ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

8 tips για να ανανεώσεις τα outfit που έχεις βαρεθεί να φοράς

Κάποια ντυσίματα είναι δοκιμασμένα και «επιδοκιμασμένα» στο χρόνο. Όμως σε κούρασαν. Ιδού μερικά κολπάκια για να τα ανανεώσεις.

8 tips για να ανανεώσεις τα outfit που έχεις βαρεθεί να φοράς

1. Κάνε το εξής τρικ: Άσε αρκετό καιρό τα αγαπημένα σου ρούχα άπλυτα, οπότε θα αναγκαστείς να επιστρατεύσεις κομμάτια από τη ντάνα αυτών που δε φοράς συχνά. Έτσι θα ενισχυθεί η εικόνα σου -υποχρεωτικά- με νέα σουσούμια. Και τότε είναι που θα εισπράξεις θετικά σχόλια και τότε είναι που θα αγαπήσεις κι άλλα κομμάτια της ντουλάπας σου, τα οποία είχες στην απομαχία.

Θυμάσαι τα παπούτσια που φορούσες πριν μία δεκαετία, περίπου; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να επαναφέρεις με δόξα και τιμή τα mules.

2. Πρόσθετε χρώμα. Ξεκόλλα από το κλασικό και σίγουρο μαύρο ή τα λοιπά «κατεβασμένα» χρώματα, που ναι μεν είναι η εύκολη λύση, αλλά όχι η πιο εντυπωσιακή. Επιστράτευσε τα παλ της άνοιξης και τόλμησε να συνδυάσεις μοβ με απαλό κίτρινο ή απενοχοποίησε το πορτοκαλί και πρόσθεσέ το σε αξεσουάρ. Άλλωστε, το πορτοκαλί είναι το χρώμα της υγείας σύμφωνα με τους θιβετιανούς μοναχούς.

3. Ακόμα κι αν δε θέλεις να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου «κατεβασμένα» χρώματα, μπορείς να ανανεώσεις την «χιλιοπαιγμένη» εικόνα τους επιστρατεύοντας ένα ζευγάρι ασημένια ή χρυσά πέδιλα. Θα προσδώσεις έτσι ένα «τσικ» κομψότητας συμβατή με τα καλέσματα των στιλάτων καιρών.

4. Κάνε το κόλπο του layering. Φόρεσε τα ρούχα σου το ένα πάνω από άλλο. Μη τρομάζεις, δεν είναι εναντίον σου αυτή η συμβουλή για να βγεις σαν τρελή στους δρόμους, τύπου «έριξα ό,τι βρήκα πάνω μου και βγήκα». Το σχεδιασμένο στάιλινγκ απαιτεί φέτος να συνδυάσεις το λευκό T-Shirt σου με το κομπινεζόν σου ή το αμάνικο tang top σου με ένα φούτερ από μέσα. Παρακινδυνευμένη τάση, αλλά στο χέρι σου είναι να το κάνεις να μοιάζει μοναδικό.

5. Ξέθαψε τα mules σου. Θυμάσαι τα παπούτσια που φορούσες πριν μία δεκαετία, περίπου; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να τα επαναφέρεις με δόξα και τιμή. Είναι «πολύ καλοκαίρι 2016». Και από τα πιο θηλυκά παπούτσια όλων των εποχών επίσης.

6. Φόρεσε φουλάρια. Όχι μακριά και γύρω από το λαιμό σου, αλλά κοντά και τσαχπίνικα, σαν τους καουμπόηδες που πετάνε το λάσο. Και κάτω από τα φουλάρια σου άσε τα διάφορα bling-bling που έχεις στο λαιμό σου να φαίνονται. Η υπερβολή σου πάει πολύ -τουλάχιστον για φέτος το καλοκαίρι.

7. Πρόσθεσε μία ζώνη. Λίγο πριν βγεις από το σπίτι, κοιτάξου στον καθρέφτη, πάρε μία ταιριαστή ζώνη από τη ντουλάπα σου, πέρασέ τη στη μέση σου και η εικόνα σου αυτόματα θα γίνει φετινή. Ούτε περσινή, ούτε διαχρονική. Εάν δε, κάνεις και τον κόμπο στην άκρη της ζώνης, αντί να αφήσεις την άκρη να κρέμεται, ακόμα καλύτερα. Ακόμα πιο «μέσα στα πράγματα».

8. Αντικατέστησε το μαύρο skinny τζιν σου με ένα vintage ανοιχτόχρωμο Levi's σε ίσια γραμμή. Δεν υπάρχει τίποτα πιο «φετινό» από το προπέρσινο τζιν σου. Εάν το έχεις πετάξει τσέκαρε τον οδηγό για vintage τζιν στην Αθήνα.

Read Next

29 Απρ 2024

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το απόλυτο ανοιξιάτικο look

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με κόκκινο παντελόνι και '70s πουκάμισο.

29 Απρ 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Τα κομψά ανοιξιάτικα looks που επιλέγει η Κλέλια Ανδριολάτου για όλες τις ώρες της ημέρας

Περισσότερα από

Μόδα

26 Απρ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά bohemian chic looks για την άνοιξη σύμφωνα με την Τζωρτζίνα Λιώση

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

25 Απρ 2024

Στην γκαρνταρόμπα μίας fashion expert: Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει πως να είμαστε κομψές 24/7

Οι στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας Ευαγγελινού από το answear.gr πρόκειται να σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.

23 Απρ 2024

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

22 Απρ 2024

Λουλούδια, χρώματα και λάμψη: Η Αντιγόνη Νεοφύτου προτείνει τα πιο stylish looks για την άνοιξη

Η ηθοποιός δοκιμάζει επίκαιρα και διαχρονικά κομμάτια δημιουργώντας κομψά outfits για την άνοιξη.