ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Tι θα γίνει στο sequel του Λόγω Τιμής; Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της σειράς

Αυτοί είναι οι νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά και φέρνουν τα πάνω-κάτω στην ιστορία.

Tι θα γίνει στο sequel του Λόγω Τιμής; Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της σειράς

Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά. Όσοι θυμούνται ακόμα καθαρά το φινάλε της σειράς, πίσω στο μακρινό 1998, ίσως είναι σε θέση να κάνουν μαντεψιές σχετικά με το τι θα γίνει στο πολυαναμενόμενo sequel. Η Ηρώ είναι ακόμα με τον Μάνο; Η Μάνια έγινε ευτυχισμένη στο πλευρό του Φώτη; H Aθηνά γύρισε από το Λονδίνο; O Mιχάλης έγινε δικηγόρος μεγάλος και τρανός;

Οι 7 πρωταγωνιστές της σειράς έχουν κάνει ήδη γνωστό, ο καθένας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ότι τα γυρίσματα άρχισαν. Οι φήμες μάλιστα υποστηρίζουν πως τον ερχόμενο Οκτώβριο θα δούμε το πρώτο επεισόδιο στις οθόνες μας.

Οι συντελεστές της σειράς κρατούν σιγή ιχθύος σχετικά με το ποια θα είναι η υπόθεση του sequel της σειράς, και είναι απόλυτα λογικά, αφού αυτό είναι το σημείο για το οποίο ανυπομονούμε όλοι περισσότερο. Ωστόσο μερικές πρώτες πληροφορίες έφτασαν ήδη σε εμάς και ανοίγουν ακόμα περισσότερο την όρεξη, ειδικά σε όσους υπήρξαν πραγματικά μεγάλοι φαν της παρέας από την Πάτρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα διάφορα ρεπορτάζ που πυκνώνουν εδώ και μέρες, διάφορα νέα ονόματα ακούγεται πως θα μπουν δυναμικά στην πλοκή της σειράς, ανάμεσα τους κι αυτά των Μαρία Ναυπλιώτου, Γιώργου Χρυσοστόμου και Λούκιας Μιχαλοπούλου. Άλλες πληροφορίες αναφέρονται στην ηθοποιό Μαρία Παπαφωτίου η οποία θα υποδυθεί το πρόσωπο που μπαίνει δυναμικά στη ζωή του Δημήτρη Αλεξανδρή (Βασίλης) για να την αναστατώσει για τα καλά.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς ξεκίνησαν ήδη εντατικές πρόβες, για τα πρώτα γυρίσματα, ενώ την Τετάρτη η Βίκυ Βολιώτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε ένα ποστ άκρως αποκαλυπτικό.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές της σειράς, γράφοντας: «Αρχίσαμε! Πρώτη μέρα γύρισμα!!! Δημήτρης Αλεξανδρής και Αντιγόνη Αλικάκου εν δράσει. Συνεργείο σε πλήρη σύνθεση, όλοι υπέροχοι, όλοι τρελά χαρούμενοι..»

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.