ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σε ποια εκπομπή του ANT1 θα πέσουν τίτλοι τέλους;

Ποια εκπομπή θα ρίξει τίτλους τέλους στον ANT1;

Σε ποια εκπομπή του ANT1 θα πέσουν τίτλοι τέλους;

Η εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» που προβάλλεται στον ANT1,δεν κατάφερε να ψήσει τους τηλεθεατές και πλέον είναι οριστικό ότι λίγο πριν το τέλος του έτους θα αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο.

Αν και τα στελέχη του ΑΝΤ1 είχαν αποφασίσει ότι η εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» θα ολοκλήρωνε την πορεία της πριν από το τέλος της χρονιάς είχαν κάποια ελπίδα μπας και σημειώσει νούμερα τηλεθέασης που να σταθούν απέναντι στον ανταγωνισμό και αποφασίσουν να μαγειρέψουν καινούργια επεισόδια.

Το πείραμα που θέλησε να κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το να βγάλει την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»του εκτός πλατό στέφθηκε με πλήρη αποτυχία καθώς σημειώνει πολύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και δη πολύ χαμηλότερες από τους ανταγωνιστές, παλαιούς και νεότερους.

Για παράδειγμα την Τετάρτη, η εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ANT1 σημείωσε 11,2% μέσο όρο και στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό, ενώ απέναντί του, στον ALPHA, το τηλεπαιχνίδι «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο έκανε 21,1% και 21,7%, αντίστοιχα, ενώ κι η σειρά «9 μήνες» στο STAR σημείωσε υψηλότερες πτήσεις με 14,6% και 11,7%.

Το τελειωτικό χτύπημα στη μάχη της τηλεθέασης είναι ότι ακόμα και η σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» που προβάλλεται για πολλοστή φορά στο πολύπαθο MEGA σημειώνει υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό.

Με τέτοιες επιδόσεις είναι πλέον οριστικό ότι η εκπομπή μαγειρικής με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν θα πάρει το «πράσινο» φως, από το ANT1 για την παραγωγή καινούργιων επεισοδίων και λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου η εκπομπή θα ρίξει οριστικά και δικαιολογημένα τίτλους τέλους.

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.