ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βήμα προς βήμα η μεταμόρφωση της Κέιτ από αστή σε μέλλουσα βασίλισσα

Πώς ένα κορίτσι εργατικής τάξης κατάφερε να γίνει πιο... γαλαζοαίματη από τους γεννημένους γαλαζοαίματους;

Βήμα προς βήμα η μεταμόρφωση της Κέιτ από αστή σε μέλλουσα βασίλισσα

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει δώσει την πρώτη της προσωπική συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο, με αφορμή τα 90ά γενέθλια της Ελισάβετ.

Και όπως είναι φυσικό, τα βρετανικά ΜΜΕ αναρωτιούνται: Πώς αυτό το κορίτσι κατάφερε να γίνει πιο γαλαζοαίματη από τους γεννημένους γαλαζοαίματους;

Βήμα προς βήμα η μεταμόρφωση της Κέιτ από αστή σε μέλλουσα βασίλισσα

Μαθήματα φωνητικής, βαδίσματος, χαιρετισμού και συνολικού στιλ είναι μερικά από τα μυστικά της μεταμόρφωσης του κοριτσιού που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε οικογένεια εργατικής τάξης, (η μαμά της προέρχεται από οικογένεια ανθρακωρύχων), σε μια πραγματική γαλαζοαίματη.

Καταρχάς, έπρεπε να αποχαιρετήσει τα κολάν, τα διαφανα φορέματα και τα ροκ ντυσίματα.

Σε πρόσφατη επίσημη εμφάνισή της, εμφανίστηκε πλήρως μεταμορφωμένη, με γκρι παλτό, σεμνό καπέλο, διάφανο καλσόν και clutch, ως το απόλυτο είδωλο της συντηρητικής βασιλικής κομψότητας.

Και, στη σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο το βράδυ, ακόμα και η φωνή της ακούγεται εντελώς διαφορετική.

Η φωνή

Η Κέιτ δεν είχε κάνει μαθήματα ορθοφωνίας ποτέ πριν τον γάμο. Τότε ένας voice couch, της έκανε μαθήματα και της έδειξε κάποιες τεχνικές ομιλίας.

Πρόκειται για τον Anthony ‘Ant’ Gordon Lennox, ο οποίος έκανε μαθήματα και στον δυσλεκτικό αδελφό της Κέιτ, τον Τζέιμς, πριν τον γάμο.

Οι καλοί τρόποι και οι συμβουλές από την Καμήλα

Το περπάτημα είναι τέχνη για ένα μέλος βασιλικής οικογένειας. Τα βαριά βήματα δείχνουν άκομψα, ενώ η καμπουριασμένη πλάτη και το σκυμμένο κεφάλι δείχνουν έλλειψη ενθουσιασμού.

Ακόμα και το πώς κάθεσαι στην καρέκλα είναι ιδιαίτερα περίπλοκο για εκείνους από ότι για τους κοινούς θνητούς. Δεν ακουμπούν ποτέ την πλάτη της καρέκλας, ούτε τα μπράτσα.

Η Κέιτ κάθεται πάντα με ίσια την πλάτη της, τα χέρια της διπλωμένα στην αγκαλιά της, και το σημαντικότερο, τα πόδια της ενωμένα.

Η αποκάλυψη του βασιλικού μηρού ή των εσωρούχων είναι... κόκκινο πανί.

Επίσης, η είσοδος και η έξοδος από τα οχήματα είναι μια περίπλοκη υπόθεση.

Στη συνέχεια, υπάρχει η τεχνική της χειραψίας – ούτε πολύ δυνατή ούτε χλιαρή, ούτε μεγάλης διάρκειας. Και φυσικά το Βασιλικό μέλος δίνει πάντα πρώτο το χέρι του.

Υπάρχουν κανόνες ακόμα και για το πώς ποζάρουν: Η Κέιτ δεν κοιτά ποτέ απευθείας τις φωτογραφικές μηχανές και τις τηλεοπτικές κάμερες.

Επίσης, απαγορεύεται να φωτογραφηθεί ενώ τρώει ή με τα καναπεδάκια στο χέρι, αλλά ούτε και με ποτό στο χέρι.

Οσο κι αν μοιάζει απίστευτο, αφού έχει γραφτεί ότι δεν έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους, η Κέιτ φέρεται να έχει πάρει πολλές συμβουλές από την Καμήλα.

Εκείνη αποκαλυψε στην Κέιτ κάποιους χρυσούς κανόνες της για να... αντέξει τη βασιλική ζωή: «Συνέχισε να χαμογελάς, να είσαι προσεκτική ακόμη κι αν βαριέσαι, μην ταραχτείς ποτέ και πάντα να είσαι διαβασμένη.»

Ωστόσο, η Κέιτ, στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί αύριο αποκαλύπτει ότι και η Ελισάβετ την έχει βοηθήσει πολύ με τις σωστές συμβουλές και την καθοδήγησή της.

Το στιλ: Από τα κολάν στην υψηλή ραπτική

Αν και αρχικά φημιζόταν για την αγάπη της για τα καταστήματα γρήγορης μόδας όπως το Zara, Κέιτ έχει μεταμορφωθεί σε ένα πλάσμα που αγαπά την υψηλή ραπτική. Και ενώ κάποτε δίσταζε να φορέσει τιάρα - ήθελε να φορέσει στεφάνι με λουλούδια και όχι στέμμα στον γάμο της – η Κέιτ αγκαλιάζει όλο και περισσότερο τα βασιλικά κοσμήματα.

Κάποτε, φορούσε ρούχα χωρίς μανίκια και με ντεκολτέ, ενώ έχει κάνει και πολλές εμφανίσεις με μίνι φούστες. Σήμερα, η ντουλάπα της Κέιτ είναι γεμάτη από μακρυμάνικα τοπ και φορέματα, για να τονίσει την ωριμότητά της, πιο κλειστά στον λαιμό και πιο μακριά σε μήκος, ιδιαίτερα από τη γέννηση της Σάρλοτ και μετά. Και φυσικά συμπληρώνει τα ντυσίματα με λιτά τακούνια.

Τώρα πια, η Κέιτ φοράει επίσης πολλά ρούχα μεγάλων σχεδιαστών, ειδικά σχεδιασμένα για την ίδια - παρά το αστρονομικό κόστος.

Οσο για το μήκος των μαλλιών της, έχει αρνηθεί πεισματικά να το αλλάξει, ωστόσο έχει αλλάξει κούρεμα.

Και, προς μεγάλη τέρψη της Βασίλισσας, τα μαύρα καλσόν που κάποτε φορούσε συνέχεια, έχουν δώσει τη θέση τους σε διάφανα μπεζ καλσόν - πολύ πιο κομψά, σύμφωνα με την Αυτού Μεγαλειότητα.

Όσο για το make-up της, δεν μαυρίζει πια φοράει μαύρο eyeliner, αλλά πολύ λεπτό. Τα νύχια της είναι πάντα περιποιημένα και τα βάφει μόνο με ένα χλωμό ροζ μανό.

Το σώμα της, εν τω μεταξύ, έχει είναι άψογο αφού ασχολείται με το τρέξιμο, το τένις και το κολύμπι, ενώ προσέχει πολύ και τη διατροφή της.

Οπως, προκύπτει, ακόμα και η Κέιτ, η οποία φημίζεται για το στιλ της, δεν ήταν πάντα τόσο άψογη ενδυματολογικά. Και χρειάστηκε να αλλάξει πολλες συνήθειές της για να γίνει... γαλαζοαίματη.

Read Next

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"

24 Απρ 2024

Σία Κοσιώνη: Οικογενειακή εξόρμηση στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Κώστας Μπακογιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, πίσω στην οικογένειά του, έπειτα από πολύμηνη απουσία στην Αμερική.