ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μια ξεχωριστή βραδιά με γιορτινό mood στo πολυκατάστημα notos

Μια ξεχωριστή βραδιά με γιορτινό mood.

Γιάννης Στάνκογλου

Με το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο PR event γιόρτασε το πολυκατάστημα notos την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, για να επικοινωνήσει τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις του εμβληματικού καταστήματος.

Μια ξεχωριστή βραδιά με γιορτινό mood στo πολυκατάστημα notos
Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου

Λαμπεροί Celebrities, γνωστοί Influencers και Εκπρόσωποι του Τύπου έδωσαν ραντεβού στον 5ο όροφο του πολυκαταστήματος notos, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου στην Αθήνα, το οποίο έχει "ντυθεί" Χριστουγεννιάτικα. Το "παρόν" στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Στάνκογλου, Κατερίνα Γκαγκάκη, Μαίρη Βυτίναρος, Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Τέγος, Γιώργος Παρίσης, Νάνσυ Παραδεισανού, Δήμητρα Σιγάλα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την Shopping εμπειρία στο πολυκατάστημα για να απολαύσουν τις μαγικές Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του notos, που μας βάζουν αυτόματα σε γιορτινή διάθεση και μας ταξιδεύουν. Παράλληλα, οι καλεσμένοι γεύθηκαν εορταστικά γλυκίσματα από τα Fresh και περιηγήθηκαν στα fashion corners του πολυκαταστήματος προκειμένου να ανακαλύψουν τα πιο υπέροχα δώρα για τις γιορτές, για κάθε budget και στιλ, αποδεικνύοντας πως τα notos αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για xmas shopping για εμάς και τους αγαπημένους μας.

"Το κέντρο κάθε μεγάλης πόλης είναι η ψυχή της πόλης και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα! Το πολυκατάστημα μας στην Αιολου αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ομόνοια. Θέλαμε να κάνουμε ένα κάλεσμα Χριστουγεννιάτικο γεμάτο ζωή, να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, να προσελκύσουμε νέο κόσμο και να δώσουμε ένα γιορτινό τόνο και εμείς με την σειρά μας στην ήδη εορταστική ατμόσφαιρα της περιοχής." δήλωσε η Βαλέρια Τάραντο CEO notos Department Stores.

Βαλέρια Ταραντο, Ζωή Πυθαρούλη
Βαλέρια Ταραντο, Ζωή Πυθαρούλη

Μέρος των Χριστουγεννιάτικων δράσεων των πολυκαταστημάτων notos ήταν σε συνεργασία με την εταιρία Cambo, η δημιουργία του διαδραστικού διαγωνισμού allthingsxmas. Στα πλαίσια του δημιουργικού αυτού διαγωνισμού, που διεξήχθη μέσω microsite, ο χρήστης και ο φίλος που θα προσκαλέσει να συμμετάσχει, καλούνταν να επιλέξουν δώρα ο ένας για τον άλλο, επιλέγοντας μέσα από 6 διαφορετικές κατηγορίες, κερδίζοντας αυτόματα 10% έκπτωση ο καθένας. Εάν κατάφερναν να μαντέψουν τις επιλογές που θα έκανε ο άλλος με σκορ από 3/6 και άνω, μπορούσαν να κερδίσουν από μία gift card 10€, ενώ για όσους πέρασαν με επιτυχία το… απόλυτο τεστ φιλίας και πέτυχαν 6/6, μπήκαν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν από μία gift card 200€ έκαστος!

Παράλληλα, τα πολυκαταστήματα notos Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Καλαμάτας επιφυλάσσουν κι άλλες γιορτινές εκπλήξεις, καθώς από 22/12 έως 31/12 θα υπάρχει live DJ set με Χριστουγεννιάτικη διάθεση ενώ θα προσφέρονται δροσιστικά beverages από την εταιρία Three Cents στο χώρο των πολυκαταστημάτων Αθήνας και Πειραιά, μετατρέποντας το shopping των δώρων σε αληθινή γιορτή! Ακόμα, το πολυκατάστημα notos στον Πειραιά θα συμμετάσχει στην Κόκκινη Νύχτα στις 22 Δεκεμβρίου, μία πρωτοβουλία που διοργανώνει ο δήμος με σκοπό την τόνωσης της εμπορικής δραστηριότητας στα πλαίσια των γιορτινών activations του δήμου.

"Aυτή την χρονιά θέλουμε όλοι να απολαύσουμε την μαγεία των γιορτών περισσότερο από κάθε άλλη φορά", δήλωσε η Ζωή Πυθαρούλη, Marketing & Communications Director, notos Department Stores. "Αυτήν τη μαγεία θέλαμε να παρουσιάσουμε φέτος στα πολυκαταστήματα notos, μέσω ευφάνταστων βιτρινών οι οποίες μας μεταφέρουν σε ένα πολύχρωμο, εορταστικό και playful Χριστουγεννιάτικο παραμύθι το οποίο συμπληρώνει η signature κομψότητα των fashion & beauty brands. Η Χριστουγεννιάτικη ιστορία μας κορυφώνεται στα Xmas markets Αθήνας & Θεσσαλονίκης τα οποία μας παρουσιάζουν μαγικές προτάσεις Χριστουγεννιάτικου στολισμού και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στα πολυκαταστήματά μας και ένα αξέχαστο Xmas shopping experience! This Xmas it’s #allthingsxmas, it’s Xmas @notos", ολοκλήρωσε.

Web: www.notos.gr

Read Next

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

Περισσότερα από

Μόδα

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.

23 Απρ 2024

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

22 Απρ 2024

Λουλούδια, χρώματα και λάμψη: Η Αντιγόνη Νεοφύτου προτείνει τα πιο stylish looks για την άνοιξη

Η ηθοποιός δοκιμάζει επίκαιρα και διαχρονικά κομμάτια δημιουργώντας κομψά outfits για την άνοιξη.

21 Απρ 2024

Μαρινιέρα + denim: Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τη μαρινιέρα με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο

Το ανοιξιάτικο outfit της Σοφίας Καρβέλα που θέλουμε να υιοθετήσουμε

20 Απρ 2024

Πήραμε μία γεύση από τα σανδάλια που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Ξαφνικά μύρισε καλοκαίρι και εμείς ήδη οργανώνουμε τη γκαρνταρόμπα της θερινής εποχής.

18 Απρ 2024

Η ανοιξιάτικη εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη με λευκό κοστούμι και εσπαντρίγιες

Το διαχρονικό κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας που επέλεξε η Όλγα Κεφαλογιάννη

17 Απρ 2024

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.