Στο εστιατόριο GB Roof Garden, o Chef de Cuisine Δημήτρης Μπούτσαλης δημιούργησε ένα εντυπωσιακό μενού εμπνευσμένος από το διάσημο Wellington.
Ανακαλύψτε το The Grand Wellington και απολαύστε 3 δημιουργικές παραλλαγές του του θρυλικού αυτού πιάτου.
- ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΕ ΖΥΜΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
Καρδιά από φιλέτο μόσχου με προσούτο, ‘duxelle’ μανιταριών, σάλτσα με κρασί Βουργουνδίας και τρούφα (€ 39)
- ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΕ ΖΥΜΗ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
Αιγαιοπελαγίτικο λαβράκι με γαρίδες και όστρακα, σάλτσα ‘beurre blanc’ με εσπεριδοειδή
και σαφράν (€ 36)
- "SURF & TURF" ΣΕ ΖΥΜΗ BRIOCHE
Φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος με αστακό, φουά γκρα, ‘duxelle’ μανιταριών και σάλτσα ‘béarnaise’ αστακού (€ 39)
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΕΣ
Συνοδεύστε το πιάτο σας με μια από τις παρακάτω γαρνιτούρες
-Σπαράγγια σχάρας
-Πουρές πατάτας με τρούφα
-Ψητές πατάτες
-Λαχανικά σιγομαγειρεμένα στην κοκοτιέρα
Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens
Βασ. Γεωργίου Α 1, Αθήνα 105 64
Ώρες: Κλείνει στις 1:15 π.μ.
Κρατήσεις: gbroofgarden.gr
Τηλέφωνο: 21 0333 0000