ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πώς να υιοθετήσεις το trend της ήσυχης πολυτέλειας σύμφωνα με την Τζένιφερ Λόρενς

H Τζένιφερ Λόρενς εξελίσσεται σταδιακά σε ένα από τα πιο cool κι επιδραστικά fashion icons.

Μία από τις τελευταίες ένθερμες θιασώτριες του trend της ήσυχης πολυτέλειας είναι η ταλαντούχα ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς. Το trend που εξυμνεί την πολυτέλεια που βρίσκεται στην απλότητα, μπήκε στο καθημερινό μας λεξιλόγιο εξαιτίας των εμφανίσεων της Gwyneth Paltrow στην πλέον περιβόητη δική για ένα ατύχημα σκι στο οποίο είχε εμπλακεί το 2016, ενώ κορυφώθηκε με την επιτυχία της σειράς του HBO Succession που αφορά τις διαμάχες μίας βαθύπλουτης, αλλά και βαθιά προβληματικής οικογένειας.

Η Τζένιφερ Λόρενς μας έχει χαρίσει πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις στο παρελθόν, όμως όσο αναφορά το στιλ της στην προσωπική της ζωή, αυτό είναι ιδιαίτερα casual και απλό, μιας και η σταρ, δηλώνει πάντα υπέρ της άνεσης . Φαίνεται όμως πως στο trend της ήσυχης πολυτέλειας η Τζεν αναγνώρισε κομμάτια του εαυτού της, το ένιωσε πολύ πιο κοντά στην προσωπική της προσέγγιση του στιλ και έτσι το υιοθέτησε, όπως φαίνεται, με μεγάλη χαρά.

Πώς προτείνει, λοιπόν, η Τζένιφερ Λόρενς να υιοθετήσουμε το στιλ της ήσυχης πολυτέλειας;

Οι επίσημες εμφανίσεις της Τζένιφερ Λόρενς τον τελευταίο καιρό είναι η επιτομή της ήσυχης πολυτέλειας. Καθαρές γραμμές, minimal κομμάτια, ουδέτερες αποχρώσεις από ποιοτικά brands και μεγάλους οίκους, όπως The Row, Proenza Schouler, Dior και Ralph Lauren καθορίζουν το στιλ της ηθοποιού τους τελευταίους μήνες. Ακόμα και στις βόλτες της στη Νέα Υόρκη, για τις οποίες διαχρονικά προτιμά casual items, η βάση είναι το trend της ήσυχης πολυτέλειας.

Ήσυχο glam με Αrmani Prive


Σε μία απίστευτα κομψή εμφάνιση για την παρουσία της σε εκπομπή, η Τζένιφερ Λόρενς έκανε μία απίστευτη εμφάνιση με μία ολόσωμη sheer φόρμα Armani Prive Haute Couture 2019 κεντημένη με στρας, ενώ συνδύασε με ένα κομψό μεσάτο σακάκι με peplum τελείωμα δίνοντάς μας την καλύτερη έμπνευση για επίσημες εμφανίσεις. Συνδύασε με μαύρα mules Christian Louboutin και μαύρα γυαλιά The Row x Oliver Peoples.

"Ακριβό” Casual με The Row


Φαίνεται πως στο δρόμο για την ήσυχη πολυτέλεια η Τζένιφερ έχει διαλέξει αγαπημένο brand και δεν είναι άλλο από το The Row των αδερφών Όλσεν που υπηρετεί το stealth wealth πολύ πριν γίνει τάση. Ακόμα και για μία απλή casual εμφάνιση στους δρόμους της Νέας Υόρκης η ηθοποιός επέλεξε ένα λευκό T-shirt από οργανικό βαμβάκι και μία αέρινη μαύρη παντελόνα από αγνό μαλλί The Row συνδυάζοντας με baseball cup - την απόλυτη τάση της φετινής σεζόν - Ralph Lauren, σουέτ σανδάλια Pierre Hardy, τσαντάκι μπανάνα επίσης The Row και γυαλιά Dior.

Little Black Dress but make it quiet luxury

Δίνοντας άλλο νόημα στο Little Black Dress, το γνωστό μας μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή που όλες οφείλουμε να έχουμε στη ντουλάπα μας, η Λόρενς επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνισή της ένα κομψό μαύρο μίνι φόρεμα Dior με έντονους ώμους που θα δούμε πολύ τη σεζόν που έρχεται και γεωμετρικές ραφές στο τελείωμα. Συνδύασε και πάλι με μαύρα mules, αυτή τη φορά Manolo Blahnik, ενώ απογείωσε το quite luxury look της με μία στέκα Behr Tori.

Η καμπαρντίνα The Row και η statement τσάντα


Σε ένα masterclass ήσυχης πολυτέλειας που αναδύει ισχυρά Γκουίνεθ Πάλτροου vibes, η Τζένιφερ Λόρενς δημιούργησε ένα συγκλονιστικό outfit στο πλαίσιο του γυρίσματος ενός διαφημιστικού. Η χακί καμπαρντίνα The Row, καθώς και η δερμάτινη βυσσινί τσάντα του ίδιου brand είναι τα key pieces αυτής της αβίαστα κομψής εμφάνισης που πραγματικά θα μπορούσε να είναι η φωτογραφία που δυνοδεύει το λήμμα "ήσυχη πολυτέλεια” στη fashion εγκυκλοπαίδεια του τώρα. Το outfit ολοκληρώνει η The Row μαύρη παντελόνα που είδαμε και παραπάνω, ένα πουλόβερ The Row που έχει ριγμένο στους ώμους, μαύρες Manolo Blahnik μπαλαρίνες - mules και ένα λευκό πουκάμισο The Row από ποπλίνα.

Ελληνίδα θεά με Dior


Δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνουν συνδέσεις ανάμεσα στην ήσυχη πολυτέλεια και την απλότητα της κλασικής περιόδου της ελληνικής αρχαιότητας για αυτό και κάναμε τέτοιους συνειρμούς στην εμφάνιση της Λόρενς με μία λευκή Dior τουαλέτα με έναν ώμο από τη συλλογή Dior Pre-Fall 2023. Η ταλαντούχα ηθοποιός συνδύασε με ήσυχα, χρυσά κοσμήματα με διαμαντένιες λεπτομέρειες Tabayer Oera και χρυσά Manolo Blahnik πέδιλα και μας έπεισε ότι δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω για τα καλοκαιρινά πάρτι και τις πιο επίσημες εμφανίσεις μας στο νησί.

Read Next

30 Απρ 2024

Το σούπερ εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα της Αν Χάθαγουεϊ έκλεψε την παράσταση

Η Αν Χάθαγουεϊ με κόκκινο φόρεμα Versace ήταν ο ορισμός του sexy chic.

30 Απρ 2024

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια ενημερωμένη και θηλυκή spring - summer γκαρνταρόμπα

Τα κομμάτια που θα αναδείξουν την πιο λαμπερή και θηλυκή πλευρά σου αυτή τη σεζόν.

Περισσότερα από

Μόδα

29 Απρ 2024

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το απόλυτο ανοιξιάτικο look

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με κόκκινο παντελόνι και '70s πουκάμισο.

29 Απρ 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Τα κομψά ανοιξιάτικα looks που επιλέγει η Κλέλια Ανδριολάτου για όλες τις ώρες της ημέρας

26 Απρ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά bohemian chic looks για την άνοιξη σύμφωνα με την Τζωρτζίνα Λιώση

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

25 Απρ 2024

Στην γκαρνταρόμπα μίας fashion expert: Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει πως να είμαστε κομψές 24/7

Οι στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας Ευαγγελινού από το answear.gr πρόκειται να σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.

23 Απρ 2024

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.