ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το τρέιλερ της τρίτης σεζόν του La Casa De Papel κυκλοφόρησε και το ίντερνετ παραληρεί

Διακοπές τέλος.

Το τρέιλερ της τρίτης σεζόν του La Casa De Papel κυκλοφόρησε και το ίντερνετ παραληρεί

Ο Professor δεν είναι ένας απλά πετυχημένος χαρακτήρας τηλεοπτικής σειράς. Είναι μία μικρή «ιδέα» αντίστοιχη με εκείνη που είχε στα μάτια μας ο Τerry του Candy Candy όταν ήμασταν μικρά κοριτσάκια, αυτής που απέκτησε αργότερο ο Mr. Darcy όταν ανακαλύψαμε την ύπαρξη του Περηφάνεια και Προκατάληψη της Τζέιν Ώστεν, κάπου εκεί στην εφηβεία μας.

Λήστης με αιτία, βαθιά συναισθήματα και μυαλό ιδιοφυίας, έχει στο πλευρό του τον τέλειο «αντάρτη πόλεως», τον εκπληκτικό Berlin, τον πιο αμφιλεγόμενο μάλλον ήρωα της ισπανόφωνης σειράς La Casa De Papel, που ήρθε πριν από έναν χρόνο για να απογειώσει ακόμα περισσότερο την δημοτικότητα και τα έσοδα της ιντερετικής πλατφόρμας του Netflix. Βλέπεις, αυτό συμβαίνει όταν μία σειρά έρχεται από το πουθενά για να ταράξει τα παγκόσμια νερά της. Συμπαρασύρει και το κανάλι μαζί της.

Το φινάλε του δεύτερου κύκλου έφερε για πολλούς το ιδανικό φινάλε, το τέλειο κλείσιμο μίας, έτσι κι αλλιώς, απίστευτης περιπέτειας, η οποία κέρδισε το κοινό και έκανε το αντιφασιστικό, ιταλικό εμβατήριο "Bella Ciao" μία από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες του 2018. Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η τρίτη σεζόν είναι περιττή, πως μπορεί να στοιχίσει κάτι από τη γοητεία μίας ολοκληρωμένης ιστορίας.

Από την άλλη οι παραγωγοί έχουν τελείως διαφορετική άποψη αφού όταν έχεις μία τέτοια επιτυχία στα χέρια σου δύσκολα την αφήνεις ήσυχη να κοιμηθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Εδώ και αρκετό καιρό, λοιπόν, είναι γνωστό πως τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και πριν από μερικές ώρες το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν αποτελεί γεγονός στις οθόνες μας.

Το τρέιλερ της τρίτης σεζόν του La Casa De Papel κυκλοφόρησε και το ίντερνετ παραληρεί
Λήστης με αιτία, βαθιά συναισθήματα και μυαλό ιδιοφυίας, έχει στο πλευρό του τον τέλειο «αντάρτη πόλεως», τον εκπληκτικό Berlin, τον πιο αμφιλεγόμενο μάλλον ήρωα της ισπανόφωνης σειράς La Casa De Papel.

Σε αυτό βλέπουμε ολόκληρη την παρέα να κάνει διακοπές διαρκείας σε κάποιον άγνωστο εξωτικό προορισμο, πιθανότατα στο ίδιο μέρος που η Ρaquel πήγε για να βρει τον Professor στο τέλος του προηγούμενου κύκλου. Ξαφνικά όμως οι μέρες ξενοιασιάς για την «συμμορία» τελειώνουν όταν στρατός κάνει απόβαση από θάλασσα και ουρανό στον επείγιο παράδεισο τους. Δεν έχουμε ιδέα πώς θα εξελιχθεί η ιστορία και καλύτερα. Δεν υπάρχει χώρος για spoiler στην επιστροφή της πιο πολυσυζητημένης σειράς που έβγαλε η Ισπανία τα τελευταία χρόνια.

Υπομονή μέχρι την πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου, λοιπόν.

Δες το τρέιλερ.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.