ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Intimissimi και η Irina Shayk δημιουργούν την βίβλο του basic knitwear

Η Intimissimi και η Irina Shayk παρουσιάζουν το project που θα αλλάξει τον τρόπο που ντυνόμαστε και αισθανόμαστε για το σώμα μας

Η Intimissimi και η Irina Shayk δημιουργούν την βίβλο του basic knitwear

Με το Intimissimi Every Wear book, η Intimissimi αναπροσδιορίζει τον κόσμο του basic knitwear και η Irina Shayk το αγκαλιάζει σε ένα φωτογραφικό project απογειώνοντας τα καθημερινά κομμάτια που είναι το δέρμα της γυναίκας.

Η Intimissimi και η Irina Shayk δημιουργούν την βίβλο του basic knitwear

Tο Intimissimi Every Wear Book περιγράφει έναν νέο τρόπο με τον οποίο αποκαλύπτεται το σχήμα και η ομορφιά κάθε γυναίκας -επιπλέον από τα εσώρουχα. Μία αντισυμβατική γλώσσα που επέλεξε η Intimissimi για να τονίσει περαιτέρω την έννοια της θηλυκότητας και άνεσης.

Ο οδηγός της Intimissimi απαραίτητος σε όλες. Απαντά σε ερωτήματα όπως «Τι φοράω πάνω από τα εσώρουχα;», «Τι υφές να επιλέξω;», «Τι επίδοση να περιμένω από τις φυσικές ίνες σε σύγκριση με τις επεξεργασμένες;» και απεικονίζει και περιγράφει την εφαρμογή, άνεση και επίδοση των υφών που χρησιμοποιούνται στα basic πλεχτά και cult κομμάτια (tops, αμάνικες μπλούζες, κορμάκια, μακρυμάνικα πλεχτά, σλιπ, κ.α.) κατάλληλα για να φορεθούν “πάνω από τα εσώρουχα”.

Η Irina Shayk πρωταγωνιστεί σε αυτό το project και απαθανατίζεται με ένα καθ’όλα νέο twist από τον νεαρό φωτογράφο Rowan Papier. Επιλέγοντας να τη φωτογραφίσει χρησιμοποιώντας αναλογικό κι όχι ψηφιακό φίλμ, αντίθετα με τη σημερινή τάση στη φωτογραφία μόδας, ο Rowan Papier προσέδωσε έναν πλούτο και ένα αδιαμφισβήτητο class στις εικόνες.

Οι λέξεις-κλειδιά για την Intimissimi Fall-Winter 2017/18 συλλογή, είναι λειτουργικότητα και απόδοση: μπλούζες, tube tops, κορμάκια και πουκάμισα σε basic αποχρώσεις. Με ένα ιδιαίτερο focus στις διαφορετικές υφές και τα χαρακτηριστικά τους, τα κομμάτια της συλλογής γίνονται το δεύτερο δέρμα σας. Ανετα, με easy chic στυλ και μία δόση glam.

modal, κασμίρι, μικροϊνα, μετάξι, δαντέλα και βαμβάκι, τα νέα knitwear σχέδια χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία υφασμάτων. Κάθε ένα χαρίζει άνεση και λειτουργικότητα, με εκπληκτική απόδοση – στοιχεία απόλυτα ταυτισμένα με το brand Intimissimi.

Tο Intimissimi Every Wear Book, σχεδιάστηκε για τους πελάτες του brand σε όλο τον κόσμο - έχει μεταφραστεί σε 15 γλώσσες - και είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο, στα καταστήματα.

Πάρτε το δικό σας για να γνωρίζετε τι να επιλέξετε και ποιο κομμάτι ταιριάξει με το “σωστό” εσώρουχο όλες τις ώρες της ημέρας.

Read Next

06 Μαϊ 2024
06 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

Μόδα

03 Μαϊ 2024
02 Μαϊ 2024

Η Adele επαναφέρει τις απόλυτες γόβες των 80s

Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή.

30 Απρ 2024

Αυτά είναι τα athleisure κομμάτια που θα επιλέξουμε για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας

Τα κομμάτια που θα προτιμήσουμε στις προπονήσεις μας και στις casual εξόδους μας

30 Απρ 2024

Το σούπερ εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα της Αν Χάθαγουεϊ έκλεψε την παράσταση

Η Αν Χάθαγουεϊ με κόκκινο φόρεμα Versace ήταν ο ορισμός του sexy chic.

30 Απρ 2024

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια ενημερωμένη και θηλυκή spring - summer γκαρνταρόμπα

Τα κομμάτια που θα αναδείξουν την πιο λαμπερή και θηλυκή πλευρά σου αυτή τη σεζόν.

29 Απρ 2024

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το απόλυτο ανοιξιάτικο look

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με κόκκινο παντελόνι και '70s πουκάμισο.

29 Απρ 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Τα κομψά ανοιξιάτικα looks που επιλέγει η Κλέλια Ανδριολάτου για όλες τις ώρες της ημέρας

26 Απρ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά bohemian chic looks για την άνοιξη σύμφωνα με την Τζωρτζίνα Λιώση

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

25 Απρ 2024

Στην γκαρνταρόμπα μίας fashion expert: Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει πως να είμαστε κομψές 24/7

Οι στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας Ευαγγελινού από το answear.gr πρόκειται να σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.