ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το ίντερνετ πιστεύει ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι ρομπότ μετά από αυτό το βίντεο

Και να η απόδειξη.

Το ίντερνετ πιστεύει ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι ρομπότ μετά από αυτό το βίντεο

Παρακολουθήσαμε τη Μέγκαν Μαρκλ να μεταμορφώνεται από φιλόδοξη Αμερικανίδα ηθοποιός στη σειρά Suits στο επόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, να παντρεύεται σε μια τελετή που παρακολούθησαν εκατομμύρια και να παραβλέπει το βασιλικό πρωτόκολλο κάνοντας τα πρώτα της, στυλιστικά faux pas ως μέλλουσα δούκισσα. Εκτός από την ξεχωριστή, παραμυθένια ιστορία της, η Μέγκαν Μαρκλ είναι απλώς ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους. Ή μήπως όχι;

Ένα βίντεο που κάνει από χθες το γύρο του ίντερντετ, φαίνεται να αμφισβητεί όχι το στυλ, όχι τους τρόπους, αλλά την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση της Μέγκαν, κάνοντας τους πάντες να πιστεύουν ότι είναι ρομπότ. Το βίντεο δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν να παρακολουθούν τον τελικό του Britain's Got Talent - μόνο που το πρόσωπο της Μέγκαν δείχνει αφύσικα άκαμπτο ενώ τα μάτια της παραμένουν ακίνητα- όπως αυτά μιας κούκλας.

Δες το βίντεο.

Τι πραγματικά συμβαίνει;

Όπως αποκαλύφθηκε, το βίντεο ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο του Μουσείου Madame Tussauds του Λονδίνου, για να προωθήσει τη νέα έκθεση κέρινων ομοιωμάτων με τίτλο Live Figures. Αυτό που φαίνεται στο βίντεο δεν είναι η Μέγκαν Μαρκλ, ούτε ο πρίγκιπας Χάρι, αλλά δύο τυχαία μέλη του κοινού τα οποία φόρεσαν μάσκες με τα πρόσωπά τους για την ανάγκη της διαφήμισης.

Το διάσημο μουσείο αποκάλυψε τα κέρινα ομοιόματα του νέου βασιλικού ζεύγους μόλις λίγες ημέρες πριν το γάμο τους και όπως φαίνεται, η Μέγκαν και ο Χάρι είναι τα πρόσωπα-κλειδιά της προώθησης του νέου πρότζεκτ. Το Live Figures θα είναι μια διαδραστική εμπειρία του κοινού με τα ομοιώματα που επιχειρείται για πρώτη φορά.

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι, με αυτόν τον τρόπο, το μουσείο κατάφερε να συζητηθεί.

Read Next

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.

22 Απρ 2024

Στη Νικόλ Κίντμαν το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI)

Στις 27 Απριλίου θα λάβει χώρα η τελετή και η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη καθώς θα της το παραδώσει μια σπουδαία ηθοποιός.

22 Απρ 2024

Ο "φούρνος του χωριού", που έγινε το "διεθνές" αρτοποιείο στη Ζίτσα Ιωαννίνων

"Ο στόχος μας, είναι να διαδώσουμε την υπέροχη γαστρονομία της Ηπείρου, σε όλο τον κόσμο", λέει ο ιδιοκτήτης του.

22 Απρ 2024

Το Πάσχα έφτασε στο gift shop του Μεγάρου Μουσικής

Λαμπάδες, διακοσμητικά αυγά, υπέροχα δώρα και βιβλία θα βρείτε για μικρούς και μεγάλους στο M-shop του Μεγάρου Μουσικής.

22 Απρ 2024

Μητροπολίτη Κοζάνης και Σερβίων: Οι γυναίκες "να επιστρέψουν σπίτια τους"

Νέο απαράδεκτο σχόλιο από τον Μητροπολίτη εναντίον των γυναικών- τις θεωρεί τις μόνες υπεύθυνες για το μεγάλωμα των παιδιών, αλλά και τις συμμορίες ανηλίκων.

22 Απρ 2024

Καρυστιανού: Ντροπή της Δικαιοσύνης η αρχειοθέτηση της μήνυσής μας - Θα βρούμε όσα πέταξαν

Χιλιάδες πολίτες θέλησαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για την τραγωδία των Τεμπών, με κεντρική ομιλήτρια την Μαρία Καρυστιανού.

22 Απρ 2024

"Garbo: Leave Me Alone": Ντοκιμαντέρ, για την αινιγματική Γκρέτα Γκάρμπο

Σε ηλικία 35 ετών κι έχοντας 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ η σταρ αποσύρθηκε από το Χόλιγουντ και τον δημόσιο βίο.