ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ένα πανέμορφο γαστρονομικό «μυστικό» στη σκιά του Ιερού Βράχου

Σε μια από τις πιο αξιοζήλευτες τοποθεσίες στον κόσμο, κάτω από τη σκιά του Παρθενώνα.

Ένα πανέμορφο γαστρονομικό «μυστικό» στη σκιά του Ιερού Βράχου

Ένα υπέροχο μυστικό στην καρδιά της Αθήνας αποκαλύπτεται στους λάτρεις των γαστρονομικών απολαύσεων και αναδεικνύεται στον αγαπημένο προορισμό της πόλης για τα βράδια του καλοκαιριού. Το εστιατόριο Acropolis Secret στο roof garden του πολυτελούς ξενοδοχείου Divani Palace Acropolis, καλωσορίζει για ακόμα μια χρονιά τους καλεσμένους του και κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο για την μαγευτική του θέα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, όσο και για τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του.

Ένα πανέμορφο γαστρονομικό «μυστικό» στη σκιά του Ιερού Βράχου

Το πιο… διάσημο μυστικό
Σε μια από τις πιο αξιοζήλευτες τοποθεσίες στον κόσμο, κάτω από τη σκιά του Παρθενώνα, το εστιατόριο Acropolis Secret επιφυλάσσει ένα ακόμα συναρπαστικά γευστικό καλοκαίρι. Το κομψό περιβάλλον με την υπογραφή της υψηλής αισθητικής που χαρακτηρίζει όλους τους χώρους των ξενοδοχείων του Ομίλου Διβάνη, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, η μαγευτική αύρα και η συγκλονιστική θέα στη νυχτερινή Ακρόπολη, μόλις μια ανάσα μακριά, έχουν καθιερώσει το Acropolis Secret ως το απόλυτο meeting point για ένα επαγγελματικό δείπνο, ρομαντικές βραδιές για δύο, συναντήσεις με φίλους, αλλά και after office cocktails. Την ίδια στιγμή οι εξαιρετικές προτάσεις του σεφ εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα σε συνδυασμό με μια ιδιαίτερα αξιόλογη wine list που συμπληρώνει ιδανικά το δείπνο, συνιστούν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η ελληνική κουζίνα στην καλύτερη εκδοχή της

Οι προσεγμένες επιλογές στο μενού του Acropolis Secret τιμούν την ελληνική παράδοση στη γαστρονομία προτείνοντας πιάτα κλασικά με μια σύγχρονη δημιουργική ματιά που προσδίδει τη δική της ξεχωριστή πινελιά. Mε έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών που προέρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι αυθεντικές γεμάτες γεύσεις πρωταγωνιστούν και κερδίζουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η αρχή γίνεται με τον καλύτερο τρόπο με λαχταριστά ορεκτικά όπως τα κρητικά σπανακοπιτάκια με χειροποίητο φύλλο, το χταπόδι στη σχάρα με σαλάτα από φάβα Σαντορίνης και ελιές αλλά και φρεσκοκομμένες δροσερές σαλάτες σε διάφορους μοναδικούς συνδυασμούς όπως αυτή με μοσχαρίσιο προσούτο, ρόκα, γραβιέρα και ροδάκινο σχάρας.

Η γευστική διαδρομή συνεχίζεται με δημιουργικές προτάσεις σε pasta και risotto, φρέσκο ψάρι αλλά και εξαιρετικές επιλογές σε κρέας με απόλυτο must taste την ταλιάτα από μοσχαρίσιο διάφραγμα Black Angus, πατάτες hash brown και baby λαχανικά αρωματισμένα με δενδρολίβανο.

Τον επίλογο γράφουν λαχταριστά επιδόρπια όπως το ημισφαίριο σοκολάτας Valrhona γεμισμένο με crème brulée & crème Αnglaise μέντας αλλά και ιδέες από την παραδοσιακή ελληνική ζαχαροπλαστική με ένα μοντέρνο twist όπως η σιφνέικη μελόπιτα με ανθότυρο και κανέλλα, παγωτό μαστίχας με ροζ πιπέρι και γλυκό περγαμόντο με σουσάμι που σίγουρα δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο.

Το απόλυτο γαστρονομικό μυστικό σας περιμένει στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας για να σας παρασύρει στην μαγική του ατμόσφαιρα.


Facebook Divani Collection Hotels

Tηλ. κρατήσεων: 210 9280100

Διεύθυνση: Divani Palace Acropolis, Παρθενώνος 19-25, Αθήνα

Ωράριο: Καθημερινά 19:30-02:00

Read Next

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

Περισσότερα από

Life

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.