ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η μία φωτογραφία της Νταϊάνα που καθορίζει τη μόδα 20 χρόνια μετά

Ήταν το ρούχο που όπως και η Νταϊάνα έγινε viral

Το καλοκαίρι του 1997 η Νταϊάνα το πέρασε σε κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Έχοντας μόλις χωρίσει από τον καρδιοχειρούργο Hasnat Khan και όντας για ακόμα μία φορά πληγωμένη από την ερωτική της ζωή βρίσκει παρηγοριά τον μεγιστάνα Ντόντι Αλφαγιέντ, ο οποίος μοιάζει τρελά ερωτευμένος μαζί της και κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να εδρεώσει την σχέση του μαζί της. Αρχικά καλεί την ίδια και τα παιδιά της, τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, στη νότια Γαλλία και στην έπαυλη του πατέρα του στο Σαιν Τροπέ, ενώ λέγεται ότι τότε ήταν που αγόρεσε την υπερπολυτελή θαλαμηγό του, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να κάνει ακόμα πιο δελεαστική τη φιλοξενία. Λίγες βδομάδες αργότερα καλεί ξανά μόνο τη Νταϊάνα αυτή τη φορά και οι δυο τους κάνουν διακοπές στη Σαρδηνία. Όπως συνέβαινε κάθε φορά για χρόνια ολόκληρα τα φλας των παπαράτσι παίρνουν φωτιά, κάποιοι τη στήνουν σε ακριβό ξενοδοχείο απέναντι από το σημείο που είχε σταματήσει η θαλαμηγός και την παρακολουθούν με κυάλια υψηλής ανάλυσης και μακρινής εμβέλειας. Σε μία από αυτές τις απόπειρες για την πολυπόθητη φωτογραφία τραβιέται ένα καρέ στο οποίο βλέπουμε την πριγκίπισσα της Ουαλίας με ένα ολόσωμο, λεοπάρ μαγιό. Η εικόνα κάνει τον γύρο του κόσμου, πουλιέτα ακριβά και το μαγιό αποκτά σε λίγες μέρες διαστάσεις πολυπόθητου item για όλες τις μοδάτες του πλανήτη - και όχι μόνο.

Η μία φωτογραφία της Νταϊάνα που καθορίζει τη μόδα 20 χρόνια μετά
Η Νταϊάνα στη Σαρδηνία, δίπλα της διακρίνεται σκυμμένος ο Ντόντι

Σήμερα, λίγες μόλις ημέρες πριν την επέτειο των είκοσι χρόνων από τον θάνατο της στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα του Παρισιού όλο το ενδιαφέρον είναι ξανά στραμμένο στις τελευταίες μέρες της ζωής της και σε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από εκείνη την μοιραία μέρα στη γαλλική πρωτεύουσα. Ο Ουίλιαμ μάλιστα φημολογείται ότι κάνει σοβαρές προσπάθειες για να εξηγήσει στα παιδιά του πόσο σπουδαία ήταν η γιαγιά τους, μειώνοντας στα μάτια τους την Καμίλα.

Δεν είναι όμως μόνο τα μέσα που έχουν ένα νεοαποκτηθέντο ενδιαφέρον για την θλιμμένη πριγκίπισσα της ισχυρής βασιλικής οικογένειας. Είναι και το κοινό και συγκεκριμένα το κοινό της μόδας που έχει αρχίσει, σύμφωνα με τελευταία στατιστικά νούμερα, να γκουγκάρει μαζικά outifts που κάποτε είχε φορέσει η Ντι αλλά και να αγοράζει παρόμοια ρούχα στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με στοχεία της μηχανής αναζήτησης Lyst και ρεπορτάζ της Telegraph το λεοπάρ μαγιό είναι σίγουρα ένα από αυτά αφού οι γυναίκες το έχουν ψάξει στο ίντερνετ 39% περισσότερο απ' ότι οποιοδήποτε άλλο μαγιό, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις παρόμοιων ολόσωμων μαγιό σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

20 Σεπ 2023

Η σπάνια φωτογραφία γενεθλίων της Ιταλίδας ντίβας Σοφία Λόρεν στην Αθήνα

Όταν η Σοφία Λόρεν γιόρτασε τα 22α γενέθλια της σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Σήμερα η Ιταλίδα ντίβα κλείνει τα 89.

Περισσότερα από

Viral

18 Σεπ 2023

Ασύλληπτο έγκλημα: παππούς και γιαγιά σκότωσαν την 5χρονη εγγονή τους επειδή λερώθηκε

Την μαστίγωσαν με ζώνη επειδή λερώθηκε -πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία το παιδί.

10 Απρ 2023

Σάλος με τον Δαλάι Λάμα: φίλησε ένα αγοράκι στο στόμα και του ζήτησε να του ρουφήξει τη γλώσσα "για πλάκα"

Με το επίμαχο βίντεο να έχει γίνει viral ο θρηκευτικός ηγέτης ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό.

29 Μαρ 2023

"Καλησπέρα από Σταύρο": ο "γύπας" του διαδικτύου έγινε και τραγούδι που παίζει στα κλαμπ

Χρήστης των social media στέλνει σε χιλιάδες κοπέλες το ίδιο μήνυμα προσδοκώντας ένα add.

31 Δεκ 2022

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ τρολάρει τον influencer Άντριου Τέιτ, ο οποίος συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων και βιασμό

Πριν μερικές μέρες είχαν "λογοφέρει" στο Twitter και τώρα η Γκρέτα τον έλιωσε.