ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H ΚitKat γίνεται η πρώτη μάρκα στον κόσμο που κυκλοφορεί ροζ σοκολάτα

Οι λάτρεις έχουν πάθει φρενίτιδα για το νέο είδος που κυκλοφορεί στην αγορά.

H ΚitKat γίνεται η πρώτη μάρκα στον κόσμο που κυκλοφορεί ροζ σοκολάτα

Μία μεγάλη αλλαγή ήρθε στη βιομηχανία της σοκολάτας από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως μετά τη σοκολάτα γάλακτος, τη σοκολάτα υγείας και τη λευκή σοκολάτα ένα νέο, τέταρτο είδος μόλις ανακαλύφθηκε μετά από πάρα πολλά χρόνια. Ο λόγος για τη ροζ σοκολάτα με εντυπωσιακό χρώμα που είμαστε περίεργοι να δοκιμάσουμε από την πρώτη στιγμή που την είδαμε.

Τώρα οι λάτρεις της σοκολάτας που ζουν στη Μεγάλη Βρετανία θα έχουν την απόλαυση να την δοκιμάσουν πρώτοι απ' όλους τους κατοίκους στην Ευρώπη, αφού μετά την Ιαπωνία και την Κορέα η KitKat κυκλοφόρησε ροζ μπάρες σοκολάτες και στην χώρα τους.

Η ροζ σοκολάτα που έχει φρουτώδη γεύση κυκλοφορεί πιλοτικά στην Αγγλία σε ένα κουτί-ποικιλίας μαζί με μία γάλακτος, μία λευκή και μία μπάρα σοκολάτας υγείας, προκαλώντας περιέργεια στους καταναλωτές που σπεύδουν να την γευτούν.

H ΚitKat γίνεται η πρώτη μάρκα στον κόσμο που κυκλοφορεί ροζ σοκολάτα
Αρχικά το νέο είδος σοκολάτας έκανε την εμφάνιση του στα καταστήματα της Ιαπωνίας και της Κορέας με μεγάλη επιτυχία, κάτι που οδήγησε στην σταδιακή επέκταση της κυκλοφορίας του και στην Ευρώπη.

Τον Ιανουάριο που μας πέρασε η εταρία Nestlé πήρε πρώτη το ρίσκο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ελβετό παραγωγό κακάο Barry Callebaut για να δημιουργήσουν μαζί την πρώτη ροζ μπάρα σοκολάτας στον πλανήτη, την οποία επιμελήθηκε και τελειοποίησε ο Ιάπωνας σεφ ζαχαροπλαστικής Yasumasa Takagi.

Αρχικά το νέο είδος σοκολάτας έκανε την εμφάνιση του στα καταστήματα της Ιαπωνίας και της Κορέας με μεγάλη επιτυχία, κάτι που οδήγησε στην σταδιακή επέκταση της κυκλοφορίας του και στην Ευρώπη, ξεκινώντας από την Αγγλία.

Η ροζ σοκολάτας είναι και επίσημα το τέταρτο είδος σοκολάτας στον κόσμο και το πρώτο που έχει γνωρίσει η αγορά μετά από 80 ολόκληρα χρόνια.

Δες στο βίντεο την πρώτη ροζ KitKat του κόσμου.

Read Next

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

Περισσότερα από

Life

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.