Συστατικά
1/2 πακέτο μακαρόνια ολικής αλέσεως
1 κ.σ. βούτυρο
2 φέτες ζαμπόν άπαχο
1 ποτήρι γάλα
1 ποτήρι νερό
1/2 κούπα τυρί τριμμένο
αλάτι
πιπέρι
1 κλωνάρι φρέσκια ρίγανη
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προσθέτουμε το βούτυρο στο τηγάνι σε μεγάλη φωτιά και περιμένουμε να λιώσει.
- Προσθέτουμε το άπαχον ζαμπόν σε λωρίδες και τις σωτάρουμε για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε το γάλα και το νερό μεσά στο τηγάνι και στο τέλος τα μακαρόνια.
- Τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 8-10 λεπτά.
- Κλείνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το τυρί και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε και φρέσκια φύλλα ρίγανης και σερβίρουμε αμέσως.
Δείτε ένα ανάλογο βίντεο:
Πηγή: akispetretzikis.com