ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

City breaks, business trips και ... ο γύρος του κόσμου: Ποιες τσάντες ταξιδιού θα χρειαστείς για να είσαι πάντα ευέλικτη και κομψή

Η Γαία Μερκούρη σου προτείνει τις καλύτερες βαλίτσες, σακίδια πλάτης, τσάντες ταξιδιού από τα Bag Stories.

Τα ταξίδια βελτιώνουν τη ζωή μας- και κυρίως, ανοίγουν την ψυχή και την σκέψη μας. Όλες αγαπάμε τα ταξίδια και θα θέλαμε να μπορούμε να ταξιδέψουμε παντού! Πάντα θα διεκδικούμε μικρότερα ή μεγαλύτερα ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά ακόμα και όταν αυτό δεν είναι εφικτό, υπάρχουν οι σύντομες αποδράσεις και εκδρομές στο εσωτερικό, που μας βοηθούν να πάρουμε μία ανάσα από την πολυάσχολη καθημερινότητα. Από τη λίστα με τα ταξίδια, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναφορά στα επαγγελματικά ταξίδια, που μπορεί να περιλαμβάνουν συχνά αρκετή δουλειά, αλλά έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό, νέες εικόνες και εμπειρίες. Για κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, σε city breaks, business trips και μακρινά ταξίδια, χρειαζόμαστε κάτι πολύ βασικό: τις σωστές βαλίτσες και τσάντες ταξιδιού. Και σ' αυτή την περίπτωση, ο προορισμός μας δεν μπορεί παρά να είναι ένας: τα Bag Stories.

Η Γαία Μερκούρη ταξιδεύει με Bag Stories

Η Γαία Μερκούρη είναι από τα κορίτσια της γενιάς της που αγαπούν τα ταξίδια. Ο λογαριασμός της στο Instagram αποτελεί έμπνευση αναφορικά με τους προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού που το νεαρό μοντέλο επιλέγει για τις αποδράσεις της, όπως, επίσης, εμπνέει και με το στιλ της στα ταξίδια. Η Γαία Μερκούρη, λοιπόν, είναι εδώ για να σου προτείνει τα καλύτερα αξεσουάρ - βαλίτσες, σακίδια πλάτης, sac voyage, τσάντες ώμου- από τα Bag Stories, ώστε να ολοκληρώσεις τα travel looks σου με απόλυτα stylish και ενημερωμένο με βάση τα trends ύφος.

Τα καταστήματα Bag Stories σου προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη σειρά επώνυμων ειδών ταξιδιού για να ταξιδεύεις πάντα με ασφάλεια, άνεση και στιλ, όποιος κι αν είναι ο προορισμός σου. Στα Bag Stories θα βρεις ακριβώς τις τσάντες που χρειάζεσαι για κάθε σου ταξίδι: κομψές και λειτουργικές, εδώ θα βρεις βαλίτσες, trolley, sac voyage και beauty cases που ταιριάζουν στις δικές σου απαιτήσεις. Ακόμα, όμως, και στις καθημερινές στιγμές, στη δουλειά, στη βόλτα σου για καφέ ή στο μάθημα, τα Bag Stories σου έχουν τις καλύτερες λύσεις σε τσάντες, χαρτοφύλακες και back packs.

Στα Bag Stories θα ανακαλύψεις αμέτρητες επιλογές σε τσάντες και είδη ταξιδιού, από τα μεγαλύτερα brands της κατηγορίας, όπως Delsey, Porsche Design, Kipling, Bric’s, BG Berlin και Cabin Zero.

Οι επιλογές της Γαίας Μερκούρη

#1 Get the Glow

Μία από τις top τάσεις της σεζόν στη μόδα είναι τα metallics οπότε δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Γαία Μερκούρη επιλέγει να εντάξει το trend στο travel style της. Η metallic glow Kipling βαλίτσα μεσαίου μεγέθους που διάλεξε από τα Bag Stories, διακρίνεται για την πρακτικότητα της και το πόσο ελαφριά είναι, και αποτελεί την τέλεια επιλογή για ένα ταξίδι στην Ευρώπη που έχεις προγραμματίσει με την παρέα σου ή για μια ολιγοήμερη απόδραση σε κάποιον μαγευτικό προορισμό της Ελλάδας. Η βαλίτσα σου θα βάλει την απαραίτητη πινελιά λάμψης στο travel look σου, ενώ ένα metallic glow σακίδιο πλάτης Kipling (με ειδική θέση για τον φορητό σου υπολογιστή και άλλα εργαλεία) θα γίνει το αναπόσπαστο αξεσουάρ των casual looks σου στις καθημερινές εξορμήσεις του ταξιδιού- και όχι μόνο, γιατί αυτό το σακίδιο πλάτης μπορείς να το φοράς και στην πόλη.

Αν πάλι προτιμάς μία τσάντα ώμου που μπορεί να φορεθεί χιαστί, τότε αντί για το σακίδιο πλάτης μπορείς να επιλέξεις την Kipling τσάντα ώμου-χιαστί metallic glow της σειράς Gabbie και να ολοκληρώσεις το σετ από τσάντες ταξιδιού Kipling με το πορτοφόλι με πολλαπλές θήκες της σειράς Money Land- όπως έκανε και η Γαία.

Διάβασε περισσότερα στο missbloom.gr

Read Next

17 Μαϊ 2024

Αυτά είναι τα παπούτσια που θα χαρίσουν στιλ στις εμφανίσεις μας την άνοιξη και το καλοκαίρι

Τα πιο stylish και κομψά ζευγάρια παπουτσιών τα βρήκαμε στην EXE SS'24 collection.

16 Μαϊ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φόρεσε το πιο must φόρεμα της σεζόν με animal print

Αυτό το φόρεμα σίγουρα θα πρέπει να το βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Περισσότερα από

Μόδα

15 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024 | Οι celebrities που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί της πρώτης μέρας

Οι celebrities που κέρδισαν μία θέση στη λίστα με τις "Best Dressed" στο Φεστιβάλ Καννών.

15 Μαϊ 2024

Η 74χρονη Μαρία Αλιφέρη παραδίδει μαθήματα κομψότητας

Η δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό που μας απέδειξε για μια ακόμη μια φορά πως η κομψοτητα δεν έχει ηλικία.

10 Μαϊ 2024

Δήμητρα Ματσούκα: Το χαλαρό french-style της στο θέατρο

Η Δήμητρα Ματσούκα το έκανε όπως τα French girls.

10 Μαϊ 2024

Ottolinger: Το βερολινέζικο brand που ντύνει την Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024

Ποιος είναι ο Bερολινέζικος οίκος μόδας που είναι γνωστός για τα avant garde ρούχα του;

08 Μαϊ 2024

"Vivienne Westwood: Η Προσωπική Συλλογή": Η ιδιαίτερη γκαρνταρόμπα της εμβληματικής σχεδιάστριας βγαίνει σε δημοπρασία

Η δημοπρασία που αποτίει φόρο τιμής σε μία από τις πιο επιδραστικές σχεδιάστριες μόδας και ακτιβίστριες για το περιβάλλον.

07 Μαϊ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου με μαύρο μαγιό και ροζ γυαλιά στο πιο καλοκαιρινό fashion combo

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με μαύρο μαγιό στο Instagram βάζει τους followers σε καλοκαιρινό mood

06 Μαϊ 2024
06 Μαϊ 2024
03 Μαϊ 2024
02 Μαϊ 2024

Η Adele επαναφέρει τις απόλυτες γόβες των 80s

Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή.