ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στον αέρα το πρώτο δελτίο του OPEN με την 'Έλλη Στάη

Με αποκλειστικότητες, συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις για τα θέματα της επικαιρότητας ακόμα και στις ΗΠΑ, το πρώτο δελτίο του OPEN με την Έλλη Στάη είναι γεγονός.

Στον αέρα το πρώτο δελτίο του OPEN με την 'Έλλη Στάη

"Στα ταραγμένα νερά των media και... ασφαλώς και με επιτυχία. Στο παρθενικό ταξίδι μας να συγχωρήσετε τα λάθη που θα είναι και αυτά open μπροστά στα μάτια σας. Είμαστε εδώ στην πρώτη μας μέρα και είχαμε κανονίσει να σας συστηθούμε, να σας δείξουμε πρόσωπα και πράγματα, όμως η επικαιρότητα είναι αμείλικτη και πρέπει να πάμε αμέσως στις Ηνωμένες Πολιτείες". Με αυτά τα λόγια η Έλλη Στάη "έσπασε το ρόδι" στο OPEN. Με το λεγόμενο "pink ribbon" στο πέτο του γκρι ταγιέρ της, που αποτελεί το σύμβολο της ροζ εκστρατείας με στόχο την ενημέρωση και την αφύπνιση του κοινού όσον αφορά τον καρκίνο του μαστού (ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που έχει αφιερωθεί στον σκοπό), η Έλλη Στάη παρουσίασε το πρώτο δελτίο ειδήσεων του Open TV.

Η συνέχεια, ακριβώς αυτή που πρέπει για αυτά που πρεσβεύει το κεντρικό δελτίο του νέου καναλιού, στην επικαιρότητα, και πρώτη σύνδεση με τον ανταποκριτή του OPEN στις ΗΠΑ, τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου.

Στον αέρα το πρώτο δελτίο του OPEN με την 'Έλλη Στάη

Ακολούθησε η ξενάγηση στην αίθουσα σύνταξης, με οδηγό τη Λίνα Δρούγκα, στο κατάμεστο newsroom με την πολυπληθή ομάδα δημοσιογράφων.

Πάνος Κοκκινόπουλος και Νίκος Μουτσινάς στο παράθυρο του δελτίου, για την πρώτη καλησπέρα. Ο σκηνοθέτης του "Ου φονεύσεις", της νέας δραματικής σειράς εξήγησε τι θα δουν οι τηλεθεατές σε αυτό το νέο του βήμα. Ο Νίκος Μουτσινάς ξετύλιξε το concept της εκπομπής του "Για την παρέα" και απηύθυνε πρόσκληση στην Έλλη Στάη να βρεθεί στο πλατό ζωντανά.

Στο κεντρικό δελτίο παρουσιάστηκε η διαδρομή για τη "γέννηση" του καναλιού μέσα από εικόνες.

Η αποκλειστικότητα του δελτίου του OPEN

Η πολύκροτη υπόθεση των δυο στρατιωτικών Μητρετώδη-Κούκλατζη και η εξέλιξή της: Στρατοδικείο για τους ίδιους και τους ανωτέρους τους με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, κατόπιν ολοκλήρωσης της ΕΔΕ.

Με ταχύτητα το δελτίο κάλυψε όλο το φάσμα της επικαιρότητας και της ειδησεογραφίας.

Μεταξύ αυτών:

-Το θέμα των δηλώσεων που έκανε ο Νίκος Κοτζιάς την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, αναφερόμενος στα όσα έγιναν στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο.

-Την πρόθεση της κυβέρνησης να επεκτείνει στα 12 ναυτικά μίλια την αιγιαλίτιδα ζώνη στο Ιόνιο και τις αντιδράσεις της Τουρκίας.

-Την προφυλάκιση Παπαντωνίου, το πρόσωπο-κλειδί που "έδειξε" τον δρόμο του χρήματος, καθώς και την πολιτική κόντρα για τη διαφθορά, που ξέσπασε με αφορμή την υπόθεση.

-Ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, σε μία αποκλειστική συνέντευξη ο αδελφός της, Γιάννης, μίλησε για την αξεπέραστη απώλεια της.

-Το δελτίο του OPEN ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και με ζωντανή σύνδεση μετέφερε το κλίμα στη συμπρωτεύουσα από το προσκύνημα της Τιμίας ζώνης της Θεοτόκου.

-Την υπόθεση Τζαμάλ Κασόγκι που συνεχίζει να συγκλονίζει και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως καθημερινά και τον Σωτήρη Δανέζη στο στούντιο να δίνει το ρεπορτάζ.

Στις 19.45 η Έλλη Στάη είπε την πρώτη "καληνύχτα" και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου και κάθε μέρα.

Read Next

16 Απρ 2024

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: "Γίνεται πόλεμος κατά των γυναικών και οι γυναίκες εξακολουθούν να δίνουν τις πιο βασικές μάχες για τις ελευθερίες τους"

"Ζούμε μια εποχή που έχουμε περισσότερες βίαιες συγκρούσεις από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. "Και βλέπουμε γυναίκες και παιδιά ολοένα και περισσότερο στην πρώτη γραμμή" είπε η Αμάλ.

16 Απρ 2024

Καιρός-Πάσχα: Η πρώτη εκτίμηση Μαρουσάκη για το Πάσχα

Χαλάει τα σχέδια ο καιρός το Πάσχα 2024. Τα προγνωστικά στοιχεία που δείχνουν κακοκαιρία.

Περισσότερα από

News

16 Απρ 2024

Η εκκεντρική εμφάνιση της Σίσσυς Φειδά: Το ιδιαίτερο blazer και τα "βαριά" κοσμήματα

Κατάφερε να συνδυάσει άρτια πολλά εντυπωσιακά κομμάτια.

16 Απρ 2024

"Δείξε λίγο πόδι" είπε φωτογράφος στην Χάνα Γουάντινγκχεμ και εκείνη του έδωσε την απάντηση που έπρεπε

Το περιστατικό συνέβη στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Ολιβιέ στην οποία η Γουάντινγκχεμ ήταν παρουσιάστρια.

16 Απρ 2024

"September Says": Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέντ στο 77o Φεστιβάλ Καννών

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Αριάν Λαμπέντ συμμετέχει στο τμήμα "Ένα Κάποιο Βλέμμα" του Φεστιβάλ Καννών.

16 Απρ 2024

Bro, μην μου κάνεις κακό!

Μερικές σκέψεις ψεις με αφορμή το bullying στα σχολεία!

16 Απρ 2024

Σάρα Σνουκ "έκλεψε" το βραβείο Olivier 2024 από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση

Η Σάρα Σνουκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς για την παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι", στην οποία έπαιξε 26 ρόλους!

16 Απρ 2024

Κίλιαν Μέρφι: Είναι αυτό το μυστικό της γοητείας του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και ambassador του οίκου Versace.

16 Απρ 2024
15 Απρ 2024

Χάρις Αλεξίου σε Πορτοκάλογλου- Μόρφη: "Πού πάτε; Καθίστε εδώ!"

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Νατάσα Μποφίλιου ήταν εκεί για να βοηθήσουν τους φίλους τους να κλείσουν τον κύκλο μιας εκπομπής που αντίθετα στο ρεύμα της εποχής παρήγαγε πολιτισμό! Τι είπε η Χάρις Αλεξίου.

15 Απρ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου : "Όταν είχα τις αποβολές, είχα πει στον Γιάννη Φέρτη, ότι οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας κι εγώ θα φύγω πρώτη"

Η Ξένια Καλογεροπούλου συγκινεί με το αντίο της στον Γιάννη Φέρτη με τον οποίο υπήρξαν μαζί στη ζωή.

15 Απρ 2024

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: " Μου φέρεται σαν να είμαι έγκυος στ' αλήθεια"- Η δήλωση για συμπρωταγωνιστή της

Για ποιον πασίγνωστο ηθοποιό έκανε την τρυφερή δήλωση η 49χρονη πρωταγωνίστρια.