ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι καλοκαιρινές εικόνες μετατρέπονται σε συναισθήματα στη νέα Beachwear Collection της Calzedonia

Για το καλοκαίρι του 2020 η Βeachwear Collection της Calzedonia παρουσιάζεται μέσα από μία αυθόρμητη και συναρπαστική αφήγηση, γεμάτη ωραία vibes.

Οι καλοκαιρινές εικόνες μετατρέπονται σε συναισθήματα στη νέα Beachwear Collection της Calzedonia

Τα πιο καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα σε μαγιό, σε καλούν να απολαύσεις την καλύτερη εποχή του χρόνου, με τον πιο στιλάτο τρόπο! Για το καλοκαίρι του 2020 η Βeachwear Collection της Calzedonia παρουσιάζεται μέσα από μία αυθόρμητη και συναρπαστική αφήγηση, γεμάτη ωραία vibes.

Με τον φακό του, ο αναγνωρισμένος διεθνής φωτογράφος Ben Watts, απαθανάτισε αληθινές ιστορίες μέσα από λήψεις που εκφράζουν αυθεντικές, φυσικές και αυθόρμητες στιγμές. Στις λήψεις του άγγλου φωτογράφου συναντάμε εικόνες και αισθήσεις συνυφασμένες με το καλοκαίρι. Οι συναρπαστικές πανοραμικές εικόνες από τη Νότια Αφρική είναι κάτι που συντελεί στην αποτύπωση αυτής της φυσικής και αληθινής ιστορίας.

Οι καλοκαιρινές εικόνες μετατρέπονται σε συναισθήματα στη νέα Beachwear Collection της Calzedonia

Το storytelling είναι ο νέος τρόπος που επιλέγει η Calzedonia μετά την SS ‘20 Collection για να επικοινωνήσει και τη Beachwear Collection: Με εικόνες που μετατρέπονται σε συναισθήματα και σε μια ιστορία. Με αυτό τον θετικό, άμεσο και προσωπικό της τόνο, η καμπάνια μας ωθεί να ζήσουμε δυνατά το καλοκαίρι μέσα από την Calzedonia.

Οι Βeachwear προτάσεις είναι συνδεδεμένες με τις τελευταίες τάσεις της μόδας: Κομμάτια με μια vintage αίσθηση, inca prints, διαχρονικές ρίγες, micro floral prints και πολλά ακόμα!

Το πρώτο μεγάλο θέμα, η μεγάλη τάση που θα κάνει δυναμική εμφάνιση στις παραλίες έρχεται από την περίφημη Crinkle Collection. Το γκοφρέ 3D ξεχωρίζει για το πρωτότυπο και cool στιλ του και προτείνεται σε μονόχρωμες φωτεινές αποχρώσεις αλλά και σε micro flower prints. Τα συγκεκριμένα σχέδια διατίθενται σε Τop: Τρίγωνα, στράπλες, ενισχυμένα τριγωνάκια και χιαστί push-ups. Tα μαγιό της Crinkle Collection προσαρμόζονται τέλεια στις διαφορετικές ανάγκες και γούστα, κάνοντας τη κάθε γυναίκα να αισθάνεται άνετα με το σώμα της.

Ανάμεσα στις νέες προτάσεις της Calzedonia είναι και μία μεγάλη ποικιλία από νέα Βottom κομμάτια: διαχρονικά σλιπ με δαντέλα, up–to-date Brazilian σχέδια με V μπροστινό κόψιμο, ψηλόμεσα σε 80’s style και θηλυκά girly σλιπ με δεσίματα στη μέση, πολυμορφικές φάσες, βολάν.

Η τάση που ξεκίνησε πολύ δυναμικά αυτήν την σεζόν κι έχει κάνει ακόμα και τις bikini lovers να την ερωτευτούν, δεν είναι άλλη από τα Ολόσωμα. Aυτά είναι τα νέα must-have μαγιό. Γιατί είναι σοφιστικέ, κομψά και τονίζουν τέλεια τη σιλουέτα. Με πολύπλευρη προσωπικότητα, είναι τα cool items που θες να φοράς και εκτός παραλίας. Απλά, τα συνδυάζετε με ένα τζιν σορτς κι έχετε το τέλειο look για ένα απεριτίφ στο ηλιοβασίλεμα.

Στα highlights, το ριγέ ολόσωμο χωρίς μπανέλες, με λεπτές τιράντες, φιόγκους και κορδόνια, προσαρμόζεται εύκολα και δένει στην πλάτη όπως επιθυμείτε. Ξεχωρίζει για την πικέ υφή, το πολύ ελαφρύ ύφασμα και V λαιμόκοψή του. Επίσης, για τις πιο κλασικές, προτείνεται το αισθησιακό total black ολόσωμο με βαθύ κόψιμο στο ντεκολτέ και τους γοφούς.

Οι active fashionistas θα λατρέψουν τα jungle printς σε μπικίνι και ολόσωμα με εντυπωσιακή λαιμόκοψη. Tο safari πρωταγωνιστεί ως τάση και με την εξωτική γεύση του inca print σε τρίγωνο μπικίνι με δαντελένιο σλιπ – σχέδιο που μας ταξιδεύει νοητικά σε αρχαίους πολιτισμούς.

Ακόμη ένα must-have: Το μπικίνι Federica φωτίζει το καλοκαίρι της Calzedonia. Γκλίτερ νήματα συνδυασμένα με αποχρώσεις που παραπέμπουν σε γήινα χρώματα και τονίζουν το μαύρισμα. Εlena – ένα από τα πιο cool μαγιό της συλλογής. Αποπνέει το glam και τη μοναδικότητα του brand Calzedonia. Ένας συνδυασμός 70s ντιζάιν με κλασικές γραμμές που δεν πρέπει να χάσετε: σε λευκό χρώμα, με ξύλινους κρίκους και ρετρό ψηλόμεσα σλιπ.

Τέλος, το brand συμπεριλαμβάνει ακόμη μία φορά στην Beachwear Collection, τα mini-me σχέδια που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια – αγκαλιάζοντας και κερδίζοντας το ενδιαφέρον των «mini» fashionistas!

Δες περισσότερα σχέδια στο gr.calzedonia.com

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

30 Απρ 2024

Αυτά είναι τα athleisure κομμάτια που θα επιλέξουμε για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας

Τα κομμάτια που θα προτιμήσουμε στις προπονήσεις μας και στις casual εξόδους μας

30 Απρ 2024

Το σούπερ εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα της Αν Χάθαγουεϊ έκλεψε την παράσταση

Η Αν Χάθαγουεϊ με κόκκινο φόρεμα Versace ήταν ο ορισμός του sexy chic.

Περισσότερα από

Μόδα

30 Απρ 2024

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια ενημερωμένη και θηλυκή spring - summer γκαρνταρόμπα

Τα κομμάτια που θα αναδείξουν την πιο λαμπερή και θηλυκή πλευρά σου αυτή τη σεζόν.

29 Απρ 2024

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το απόλυτο ανοιξιάτικο look

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με κόκκινο παντελόνι και '70s πουκάμισο.

29 Απρ 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Τα κομψά ανοιξιάτικα looks που επιλέγει η Κλέλια Ανδριολάτου για όλες τις ώρες της ημέρας

26 Απρ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά bohemian chic looks για την άνοιξη σύμφωνα με την Τζωρτζίνα Λιώση

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

25 Απρ 2024

Στην γκαρνταρόμπα μίας fashion expert: Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει πως να είμαστε κομψές 24/7

Οι στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας Ευαγγελινού από το answear.gr πρόκειται να σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.