ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

8 συνήθειες που «γερνάνε» το ντύσιμό σου (και εσένα)

Το ήξερες ότι η επιλογή ρούχων χρώματος καφέ προσθέτει χρόνια; Αυτά και άλλα επτά πράγματα που ενδεχομένως κάνεις εναντίον της φρεσκάδας σου.

8 συνήθειες που «γερνάνε» το ντύσιμό σου (και εσένα)

1. Φοράς λάθος σκελετό γυαλιών. Τόσο μυωπίας όσο και ηλίου. Ο σκελετός γυαλιών είναι μια ιδανική αφορμή για να το «ρίξουμε» λίγο έξω ως προς το στάιλινγκ. Να υπερβάλουμε υγιώς και να κάνουμε πλάκα. Ακόμα κι αν το ντύσιμό μας είναι κλασσικό ο σκελετός γυαλιών μας μπορεί να είναι «χαρούμενος» ή προχωρημένος. Δηλαδή, για να γίνουμε πιο σαφείς, οι μικροί, μακρόστενοι σκελετοί που «δεν φαίνονται» πολύ στο πρόσωπο μας κουκουλώνουν την προσωπικότητα. Οι μεγαλύτεροι, πιο περίεργοι και πιο εντυπωσιακοί στο χρώμα αναδεικνύουν την προσωπικότητά μας.

Ως γνωστόν οι νέοι δε νοιάζονται να ασπρίσουν τα δόντια τους, όσο να δαγκώσουν τη ζωή απ' όπου μπορούν. Οπότε η υπερβολική λεύκανση κάνει «γριά».

2. Φοράς λάθος κολόνια. Όσο πιο παλιό το άρωμα, τόσο πιο κλασικό, άρα διαχρονικό. Όμως μια μυρωδιά που περνάει από γενιά σε γενιά και την έχουμε μυρίσει από τη γιαγιά μας μέχρι τη διπλανή μας στο μετρό, δεν φέρνει κάτι φρέσκο στα ρουθούνια μας. Και φρέσκο ίσον νέο, όπως όλοι γνωρίζουμε.

3. Έχεις κάνει λάθος bottox. Ναι, υπάρχει κι αυτό, δυστυχώς. Το λάθος bottox μπορεί να τσιτώνει το κούτελο και το «πόδι της χήνας» αλλά σηκώνει και τα φρύδια σε αμβλεία γωνία, οπότε εάν δεν προσέξουμε ή εάν έχουμε εσφαλμένη εικόνα για τον εαυτό μας μπορεί να την πατήσουμε και να γίνουμε μια Κρουέλα Ντε Βιλ με τσιτωμέμο μεσόφρυδο.

4. Το έχεις παρακάνει με τη λεύκανση των δοντιών. Ναι, ως ένα σημείο η λεύκανση είναι υπέρ την εικόνας μας αλλά υπάρχει ένα μαγικό σημείο που όλο αυτό το λευκό μπορεί να γυρίσει εναντίον του χαμόγελού μας. Ως γνωστόν οι νέοι δε νοιάζονται να ασπρίσουν τα δόντια τους, όσο να δαγκώσουν τη ζωή απ' όπου μπορούν. Οπότε η υπερβολική λεύκανση κάνει «γριά».

5. Φοράς ρούχα χρώματος καφέ. Κι όμως, το καφέ χρώμα, δεν κολακεύει καμία, μα καμία Ελληνίδα. Δεν ταιριάζει με τα χρώματά μας, με την απόχρωση της επιδερμίδας μας και ίσως με το ταμπεραμέντο μας.

6. Κρατάς μεγάλες και ογκώδεις τσάντες χειρός. Τι κι αν είναι σχεδιαστών; Η μεγάλη τσάντα είναι δείγμα ενηλικίωσης και μάλιστα προχωρημένης. Ενώ η backpack είναι πάντα με το μέρος της ανεμελιάς.

7. Κυκλοφορείς πάντα με μαλλί κομμωτηρίου. Ακόμα κι αν κάνεις το πιο αντισυμβατικό κούρεμα, η στιλιζαρισμένη τρίχα δείχνει μια αγκύλωση σε κάτι παλιό, σε κάτι που δε θέλει να τσαλακωθεί.

8. Δεν χαμογελάς. Αυτό κι αν είναι γεροντική συνήθεια.

Read Next

06 Μαϊ 2024
03 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

Μόδα

02 Μαϊ 2024

Η Adele επαναφέρει τις απόλυτες γόβες των 80s

Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή.

30 Απρ 2024

Αυτά είναι τα athleisure κομμάτια που θα επιλέξουμε για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας

Τα κομμάτια που θα προτιμήσουμε στις προπονήσεις μας και στις casual εξόδους μας

30 Απρ 2024

Το σούπερ εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα της Αν Χάθαγουεϊ έκλεψε την παράσταση

Η Αν Χάθαγουεϊ με κόκκινο φόρεμα Versace ήταν ο ορισμός του sexy chic.

30 Απρ 2024

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια ενημερωμένη και θηλυκή spring - summer γκαρνταρόμπα

Τα κομμάτια που θα αναδείξουν την πιο λαμπερή και θηλυκή πλευρά σου αυτή τη σεζόν.

29 Απρ 2024

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το απόλυτο ανοιξιάτικο look

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με κόκκινο παντελόνι και '70s πουκάμισο.

29 Απρ 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Τα κομψά ανοιξιάτικα looks που επιλέγει η Κλέλια Ανδριολάτου για όλες τις ώρες της ημέρας

26 Απρ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά bohemian chic looks για την άνοιξη σύμφωνα με την Τζωρτζίνα Λιώση

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

25 Απρ 2024

Στην γκαρνταρόμπα μίας fashion expert: Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει πως να είμαστε κομψές 24/7

Οι στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας Ευαγγελινού από το answear.gr πρόκειται να σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ