ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πώς συνδέεται το υπερθέαμα του Intimissimi on Ice με τους influencers;

Πήγαμε στη Βερόνα, είδαμε το μαγικό σόου του Intimissimi on Ice και βγάλαμε μερικά σχετικά -και άσχετα- συμπεράσματα για την εποχή, τις τάσεις, τα εσώρουχα.

Πώς συνδέεται το υπερθέαμα του Intimissimi on Ice με τους influencers;

Γυρνώντας από το σόου, προς το ξενοδοχείο, η συζήτηση πήγε στους influencers, τους επιδραστικούς παράγοντες εξελίξεων του τώρα, αυτούς που ζουν έχοντας κάνει τον εαυτό τους προϊόν προς κατανάλωση και την υπογραφή τους αντίκρισμα χρηματικών επιταγών. Ποιοι είναι; Μπορούν να είναι όλοι; Όλοι-όλοι; Η Τζίνα, η πρωθιέρεια του ταξιδιού στη Βερόνα, παίρνει το λόγο. «Ιnfluencer είναι αυτός που μπορεί, όντως, να επηρεάσει τα πράγματα ενώ παράλληλα αμείβεται για αυτό, ενώ η αισθητική του είναι μπροστά από την εποχή. Μπορεί, δηλαδή, να προβλέψει τα trends που έρχονται». Οι ομήγυρη συμφώνησε. Για την ώρα τουλάχιστον, γιατί η έννοια του όρου ερευνάται ταυτόχρονα με την επιδραστικότητα του τιτλούχου influencer και ενώ η ζωή στα σόσιαλ μίντια τρέχει.

Πώς συνδέεται το υπερθέαμα του Intimissimi on Ice με τους influencers;
Η Chiara Ferragni, η οποία υπέγραψε τα σχέδια των κοστουμιών για το A Legend of Beauty, το υπερθέαμα της Intimissimi on Ice, που πριν λίγο είδαμε στο αρχαίο στάδιο Arena, στην καρδιά της Βερόνα.
Ένα χαρακτηριστικό σκίτσο της Chiara για το σόου.

Όπως και να 'χει ένα ζωντανό παράδειγμα επιτυχημένου influencer είναι η Ιταλίδα fashion blogger, Chiara Ferragni, η οποία υπέγραψε τα σχέδια των κοστουμιών για το A Legend of Beauty, το υπερθέαμα της Intimissimi on Ice, που πριν λίγο είδαμε στο αρχαίο στάδιο Arena, στην καρδιά της Βερόνα. Γεννημένη στην Κρεμόνα το 1987, η ιδρύτρια της digital πλατφόρμας The Blonde Salad, και creative director του brand που φέρει το όνομά της με περίπου 10 εκατ. followers στο Instagram, η Chiara Ferragni είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη σκηνή του διεθνούς social network. Ίσως η φωτεινή περίπτωσή της να είναι καταλληλότερη απάντηση στην ερώτηση «ποιοι είναι τελικά influencers;».

Η Chiara Ferragni με bralette Intimissimi το βράδυ του σόου.
Η θεαματική σκηνή του Arena για το σόου Intimissimi on Ice.

Μετά από από αυτή τη μικρή εισαγωγή κοινωνικού περιεχομένου ας περάσουμε στο θέμα μας. Το σόου του Intimissimi on Ice αυτή τη χρονιά ήταν αφιερωμένο στις γυναίκες, το ταλέντο και την ομορφιά. Η θηλυκότητα ως πηγή έμπνευσης για το 4ο στη σειρά σόου στον πάγο. Και μέσα σε όλα αυτά και η Ελλάδα. Για πρώτη φορά, χάρη στο πλήρως ανακαινισμένο στάδιο που διέθετε μία κεντρική σκηνή παγοδρομίου (όπως στις αρχαίες ρωμαϊκές αρένες) το κοινό μπόρεσε να απολαύσει μια εμπειρία 360 μοιρών.

Το σόου του Intimissimi on Ice αυτή τη χρονιά ήταν αφιερωμένο στις γυναίκες, το ταλέντο και την ομορφιά.
Σκηνή από το σόου.
Σκηνή από το σόου

Tο σόου ξεκίνησε με μία φουρτουνιασμένη θάλασσα από όπου και αναδύθηκε από ένα κέλυφος, η Θεά Αφροδίτη έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της σε φανταστικούς κόσμους, ανάμεσα σε λίμνες γεμάτες κρίνα και φωτεινούς αστερισμούς, ένθερμες μάχες και videogames. H κλασική μυθολογία μέσα από ένα σύγχρονο ύφος, η συνύπαρξη της Αφροδίτης, της Ελένης της Τροίας, της Κίρκης και της Μέδουσας. Μέσα από τις ιστορίες τους, το A Legend of Beauty γιόρτασε την αιώνια θηλυκότητα με τους πιο ταλαντούχους διεθνείς μουσικούς και αθλητές.

Η Ελληνίδα ambassador της Intimissimi, Τόνια Σωτηροπούλου.
Tο σόου ξεκίνησε με μία φουρτουνιασμένη θάλασσα από όπου και αναδύθηκε από ένα κέλυφος, η Θεά Αφροδίτη έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της σε φανταστικούς κόσμους.
Σκηνή από το σόου. Η αθλήτρια πατινάρει πάνω σε διώροφα skate
"Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να παρακολουθήσω το φετινό "Intimissimi On Ice". Tο show ήταν υπέροχο και συνδύαζε διαφορετικές πλευρές του χορού, της μόδας, της μουσικής και του πατινάζ στον πάγο. Εκτιμώ το brand "Intimissimi" για τα σοφιστικέ και fashion – forward κομμάτια που προτείνει. Ήταν ένα αξέχαστο βράδυ στην Ιταλία!" δήλωσε η Κέιτι Χολμς, η οποία παρακολούθησε το σόου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των παραστάσεων της Arena, όλοι οι βασικοί ηθοποιοί ήταν ολυμπιονίκες που προέρχονται από κάθε άκρη της γης: η γιαπωνέζα πρωταθλήτρια Shizuka Arakawa, η πρώτη Ασιάτισσα που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο καλλιτεχνικό πατινάζ στους Ολυμπιακούς (Tορίνο 2006) και ήταν παγκόσμια πρωταθλήτρια ήδη από το 2004. Το ντουέτο από την Αμερική, Meryl Davis και Charlie White, νυν πρωταθλητές και νικητές ασημένιου και χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου καθώς και 2 χρυσών και 2 ασημένιων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το ντουέτο από τον Καναδά, Meagan Duhamel και Eric Radford, ασημένιοι oλυμπιονίκες το 2014 και νικητές 2 χρυσών και 2 χάλκινων μεταλλίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ.

Tο σόου ξεκίνησε με μία φουρτουνιασμένη θάλασσα από όπου και αναδύθηκε από ένα κέλυφος, η Θεά Αφροδίτη έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της σε φανταστικούς κόσμους
Σκηνή από το σόου

Tο cast δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τον βασιλιά των spins, τον Ελβετό Stephan Lambiel, (ασημένιο μετάλλιο στο Τορίνο το 2006, δυο φορές χρυσός και δυο φορές χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής). Τέλος, ο Ρώσος μύθος του καλλιτεχνικού πατινάζ Evgeni Plushenko (2 φορές χρυσός ολυμπιονίκης, 2 φορές ασημένιος κι ο μόνος καλλιτεχνικός πατινέρ στον κόσμο που έχει κερδίσει 4 ολυμπιακά μετάλλια). Το line up ολοκληρώθηκε με διεθνείς διακεκριμένους αθλητές και την ιταλική ομάδα συγχρονισμένου πατινάζ, Hot Shivers.

Η φωνή του μοναδικού Andrea Bocelli υπογράμμισε τις πιο σημαντικές στιγμές του event.

Η φωνή του μοναδικού Andrea Bocelli υπογράμμισε τις πιο σημαντικές στιγμές του event. H επιστροφή του στην Arena της Βερόνα, το θέατρο με την καλύτερη ακουστική στον κόσμο, είναι περισσότερο και από πολυαναμενόμενη κι επιβεβαιώνει ότι το A Legend of Beauty ήταν μία καθ’ όλα made in Italy παραγωγή, υψηλών απαιτήσεων.

Δείτε ένα βίντεο από το σόου:

Read Next

17 Απρ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το αλάνθαστο ανοιξιάτικο combo που χαρίζει σε κάθε γυναίκα φινέτσα

Ο chic συνδυασμός που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ιδανικός για κάθε γυναίκα

16 Απρ 2024

Ο Malan Breton στην Athens Fashion Week: Το success story του πολυτάλαντου σχεδιαστή

Ο Malan Breton είναι ένας αυθεντικός celebrity της μόδας.

Περισσότερα από

Μόδα

16 Απρ 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς φόρεσε το total white κοστούμι

Η σικάτη εμφάνιση και οι δηλώσεις για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.

15 Απρ 2024

Τα πιο κομψά looks που μπορείς να κάνεις με τα hero-pieces της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Τα πιο stylish ανοιξιάτικα looks από τη νέα συλλογή της Calvin Klein

13 Απρ 2024

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η σοφιστικέ εμφάνιση με γόβες και τσάντα Chanel

Η εμφάνιση της στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μάς έδωσε έμπνευση.

13 Απρ 2024
12 Απρ 2024

Η Ελένη Πετρουλάκη με total white look: Η παντελόνα που έκανε τη διαφορά

Η εμφάνιση της fitness expert σε εγκαίνια έκθεσης στο φουαγιέ του Παλλάς

12 Απρ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φόρεσε τα πιο μοντέρνα παπούτσια της άνοιξης

Με 70’s αισθητική και άνεση σε κάθε βήμα. Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φοράς την φετινή άνοιξη.

11 Απρ 2024

Prada Galleria: Η εμβληματική τσάντα του οίκου επιστρέφει ανανεωμένη με έμπνευση από τη φύση

Η νέα εκδοχή της Prada Galleria είναι μία φρέσκια προσθήκη στη δημιουργική γκάμα του ιταλικού οίκου.

11 Απρ 2024

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με λευκό σακάκι και sneakers στην εκδήλωση για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία"

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έδωσε το παρών στην προβολή του ντοκιμαντέρ για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία".

10 Απρ 2024

Η 77χρονη Άννα Μαρία κομψή με μπλε coat dress σε βραδινή έξοδο

Το κομψό φόρεμα έφερε την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti.

10 Απρ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: Το κομψό styling trick που αναβαθμίζει ακόμη και το πιο απλό look

Το στιλιστικό trick που ακολούθησε η 63χρονη ηθοποιός.