ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα παπούτσια με το τακούνι-οφθαλμαπάτη έχουν επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο

Όταν η αρχιτεκτονική συναντάει τη μόδα όλα αλλάζουν μεμιάς.

Τα παπούτσια με το τακούνι-οφθαλμαπάτη έχουν επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο

Με έμπνευση, όπως πάντα, τον κοινό τόπο ανάμεσα στην αρχιτεκτονική και τη μόδα, η UNITED NUDE επιστρέφει, αυτή τη σεζόν, με μία συλλογή που φέρνει το μέλλον αλλά και την τεχνολογία λίγο πιο κοντά. Η συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι '19 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δύο νέα concepts, τα “Delta” και “Tech” αλλά και τα χαρακτηριστικά μοντέλα του brand σε πλήρως ανανεωμένες εκδόσεις. Πολλά από αυτά διαθέτουν μία πρωτοπόρα tech-sport αύρα που συνδυάζει λειτουργικές λεπτομέρειες με την εμβληματική αρχιτεκτονική αισθητική της UNITED NUDE. Γι' αυτόν τον λόγο τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μεγάλες αγκράφες και νάυλον λουράκια που υπερτονίζουν το “τεχνικό” look στο οποίο προσβλέπει η συλλογή. Η χρωματική παλέτα ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις της μόδας και κυμαίνεται από το κλασικό μαύρο και το ασπρόμαυρο έως το μπεζ, το ψυχρό μπλε και τα τολμηρά neon.

Τα παπούτσια με το τακούνι-οφθαλμαπάτη έχουν επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο

Women's Highlights

Η νέα conceptual οικογένεια “Delta” αποτελείται από επτά νέα μοντέλα που φλερτάρουν με την παιχνιδιάρικη γοητεία του τριγώνου. Τα δύο πιο τολμηρά αλλά και αριστοτεχνικά δομημένα από αυτά είναι το “Delta Wedge” και το “Delta Run”. Και ενώ και τα δύο μοιράζονται την κομψότητα της φόρμας αλλά και την άνεση, το “Delta Run” είναι πιο σπορ και διαθέτει τρία αυξομειούμενα λουράκια που εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή. Και τα δύο μπορούν να χαρακτηριστούν ως 'υβριδικά σανδάλια' και συνδυάζουν δέρμα, ύφασμα, καλουπωμένο καουτσούκ και ελαφριές χοντρές σόλες.

Μία ακόμα νέα προσθήκη, η οικογένεια “Calli” ξεχωρίζει χάρη στη χρήση ενός ευκολοφόρετου τεχνολογικού υφάσματος που εποτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Παίζοντας ανάμεσα σε ημιδιάφανο λευκό και μαύρο και διακοσμημένα με αντιθετικά γραφικά, τα “Calli” βρίσκονται στο απόγειο της σύγχρονης αισθητικής. Αυτή η “οικογένεια” διαθέτει μοντέλα με ψηλό, μεσαίο αλλά και χαμηλό ύψος, μυτερή μύτη και μια έμφυτη θηλυκότητα που συνυπάρχει με τον sporty-tech σχεδιασμό.

Την προηγούμενη σεζόν η UNITED NUDE σύστησε στο κοινό της το “Cube Bootie” το οποίο και λατρεύτηκε χάρη στο τετράγωνο τακούνι του που αψηφά τη βαρύτητα. Τώρα, η ίδια σιλουέτα επιστρέφει ως σανδάλι για να φορεθεί καθ'όλη τη διάρκεια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Αυτό είναι το “Cube Sandal”! Τα κομψά και μίνιμαλ λουράκια του, δε, επιτρέπουν στο statement χαρακτηριστικό τακούνι του να κλέψει τις εντυπώσεις.

Unisex Highlights

Το sneaker “Bo” επιστρέφει τεχνολογικά ανανεωμένο για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019. Η κατασκευή του διαθέτει πλέον μια ελαφριά σόλα από EVA και καουτσούκ που περνάει από καλούπι προκειμένου να εφαρμόζει άψογα και να παρέχει μέγιστη άνεση. Από τα τρία sneakers της συλλογής, το “Bo Tech” και το “Bo Pleat” είναι unisex. Στη νέα εκδοχή του, το “Bo Tech” είναι ένα sneaker μποτάκι με ιμάντες και πόρπες που μοιάζει βγαλμένο από το μέλλον και ολοκληρώνει το προφίλ που έχει δημιουργήσει αυτή τη σεζόν για το κοινό της η UNITED NUDE.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BRAND UNITED NUDE

Καθαρή σύλληψη, πρωτοπορία και σχεδιασμός, εκεί που η μόδα συναντά την αρχιτεκτονική. Η “δακρύβρεχτη” ιστορία αγάπης του Rem D. Koolhaas, ανηψιού και συνεχιστή του ονόματος του αρχιτέκτονα Rem Koolhaas, θα μείνει στη ιστορία ως αφορμή για τη γέννηση μίας από τις πιο πρωτοποριακές εταιρείες υποδημάτων του σήμερα.

Η UNITED NUDE ιδρύθηκε το 2003 από τον Rem D. Koolhaas και τον Galahad Klark (ένα υποδηματοποιό 7ης γενιάς). Κάθε προιόν είναι ισχυρά συνδεδεμένο με την αρχιτεκτονική και αντιπροσωπεύει μια εξερεύνηση των δυνατοτήτων που παρέχει η κίνηση, τα χρώματα αλλά και τα υλικά του.

Η έναρξη έγινε με το πρώτο μοντέλο “Möbius” και έκτοτε εξελίσσεται συνεχώς, δοκιμάζοντας τα όρια στον σχεδιασμό υποδημάτων αλλά και παρουσιάζοντας συνεργασίες με πρωτοπόρους σχεδιαστές όπως την IRIS VAN HERPEN, τη ZAHA HADID αλλά και τον ISSEY MIYAKE.

Καταλήξαμε να σπάμε τους κανόνες της υποδηματοποιίας, όχι επειδή το επιδιώξαμε αλλά επειδή πολύ απλά δεν τους γνωρίζαμε.

Η UNITED NUDE, που το 2016 τιμήθηκε με το βραβείο Wallpaper* Design Award για το μοντέλο LO RES CAR, κατέχει πλέον ηγετική θέση στον κόσμο του σχεδίου. Το brand έχει ως βάση το Λος Άντζελες, διανέμει τα προιόντα του σε πάνω από 50 χώρες ενώ διαθέτει concept stores σε Άμστερνταμ, Βιέννη, Τελ Αβίβ, Τόκιο, Ταιπέι και Πεκίνο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Ιnstagram

Read Next

17 Απρ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το αλάνθαστο ανοιξιάτικο combo που χαρίζει σε κάθε γυναίκα φινέτσα

Ο chic συνδυασμός που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ιδανικός για κάθε γυναίκα

16 Απρ 2024

Ο Malan Breton στην Athens Fashion Week: Το success story του πολυτάλαντου σχεδιαστή

Ο Malan Breton είναι ένας αυθεντικός celebrity της μόδας.

Περισσότερα από

Μόδα

16 Απρ 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς φόρεσε το total white κοστούμι

Η σικάτη εμφάνιση και οι δηλώσεις για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.

15 Απρ 2024

Τα πιο κομψά looks που μπορείς να κάνεις με τα hero-pieces της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Τα πιο stylish ανοιξιάτικα looks από τη νέα συλλογή της Calvin Klein

13 Απρ 2024

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η σοφιστικέ εμφάνιση με γόβες και τσάντα Chanel

Η εμφάνιση της στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μάς έδωσε έμπνευση.

13 Απρ 2024
12 Απρ 2024

Η Ελένη Πετρουλάκη με total white look: Η παντελόνα που έκανε τη διαφορά

Η εμφάνιση της fitness expert σε εγκαίνια έκθεσης στο φουαγιέ του Παλλάς

12 Απρ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φόρεσε τα πιο μοντέρνα παπούτσια της άνοιξης

Με 70’s αισθητική και άνεση σε κάθε βήμα. Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φοράς την φετινή άνοιξη.

11 Απρ 2024

Prada Galleria: Η εμβληματική τσάντα του οίκου επιστρέφει ανανεωμένη με έμπνευση από τη φύση

Η νέα εκδοχή της Prada Galleria είναι μία φρέσκια προσθήκη στη δημιουργική γκάμα του ιταλικού οίκου.

11 Απρ 2024

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με λευκό σακάκι και sneakers στην εκδήλωση για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία"

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έδωσε το παρών στην προβολή του ντοκιμαντέρ για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία".

10 Απρ 2024

Η 77χρονη Άννα Μαρία κομψή με μπλε coat dress σε βραδινή έξοδο

Το κομψό φόρεμα έφερε την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti.

10 Απρ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: Το κομψό styling trick που αναβαθμίζει ακόμη και το πιο απλό look

Το στιλιστικό trick που ακολούθησε η 63χρονη ηθοποιός.