ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ζητώ συγγνώμη». Η Μπάρμπα Στρέιζαντ ήθελε να δικαιολογήσει τον Μάικλ Τζάκσον και τα έκανε θάλασσα

Η δημόσια συγγνώμη της τραγουδίστριας για τα όσα είπε σχετικά με τα θύματα παιδεραστίας του διάσημου καλλιτέχνη.

«Ζητώ συγγνώμη». Η Μπάρμπα Στρέιζαντ ήθελε να δικαιολογήσει τον Μάικλ Τζάκσον και τα έκανε θάλασσα

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ "Neverland" αναστάτωσε για τα καλά το Χόλιγουντ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, συνδέεται με σκοτεινές υποθέσεις παιδεραστίας, αλλά σίγουρα είναι η μοναδική που δύο από τα θύματα του βρίσκονται μπροστά στις κάμερες να μιλούν τόσο ανοικτά για τα όσα τους συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες της τεράστιας έπαυλης του σταρ.

Οι Wade Robson και James Safechuck αποκαλύπτουν ότι ο Τζάκσον ασελγούσε σε σταθερή βάση πάνω τους, λέγοντας τους ότι όλα συνέβαιναν στο όνομα της αγάπης και μία μερίδα της σόουμπιζ και του κοινού αναρωτιέται: «Τι νόημα έχουν όλα αυτά τώρα που ο ίδιος δεν βρίσκεται πια εδώ;» και «Γιατί κανείς δεν βγήκε να πει την αλήθεια τόσα χρόνια;». Σε κάθε περίπτωση μία υπόθεση παιδεραστίας παραμένει μία βαριά υπόθεση παιδεραστίας υπό οποιοδήποτε συνθήκες κι όποια κι αν είναι τα συναισθήματα σου για τον καλλιτέχνη που υπέγραψε κάποτε το "Thriller" και το "Βilly Jean", όσο κι αν η ιδέα των μεγάλων ειδώλων που πέφτουν να είναι κάτι το εξαιρετικά δυσάρεστο, πρέπει να διαχειρίζεται με την πρέπουσα λεπτότητα.

Η Μπάρμπα Στρέιζαντ που ξεκάθαρα αισθάνεται συμπόνια για τον άνθρωπο που είδε την μουσική του καριέρα να εκτινάσσεται σε πάρα πολύ μικρή ηλικία και δεν πρόλαβε ποτέ να χαρεί τα παιδικά του χρόνια, προσπάθησε να δικαιολήσει τον Τζάκσον πετώντας αρχικά την μεγαλύτερη χοντράδα που έχουμε ακούσει να λέγεται γύρω από την συγκεκριμένη, πολύκροτη υπόθεση. «Δεν τους σκότωσε κι όλας,» είπε, λοιπόν, η Στέιζαντ υπονοώντας με κάποιον τρόπο ότι τα θύματα του καλλιτέχνη πήγαιναν στη Neverland με την θέληση τους και, κυρίως, με την συγκατάθεση των γονιών τους, οι οποίοι εισέπρατταν τεράστια χρηματικά ποσά από τον πλούσιο καλλιτέχνη.

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο ο πλανήτης στράφηκε σύσσωμος εναντίον της κατηγορώνας την για αφέλεια και απώλεια ενσυναίσθησης μέχρι που η διάσημη τραγουδίστρια συνειδητοποίησε την βαρύτητα των λόγων και προσπάθησε να δικαιολογηθεί συμπληρώνοντας μερικές ώρες αργότερα: «Έχω μεγάλη κατανόηση για τις σεξουαλικές ανάγκες του Μάικλ και για το όσα είχε περάσει ο ίδιος ως παιδί». Η νέα της γκάφα την εξέθεσε ακόμα περισσότερο και τελικά η Στέιζαντ αποφάσισε να κλείσει αυτή την μπερδεμένη κατάσταση, ζητώντας ένα μεγάλο συγγνώμη το οποίο, βέβαια, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είχε δηλώσει μέχρι εκείνη την στιγμή.

Μία μικρή επίσημη ανακοίνωση ανέβηκε, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Όπως όλα τα θύματα σεξουαλική κακοποίησης, ξέρω ότι θα κουβαλούν αυτό που τους συνέβη μέσα τους για την υπόλοιπη ζωή τους. Ελπίζω ότι γνωρίζουν καλά πως τους σέβομαι και τους θαυμάζω για το κουράγιο τους να βγουν και να μιλήσουν ανοικτά για όλα αυτά».

Η επίσημη ανακοίνωση της Μπάρμπα Στρέιζαντ.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Ιnstagram.

Read Next

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.