ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στη σκοτεινή και φετιχιστική πλευρά της Αθήνας μας ξεναγεί ο Γιώργος Φακίνος

Τι είπε ο γνωστός Dj σε νέα συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη.

Στη σκοτεινή και φετιχιστική πλευρά της Αθήνας μας ξεναγεί ο Γιώργος Φακίνος

Τη δική του διαφορετική Αθήνα παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Φακίνος στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη και δεν γνωρίζαμε έως τώρα.

Ο DJ αρχικά εκμυστηρεύτηκε πως έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού εξαιτίας της εμφάνισής του, όταν όπως είπε «σε μια πλατφόρμα του μετρό ήταν 3-4 πιτσιρίκια, δεν πρέπει να ήταν πάνω από 18-19 χρονών, οι οποίοι σχολίαζαν την εμφάνισή μου.

»Δεν έδινα σημασία γιατί ήξερα που μπορεί να καταλήξει όλο αυτό. Απάντησα όμως και μου “την έπεσαν” και οι τέσσερις και με χτυπούσαν πάνω στην πλατφόρμα, μέχρι που το είδαν οι αστυνομικοί από τις κάμερες».

Αναφέρθηκε φυσικά και στα φετιχιστικά σόου με τίτλο «Venus is Furs (Αφροδίτη με γούνες)» που διοργανώνει ο ίδιος κάθε τρεις μήνες στα οποία δίνουν το «παρών» καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο και την Ελλάδα με διαφορετική κάθε φορά σύσταση. Σε αυτά όπως περιέγραψε ο ίδιος πραγματοποιούνται διαφορετικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων αυτές που θυμίζουν καμπαρέ αλλά και πιο «σκληρές» όπως το bondage (παραδοσιακός ιαπωνικός τρόπος δεσίματος) αλλά και το hooks suspension, στο οποίο τοποθετούνται γάτζοι στην πλάτη της performer και η ίδια αιωρείται από τη σάρκα της.

Ποιος είναι όμως ο στόχος των συγκεκριμένων shows;

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως οι συγκεκριμένες παραστάσεις δεν σχετίζονται με την σεξουαλική διέγερση αλλά περισσότερο με την περιέργεια, τονίζοντας πως οι φετιχιστές είναι η μειοψηφία των πελατών που παρευρίσκονται στα συγκεκριμένα shows.

Δες αποσπάσματα από τη συνέντευξή του.

Πηγή: www.yupiii.gr

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.