ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Χαμογελούσα από μέσα μου». Γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν τόσο στραβωμένη στον βασιλικό γάμο

Αποκαλύπτει ευθέως αν πέρασε πιο καλά στον γάμο του Χάρι ή του Ουίλιαμ.

«Χαμογελούσα από μέσα μου». Γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν τόσο στραβωμένη στον βασιλικό γάμο

Από τον πρόσφατο βασιλικό γάμο, αναμφίβολα μία από τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε ήταν αυτή του ζεύγους Μπέκαμ. Και παρόλο που η Βικτόρια φαινόταν στα μάτια όλων αγέλαστη και ξινισμένη, μία δήλωσή της, όπου υποστηρίζει ότι χαμογελούσε από μέσα της, ήρθε να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε για το απόλυτο fashion icon.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη βρετανική εφημερίδα Evening Standard, στην οποία μάλιστα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Συγκεκριμένα ανέφερε, ότι πέρασε πολύ καλύτερα στο γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle συγκριτικά με εκείνον του πρίγκιπα William με την Kate Middleton τo 2011.

«Ήταν ένας πανέμορφος, απίστευτος γάμος. Ήταν η καλύτερη ημέρα. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και όλοι οι καλεσμένοι ήταν τόσο χαρούμενοι για εκείνους. Ειλικρινά, ήταν τόσο ανακουφιστικό για εμένα που σε αυτόν το γάμο δεν ήμουν επτά μηνών έγκυος, οπότε είχα τη χαρά και την ελευθερία να φορέσω ότι θέλω», τόνισε η Βικτόρια, καθώς το 2011 ήταν επτά μηνών έγκυος στην κόρη της Harper.

«Χαμογελούσα από μέσα μου». Γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν τόσο στραβωμένη στον βασιλικό γάμο
Αριστερά στο γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton το 2011 και δεξιά στο γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle.

Όσο για την εμφάνιση της Meghan Μarkle, η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls ανέφερε πως ήταν πανέμορφη και ό,τι το νυφικό που επέλεξε για το γάμο, της ταίριαζε απόλυτα, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως και ο Harry έδειχνε υπέροχος. Συγκεκριμένα, ανέφερε για τη νύφη: «Είναι μια αυθεντική υπέροχη γυναίκα που αγαπάει πραγματικά το Harry».

Πάντως, αυτό που παρατηρήσαμε εμείς, είναι ότι και στους δύο βασιλικούς γάμους, η βρετανίδα ιέρεια του στυλ επέλεξε να φορέσει μίντι φόρεμα στις αποχρώσεις του σκούρου μπλε, γιατί μάλλον είναι το αγαπημένο της χρώμα. Ωστόσο, κάποιες κακές γλώσσες σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της αυτή, υποστηρίζοντας ότι η Μπέκαμ έμοιαζε περισσότερο σαν να πηγαίνει σε κηδεία, παρά σε γαμήλια τελετή.

Φταίει όμως μόνο το χρώμα του φορέματος ή και η ξινίλα που βγάζει το πρώην μέλος των Spice Girls σε κάθε δημόσια της εμφάνιση;

Ο πάντα χαμογελαστός Ντέιβιντ και η μονίμως ξινισμένη Βικτόρια

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024