ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Στον άντρα που θα αγαπώ για πάντα». Ο Rod Stewart και η γυναίκα του είναι 20 χρόνια ερωτευμένοι

Αποδεικνύουν πως όποιος είπε ότι ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα δεν ήξερε για τι πράγμα μιλούσε.

«Στον άντρα που θα αγαπώ για πάντα». Ο Rod Stewart και η γυναίκα του είναι 20 χρόνια ερωτευμένοι

"And the chicks are great" λέει ο κάπως κουτός τραγουδιστής του υποτιθέμενου συγκροτήματος Stillwater στην ταινιά "Almost Famous" του Cameron Crowe, εμπερικλείοντας στη φράση του όλη τη μαγεία του βασικότερου ίσως συστατικού στο τρίπτυχο Sex, Drugs and Rock n Roll. Aυτή των όμορφων, σέξι κοριτσιών που είναι πρόθυμα να κάνουν τα πάντα για σένα όσο κρατάς ένα μικρόφωνο ή μία κιθάρα και ανεβαίνεις στη σκηνή.

Ο Βρετανός τραγουδιστής Rod Stewart, ένα από sex symbols της δεκαετίας του '80 αλλά και ένας από τους πιο εμπορικούς καλλιτεχνές όλων των εποχών στην Αγγλία, εδώ και είκοσι χρόνια αποδεικνύει σταθερά πως από το χρυσό τρίπτυχο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ο ίδιος κρατά κυρίως το rock n roll - για τα drugs δεν είμαστε σε θέση να έχουμε άποψη.

Η γυναίκα της ζωής του, η 47χρονη σήμερα Penny Lancaster βρίσκεται στο πλευρό του εδώ και είκοσι ολόκληρα χρόνια και μάλιστα το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά πριν από μία δεκαετία σε μία ήσυχη τελετή στο Λονδίνο. Στις 10 Ιανουαρίου, λοιπόν, ο θρυλικός τραγουδιστής έκλεισε τα 74 του χρόνια και η αγαπημένη του Penny ήταν δίπλα του για να τον γιορτάσει. Το διάσημο ζευγάρι ανέβασε στο Instagram εικόνες από τον ιδιωτικό του εορτασμό μέσα στην υπερπολυτελή λιμουζίνα του Stewart όπου ήπιαν φρουτώδη κοκτέιλ με γκλάμορους αέρα και πλατιά χαμόγελα. Τα κεράκια σβήστηκαν στο διάσημο εστιατόριο Clos Maggiore της αγγλικής πρωτεύουσας το οποίο έχει τον τίτλο του πιο ρομαντικού εστιατορίου του Λονδίνου.

Φωτογραφία από την προσωπική σελίδα της Penny στο Instagram

H Lancaster ανεβαίνει με χάρη και λεοπάρ παλτό τα σκαλιά του Clos Maggiore

«Χρόνια πολλά στον άντρα που αγαπώ και θα αγαπώ για πάντα,» έγραψε η Penny, η οποία υπήρξε μοντέλο κατά την διάρκεια της δεκαετίας του '90. Αποδεικνύοντας πως όποιος είπε ότι ο έρωτας δεν γίνεται να κρατήσει για πάντα δεν ήξερε για τι πράγμα μιλούσε.

Το ζευγάρι έχει δύο γιους, τον Alastair που είναι 12 ετών και τον Aidain, 7 ετών.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.