ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτός είναι ο λόγος που στις 6 και 7 Μαΐου θα κλείσεις τραπέζι στη Σπονδή

Στα πλαίσια των γαστρονομικών βραδιών Spondi Michelin Star Dinners.

Αυτός είναι ο λόγος που στις 6 και 7 Μαΐου θα κλείσεις τραπέζι στη Σπονδή

Το εστιατόριο Σπονδή φιλοξενεί για δύο βραδιές τον Peter Knogl, τον πολυβραβευμένο σεφ του εστιατορίου Le Cheval Blanc στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Στις 6 και 7 Μαΐου, ο σεφ μαζί με την ομάδα της Σπονδής δημιουργούν ένα ειδικό μενού 5 πιάτων που αντικατοπτρίζει την βασική του θεωρία: ότι η τέχνη της γαστρονομικής αριστείας έγκειται στον ιδανικό συνδυασμό των συστατικών, διατηρώντας την ουσία των χαρακτηριστικών τους και της γεύσης τους. Οι δημιουργίες του είναι ένα κράμα υψηλής γαλλικής κουζίνας με Μεσογειακές και Ασιατικές επιρροές. Πιστός στο στυλ του αλλά ανοικτός πάντα σε νέες ιδέες, ο τριάστερος σεφ αναζητά την επιδέξια συνύπαρξη συστατικών που προέρχονται από τα καλύτερα προϊόντα που έχει να προσφέρει η φύση.

Ο Peter Knogl φτάνει στην Αθήνα προσκεκλημένος του εστιατορίου Σπονδή στα πλαίσια των γαστρονομικών βραδιών Spondi Michelin Star Dinners που οργανώνει το εστιατόριο κάθε χρόνο με διάσημους σεφ από όλο τον κόσμο.

Γεννημένος το 1968 ο Peter Knogl έχει χαράξει την καριέρα του μέσα σε βραβευμένα εστιατόρια σε Γερμανία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία και Ελβετία. Από το 2007 είναι ο Chef de Cuisine στο εστιατόριο Le Cheval Blanc, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Les Trois Rois.

Αυτός είναι ο λόγος που στις 6 και 7 Μαΐου θα κλείσεις τραπέζι στη Σπονδή
Ο Peter Kogl λέει για την δουλειά του: «Η μεγαλύτερή μου ευχαρίστηση: Να διαλέγω προϊόντα υψηλής ποιότητας και να δημιουργώ με αυτά»

Ο Peter Kogl λέει για την δουλειά του: «Η μεγαλύτερή μου ευχαρίστηση: Να διαλέγω προϊόντα υψηλής ποιότητας και να δημιουργώ με αυτά. Η μεγαλύτερή μου χαρά: Να προσφέρω στους φιλοξενούμενούς μου μια κουζίνα γεμάτη σχήματα και χρώματα, γευστική και γεμάτη ήλιο. Η μεγαλύτερή μου ικανοποίηση: Τα πιάτα μου να αντικατοπτρίζουν ευεξία».

Το εστιατόριο Σπονδή, ένα γαστρονομικό εστιατόριο παγκόσμιας κλάσης, υποστηρίζει σταθερά την υψηλή εστίαση στην Αθήνα. Τα Spondi Michelin Star Dinners αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους σεφ να γνωρίσουν την γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και για τους καλεσμένους μια νέα εμπειρία γεύσης, για την οποία θα χρειαζόταν να ταξιδεύσουν εκτός συνόρων για να την απολαύσουν. Από την κουζίνα του εστιατορίου έχουν περάσει λαμπερά ονόματα της γαστρονομίας όπως ο Éric Fréchon, o Emmanuel Renaut, ο Pascal Barbot, o Thomas Bühner κλπ

Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών γαστρονομικών δείπνων, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να μιλήσουν με τον σεφ.

Για κρατήσεις: 210 7564021 & reservation@spondi.gr

Facebook Spondi

Read Next

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

Περισσότερα από

Life

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.