ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ριζική μεταμόρφωση. Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε μελαχρινή και διχάζει το διαδίκτυο

Εδώ και πολλά χρόνια την ξέρουμε μόνο ξανθιά.

Ριζική μεταμόρφωση. Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε μελαχρινή και διχάζει το διαδίκτυο

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία γυναίκα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ως ξανθιά. Ωστόσο, πρόκειται για μία φοβερή επαγγελματία που υπηρετεί πιστά όποιον ρόλο κληθεί να ενσαρκώσει και ελίσσεται με προσαρμοστικότητα στα νέα δεδομένα. Τώρα λοιπόν που θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης» της ζητήθηκε να γίνει μελαχρινή: Εκείνη ακολούθησε τις σκηνοθετικές επιταγές και ιδού το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για θεατρικό έργο βασισμένο στο ομόνυμο βιβλίο της Μάρας Μεϊμαρίδη, που κυκλοφόρησε το 2002 και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, έχει μεταφερθεί και στη μικρή οθόνη τρία χρόνια αργότερα, το 2005 από τον Κώστα Κουτσομύτη. Ήρθε η ώρα λοιπόν να γίνει και θεατρικό έργο, που θα φιλοξενείται όπως μαθαίνουμε στο θέατρο Παλλάς από τον Οκτώβρη.

Ο Σταμάτης Φασουλής θα αναλάβει τόσο την απόδοση όσο και τη σκηνοθεσία της παράστασης, ενώ η αγαπημένη μας Σμαράγδα Καρύδη θα βρίσκεται σε ρόλο πρωταγωνίστριας ως η κεντρική ηρωίδα Κατίνα. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και η σχετική promo φωτογράφιση, οπότε η ηθοποιός σκούρυνε κατά πολύ τα μαλλιά της και μεταμορφώθηκε σε μελαχρινή. Το makeover ανέλαβαν οι Αχιλλέας Χαρίτου και ο Στέφανος Βασιλάκης και η Σμαράγδα δεν έχασε ευκαιρία να κοινοποιήσει backstage φωτογραφία της και video στο instagram.

Όσον αφορά τον υπόλοιπο θίασο, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Μαρία Καβογιάννη στο ρόλο της Ευθαλίας, τον Μέμο Μπεγνή στον ρόλο του Κωνσταντίνου Καραμάνου, τον Ηλία Μελέτη στον ρόλο του Σύριου Καραμάνου και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο ρόλο της μάγισσας Αττάρτης. Τέλος, τη δύσκολη διαδικασία δημιουργίας των κουστουμιών ανέλαβε η Ντένη Βαχλιώτη.

Δες την μεταμόρφωση της.

Πηγή: peoplegreece.com

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.