ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Χωρίς κανέναν δίπλα της»:Η Όλγα Παντιουσένκοβνα, τοπ μόντελ των 90s πέθανε αβοήθητη στα 44 της

« Στη ζωή της ξεχώριζε, ήταν ντροπαλή και ποιητική. Η καριέρα της άρχισε να δύει στη δεκαετία του 2000».

«Χωρίς κανέναν δίπλα της»:Η Όλγα Παντιουσένκοβνα, τοπ μόντελ των 90s πέθανε αβοήθητη στα 44 της

Η Ρωσίδα Όλγα Παντιουσένκοβνα, τοπ μόντελ που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1990, πέθανε σε ηλικία 44 ετών από καρκίνο χωρίς να έχει κανέναν κοντά της, στην Αγία Πετρούπολη στις αρχές Φεβρουαρίου. Ωστόσο τον θάνατο της επιβεβαίωσε σήμερα ο ιστορικός μόδας Αλεξάντρ Βασίλιεφ.

«Στην Αγία Πετρούπολη ζούσε πολύ κλειστά και πέθανε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει κανέναν δίπλα της. Ήταν 44 ετών», δήλωσε ο Βασίλιεφ.

«Χωρίς κανέναν δίπλα της»:Η Όλγα Παντιουσένκοβνα, τοπ μόντελ των 90s πέθανε αβοήθητη στα 44 της

Το 1991 η Παντιουσένκοβα κατέλαβε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό «Τοπ-Μόντελ της ΕΣΣΔ». Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της συνεργάσθηκε με τους διάσημους σχεδιαστές μόδας Καρλ Λάγκερφελντ και Τζον Γκαλιάνο, ενώ συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας των οίκων Christian Lacroix, Christian Dior, Chanel, Kenzo, Cacharel, Valentino, Balenciaga, Thierry Mugler και άλλων διεθνώς γνωστών οίκων μόδας. Η Παντιουσένκοβα συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα 15 διασημότερα μοντέλα παγκοσμίως.

Ο Βασίλιεφ δήλωσε ότι η Παντιουσένκοβα ήταν το αγαπημένο μοντέλο πολλών οίκων μόδας και ιδιαίτερα των Gianni Versace και Tierry Mugler. « Στη ζωή της ξεχώριζε, ήταν ντροπαλή και ποιητική. Η καριέρα της άρχισε να δύει στη δεκαετία του 2000», τόνισε.

Η παιδική της φίλη Οξάνα Πολεβίκοβα δήλωσε στο TASS, ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ο καρκίνος με τον οποίο πάλευε τα τελευταία χρόνια. «Πέθανε από καρκίνο. Στις αρχές του χρόνου άρχισαν οι μεταστάσεις», δήλωσε η Πολεβίκοβα προσθέτοντας ότι η Πανιουσένκοβα ήταν πολύ ήσυχος άνθρωπος, ήρεμος και εν μέρει κλειστός, χαρακτηριστικά ασυνήθιστα για τις κοπέλες που σταδιοδρομούν στον χώρο της μόδας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.