ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

O Καρλ Λάγκερφελντ ξαναζωντάνεψε στο Grand Palais. Μεταμορφώνοντας την Τίλντα Σουίντον σε ξωτικό

Στην τιμητική εκδήλωση για τον μεγάλο σχεδιαστή της Chanel στο Grand Palais, η εμβληματική ηθοποιός ήταν αιθέρια επί σκηνής, μαζί με τις Έλεν Μίρεν και Κάρα Ντελεβίν

O Καρλ Λάγκερφελντ ξαναζωντάνεψε στο Grand Palais. Μεταμορφώνοντας την Τίλντα Σουίντον σε ξωτικό

Αν μπορούσε ο Καρλ Λάγκερφελντ να βρίσκεται την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Grand Palais στο Παρίσι, θα έτριβε τα γαντοφορεμένα χέρια του με ικανοποίηση βλέποντας την αφρόκρεμα της τέχνης και της μόδας να συρρέει στο μέγαρο για να τον τιμήσει σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση που διοργάνωσαν τα brands Chanel, Fendi και Karl Lagerfeld.

Η τελετή «Karl for Ever», Καρλ για Πάντα, επιβεβαίωσε τον τίτλο της καθώς ο μεγάλος σχεδιαστής ξαναζωντάνεψε στον κόσμο σύμφωνα με τον Καρλ που έστησε ο οπερατικός και θεατρικός Καναδός σκηνοθέτης Robert Carsen. Οι τοίχοι του Grand Palais καλύφθηκαν με πορτρέτα του Λάγκερφελντ, ανάμεσα σε αυτά και ένα με την πολυαγαπημένη του γάτα, Choupette, ενώ στο βίντεο που προβλήθηκε συνεντεύξεις των Άννα Γουίντουρ, Καρίν Ρόιτφιλντ και Βαλεντίνο Γκαραβάνι συνυπήρχαν με μονταρισμένα ηχητικά ντοκουμέντα από συνέντευξη του ίδιου του Λάγκερφελντ.

Απόλυτα συγκινητική η σκηνική παρουσία εμβληματικών προσωπικοτήτων, που καθεμία τίμησε με τον δικό της τρόπο τον Κάιζερ της μόδας. Μεταξύ άλλων, η Έλεν Μίρεν, ντυμένη όπως η Καρλ Λάγκερφελντ, διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Λάγκερφελντ «The World According to Karl», ενώ η Κάρα Ντελεβίν, μεταμφιεσμένη σε Choupette, ένα κείμενο της Γαλλίδας συγγραφέα Κολέτ. Εκθαμβωτική και αιθέρια σαν ξωτικό η Τίλντα Σουίντον, με την πιο εντυπωσιακή βραδινή τουαλέτα της βραδιάς, που ενσάρκωσε τον «Ορλάντο» της Βιρτζίνια Γουλφ, τον αγαπημένο λογοτεχνικό ήρωα του Λάγκερφελντ.

O Καρλ Λάγκερφελντ ξαναζωντάνεψε στο Grand Palais. Μεταμορφώνοντας την Τίλντα Σουίντον σε ξωτικό
Εκθαμβωτική και αιθέρια σαν ξωτικό η Τίλντα Σουίντον, με την πιο εντυπωσιακή βραδινή τουαλέτα της βραδιάς, που ενσάρκωσε τον «Ορλάντο» της Βιρτζίνια Γουλφ, τον αγαπημένο λογοτεχνικό ήρωα του Λάγκερφελντ.

Δυόμιση χιλιάδες άτομα εκτιμάται ότι έδωσαν το παρών, ανάμεσα σε αυτούς η Κάρλα Μπρούντι, η Τζίτζι Χαντίντ, η Άννα Γουίντουρ και η πρώτη κυρία της Γαλλίδας, Μπριζίτ Μακρόν.

Μέσα από αυτή τη γιορτή, το κοινό είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή και με λιγότερο γνωστές πλευρές του couturier, όπως το πάθος του για τη μουσική, το τανγκό και τη λογοτεχνία. Το Grand Palais, που έχει φιλοξενήσει τα εικονοκλαστικά σόου του, πλημμύρισε από συγκίνηση και νοσταλγία. Και από όνειρα για το μέλλον, ωστόσο, αφού άλλωστε, όπως έχει πει και ο ίδιος ο Λάγκερφελντ: «Είναι στο χέρι μας να προσαρμοστούμε στους καιρούς μας. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε την εξέλιξη».

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

Δείτε ένα βίντεο από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: @chanelofficial

Read Next

06 Μαϊ 2024
06 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

Μόδα

03 Μαϊ 2024
02 Μαϊ 2024

Η Adele επαναφέρει τις απόλυτες γόβες των 80s

Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή.

30 Απρ 2024

Αυτά είναι τα athleisure κομμάτια που θα επιλέξουμε για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας

Τα κομμάτια που θα προτιμήσουμε στις προπονήσεις μας και στις casual εξόδους μας

30 Απρ 2024

Το σούπερ εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα της Αν Χάθαγουεϊ έκλεψε την παράσταση

Η Αν Χάθαγουεϊ με κόκκινο φόρεμα Versace ήταν ο ορισμός του sexy chic.

30 Απρ 2024

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια ενημερωμένη και θηλυκή spring - summer γκαρνταρόμπα

Τα κομμάτια που θα αναδείξουν την πιο λαμπερή και θηλυκή πλευρά σου αυτή τη σεζόν.

29 Απρ 2024

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το απόλυτο ανοιξιάτικο look

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με κόκκινο παντελόνι και '70s πουκάμισο.

29 Απρ 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Τα κομψά ανοιξιάτικα looks που επιλέγει η Κλέλια Ανδριολάτου για όλες τις ώρες της ημέρας

26 Απρ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά bohemian chic looks για την άνοιξη σύμφωνα με την Τζωρτζίνα Λιώση

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

25 Απρ 2024

Στην γκαρνταρόμπα μίας fashion expert: Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει πως να είμαστε κομψές 24/7

Οι στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας Ευαγγελινού από το answear.gr πρόκειται να σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.