάλουν τα υγρά τους τα Ντοματινια.
- Σε τηγάνι,ρίχνουμε ελαιόλαδο αφήνουμε να ζεσταθεί και σωτάρουμε το λουκάνικο.
- Λίγο πριν το τελείωμα ψιλοκοβουμε το σκόρδο, το ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με το τσάι.
- Αφού το αφαιρέσω από την φωτιά, προσθέτω το ξύδι.
- Τέλος αδειάζουμε το λουκάνικο πάνω από τα ντοματίνια μας και τελειώνουμε με τον βασιλικό.
Δείτε το αναλυτικό βίντεο: