ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει: Ποιοι ηθοποιοί θα λείπουν

Ο Χάρης Ρώμας επιβεβαίωσε τα νέα επεισόδια και αποκάλυψε ποιοι θα λείπουν από το cast.

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει: Ποιοι ηθοποιοί θα λείπουν

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει. Ο Χάρης Ρώμας επιβεβαίωσε τα νέα επεισόδια μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice 107.5.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στις χειμερινές παιδικές θεατρικές παραστάσεις που ετοιμάζει, σχολιάζοντας ότι αμέσως μετά θα ξεκινήσει να γράφει τα νέα απεισόδια της σειράς, της οποίας το βασικό σενάριο έχει ήδη στο μυαλό του.

«Αμέσως μετά θα γράψω τα καινούργια επεισόδια του Καφέ της Χαράς, το οποίο επανέρχεται μετά από 15 χρόνια στις οθόνες, για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια με 30 επεισόδια του ‘Καφέ της Χαράς’. Είναι ό,τι ωραιότερο θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε.

Όλοι οι ηθοποιοί εκτός από τρεις – τέσσερις που δεν κολλάνε πλέον στην πλοκή, συνεχίζουν κανονκά.

Όλοι οι βασικοί θα παίξουν: Η Ρένια, ο Γεράσιμος, η Τζόυς… Αλλά και όλοι οι άλλοι. Όλοι είναι βασικοί εξάλλου. Θα επανέλθει και η δασκάλα που την ήθελα, γιατί είναι πάρα πολύ αστεία. Θα είναι και η Σοφία Μουτίδου. Θα παίξουν και νέα παιδιά γιατί αυτό είναι το story. Θα είναι το πιο αληθινό sequel που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία», λέει ο ίδιος.

Όπως αποκάλυψε, οι τηλεοπτικοί Μανωλάκης και Βάλια θα επιτρέψουν κι αυτοί 15 χρόνια μεγαλύτεροι στους ίδιους ρόλους που το κοινό αγάπησε. Πάρης Σκαρτσολιάς και Έφη Ρασσιά αναλαμβάνουν ξανά τους παιδικούς τους ρόλους ετοιμάζοντας μια μεγάλη ανατροπή στα δεδομένα!

Οι δυο τους είναι ακόμα μαζί και ετοιμάζονται να κάνουν το πρώην ζευγάρι του εκκεντρικού δημάρχου και της «πρωτευουσιάνας»… συμπέθερους.

οι πρωταγωνιστές θα ετοιμάσουν σύντομα βαλίτσες για την Καρυά Αργολίδος όπου γυρίστηκαν οι σκηνές και τα πλάνα του Κολοκοτρωνιτσίου, με τα νέα επεισόδια της σειράς να αναμένονται τη σεζόν 2019 – 2020!

Αν βάλουμε κάτω τα δεδομένα, πάντως, αυτή που σίγουρα θα λείπει είναι η Χαρά Σμύρου -η τηλεοπτική Ματούλα- η οποία πλέον έχει κάνει την οικογένειά της και ζει μόνιμα εκτός Ελλάδος.

Πηγή: thetoc.gr

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.