0
SHARES

Στο εστιατόριο GB Roof Garden, o Chef de Cuisine Δημήτρης Μπούτσαλης δημιούργησε ένα εντυπωσιακό μενού εμπνευσμένος από το διάσημο Wellington.

Ανακαλύψτε το The Grand Wellington και απολαύστε 3 δημιουργικές παραλλαγές του του θρυλικού αυτού πιάτου.

  • ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΕ ΖΥΜΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ 

Καρδιά από φιλέτο μόσχου με προσούτο, ‘duxelle’ μανιταριών, σάλτσα με κρασί Βουργουνδίας και τρούφα (€ 39)

  • ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΕ ΖΥΜΗ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ 

Αιγαιοπελαγίτικο λαβράκι με γαρίδες και όστρακα, σάλτσα ‘beurre blanc’ με εσπεριδοειδή

και σαφράν (€ 36)

  • "SURF & TURF" ΣΕ ΖΥΜΗ BRIOCHE 

Φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος με αστακό, φουά γκρα, ‘duxelle’ μανιταριών και σάλτσα ‘béarnaise’ αστακού (€ 39)

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΕΣ 

Συνοδεύστε το πιάτο σας με μια από τις παρακάτω γαρνιτούρες

-Σπαράγγια σχάρας 

-Πουρές πατάτας με τρούφα 

-Ψητές πατάτες 

-Λαχανικά σιγομαγειρεμένα στην κοκοτιέρα


Facebook

Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens

Βασ. Γεωργίου Α 1, Αθήνα 105 64

Ώρες: Κλείνει στις 1:15 π.μ.

Κρατήσεις: gbroofgarden.gr

Τηλέφωνο: 21 0333 0000

TAGS