ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Tommy Hilfiger μας θέλει «επαναστάτες με αιτία» για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019

Οι νέες συλλογές για την Ανοιξη και το Καλοκαίρι 2019 παρουσιάστηκαν στο Tommy Hilfiger digital showroom με μοναδικό digital τρόπο

Η Tommy Hilfiger μας θέλει «επαναστάτες με αιτία» για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019

Στο digital showroom της εταιρείας SARKK ABEE, αποκλειστικού διανομέα της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη FYROM και την Μολδαβία, παρουσιάστηκαν οι νέες συλλογές Tommy Hilfiger για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019 και συγκεκριμένα οι: Womenswear, Menswear, Tailored, Tommy Jeans, Footwear & Accessories, Kidswear, Underwear, Hilfiger Collection, η νέα συλλογή Tommy Sport αλλά και οι capsule συλλογές TommyXZendaya, TommyXLewis και TommyXMercedes.

H παρουσίαση των συλλογών SS 19 έγινε για πρώτη φορά με digital τρόπο. Η διαδραστική επαφή με το brand και οι εξατομικευμένες παρουσιάσεις έδωσαν την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να συζητήσουν διεξοδικά τις νέες συλλογές και τα προτεινόμενα στιλ. Το digital showroom της Tommy Hilfiger αποτελεί ένα νέο, καινοτόμο και πρωτοποριακό σημείο αναφοράς στον κλάδο της μόδας. Είναι μοναδικό στην Ελλάδα και το 7ο της εταιρείας στον κόσμο.

Η Tommy Hilfiger μας θέλει «επαναστάτες με αιτία» για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019

Οι συλλογές TOMMY HILFIGER για την Άνοιξη 2019 ενεργοποιούν το κλασικό Americana στιλ με ένα τολμηρό και γεμάτο χρώματα twist. Κολεγιακά σχέδια από τα 50’s περιλαμβάνουν το sweater εμπνευσμένο από την κληρονομία της Ivy League της Ανατολικής Ακτής και το polo πουκάμισο, τα οποία έχουν επανασχεδιαστεί σε απρόσμενες σιλουέτες και color-blocking που μαγνητίζει το βλέμμα. Εκλεπτυσμένα sportswear κομμάτια και σύγχρονα chinos παίρνουν τα ηνία, ενώ τα καρό και οι σύγχρονες tailor γραμμές παρουσιάζονται με έντονα χρώματα και ρίγες. Βιώσιμες πρώτες ύλες, συμπεριλαμβανομένων των ανακυκλώσιμων νημάτων και του οργανικού βαμβακιού εμφανίζονται σε όλη τη συλλογή, η οποία αγκαλιάζει τη νοσταλγία του παρελθόντος με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Οι capsule συλλογές TommyXZendaya, TommyXLewis, TommyXMercedes, αλλά και η πρωτοεμφανιζόμενη συλλογή Tommy Sport αποτέλεσαν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των προσκεκλημένων.

Η capsule συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019 σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του Αμερικανού σχεδιαστή Tommy Hilfiger με την ηθοποιό Zendaya, η οποία είναι η νεότερη παγκόσμια Tommy Hilfiger brand ambassador των γυναικείων συλλογών. Η συλλογή είναι ένας εορτασμός της εποχής των 70’s και των δυνατών, iconic γυναικών της Αμερικανικής pop κουλτούρας. Σε όλα τα look αντικατοπτρίζεται η μοναδική αλλά ταυτόχρονα δυναμική αίσθηση του στιλ της Zendaya.

Ο Lewis Hamilton, Βρετανός οδηγός αγώνων ταχύτητας, τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula One® και παγκόσμιος brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER, συνεργάστηκε με τον εμβληματικό Αμερικανό σχεδιαστή, για να παρουσιάσουν τη δεύτερη κατά σειρά TommyXLewis συλλογή για την Άνοιξη 2019, δίνοντας έτσι τον δικό του fashion-forward ρυθμό στο κλασικό Αμερικανικό cool Tommy Hilfiger DNA.

H capsule συλλογή TommyXMercedes είναι η πρώτη συλλογή που προκύπτει από τη συνεργασία του Αμερικανού σχεδιαστή Tommy Hilfiger με την MERCEDES-BENZ. Η συλλογή στηρίζεται στην πολυετή στρατηγική συνεργασία με την επί τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια της Formula One® Mercedes-AMG Petronas Motorsport συνδυάζοντας την κληρονομιά του Αμερικανικού brand με τις καινοτόμες τεχνικές γνώσεις της ομάδας της Formula One®.

Η νέα συλλογή Tommy Sport περιλαμβάνει γυναικείο και ανδρικό activewear με ένα πολύπλευρο twist. Τα look μπορούν να φορεθούν από τον στίβο μέχρι την βόλτα στην πόλη. Έχουν σχεδιαστεί από ανακυκλώσιμα και ανάλαφρα υφάσματα, σε συνδυασμό με λειτουργικές λεπτομέρειες, ώστε να είναι ταυτόχρονα βιώσιμα και fashionable, ευθυγραμμισμένα με τις ανάγκες του σήμερα.

Read Next

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

23 Απρ 2024

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

Περισσότερα από

Μόδα

22 Απρ 2024

Λουλούδια, χρώματα και λάμψη: Η Αντιγόνη Νεοφύτου προτείνει τα πιο stylish looks για την άνοιξη

Η ηθοποιός δοκιμάζει επίκαιρα και διαχρονικά κομμάτια δημιουργώντας κομψά outfits για την άνοιξη.

21 Απρ 2024

Μαρινιέρα + denim: Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τη μαρινιέρα με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο

Το ανοιξιάτικο outfit της Σοφίας Καρβέλα που θέλουμε να υιοθετήσουμε

20 Απρ 2024

Πήραμε μία γεύση από τα σανδάλια που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Ξαφνικά μύρισε καλοκαίρι και εμείς ήδη οργανώνουμε τη γκαρνταρόμπα της θερινής εποχής.

18 Απρ 2024

Η ανοιξιάτικη εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη με λευκό κοστούμι και εσπαντρίγιες

Το διαχρονικό κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας που επέλεξε η Όλγα Κεφαλογιάννη

17 Απρ 2024

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

17 Απρ 2024

Τα μυστικά για sexy εμφανίσεις μετά τα 50

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για το sexy dressing.

17 Απρ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το αλάνθαστο ανοιξιάτικο combo που χαρίζει σε κάθε γυναίκα φινέτσα

Ο chic συνδυασμός που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ιδανικός για κάθε γυναίκα

16 Απρ 2024

Ο Malan Breton στην Athens Fashion Week: Το success story του πολυτάλαντου σχεδιαστή

Ο Malan Breton είναι ένας αυθεντικός celebrity της μόδας.

16 Απρ 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς φόρεσε το total white κοστούμι

Η σικάτη εμφάνιση και οι δηλώσεις για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.