ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πώς η Κέιτ Μίντλετον έπεισε τον Ουίλιαμ να την παντρευτεί ενώ είχαν χωρίσει την άνοιξη του 2007

Η σχέση του ζευγαριού είχε περάσει σοβαρή κρίση με τον Ουίλιαμ να φλερτάρει δημόσια με άλλες γυναίκες.

Πώς η Κέιτ Μίντλετον έπεισε τον Ουίλιαμ να την παντρευτεί ενώ είχαν χωρίσει την άνοιξη του 2007

Η Κέιτ Μίντλετον γνώρισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, δεύτερο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, το 2001 όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στο πανεπιστήμιο του St. Andrews. Μέσω κοινής παρέας οι δυο τους ήρθαν κοντά και έγιναν καλοί φίλοι, διατηρώντας μία στένη σχέση, μάλιστα για ένα διάστημα υπήρξαν και συγκάτοικοι στις φοιτητικές εστίες.

Σύμφωνα με παλαιότερα ρεπορτάζ, η χαλαρότητα της Μίντλετον και το γεγονός ότι εξ'αρχής δεν είχε δείξει καμία απολύτως ερωτική διάθεση απέναντι στον διάδοχο του θρόνου (σε αντίθεση με τις περισσότερες συμφοιτήτριες του) ήταν ένας από τους βασικός λόγος που ο Ουίλιαμ αισθάνθηκε άμεσα πολύ άνετα κοντά της, αποζητώντας όλο και περισσότερο την παρέα τους. Γρήγορα η σχέση τους εξελίχθηκε από φιλική σε ερωτική, παρόλο που δεν είναι επιβεβαιωμένο πότε ακριβώς έγιναν και επίσημα ζευγάρι. Πάντως ο ίδιος ο Ουίλιαμ, σε παλαιότερη συνέντευξη του, είχε δηλώσει πως η στιγμή που άρχισε να βλέπει με άλλο μάτι την μέλλουσα σύζυγό του ήταν η βραδιά που την είδε να περπατάει στην πασαρέλα με ένα διάφανο, σχεδόν ανύπαρκτο, φόρεμα σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση του παντεπιστημίου.

Πώς η Κέιτ Μίντλετον έπεισε τον Ουίλιαμ να την παντρευτεί ενώ είχαν χωρίσει την άνοιξη του 2007
Η Κέιτ Μίντλετον μέσα στο συγκεκριμένο, διάφανο φόρεμα.

Τα χρόνια πέρασαν και το ζευγάρι, φημολογείται, πως ζούσε έναν έντονο έρωτα, ενώ οι παπαράτσι είχαν αρχίσει ήδη να πολιορκούν στενά την νεαρή βρετανίδα, η οποία προερχόταν από μία μεγαλοαστική, πολύ αγγλική οικογένεια - οι γονείς της υπήρξαν υπάλληλοι της British Airways και αργότερα άνοιξαν μία πολύ πετυχημένη επιχείρηση διοργάνωσης πάρτι και κοσμικών εκδηλώσεων - και η οποία δεν είχε συνηθίσει να βλέπει τον εαυτό της πρωτοσέλιδο στα πιο ευπώλητα ταμπλοίτ της Βρετανίας. Μάλιστα το 2005 η Μίντλετον έστειλε αγωγή στις εφημερίδες, ισχυριζόμενη ότι έχει χαθεί κάθε σεβασμός για την ιδιωτικότητα της, και ζητώντας από τον Τύπο να μείνει μακριά από την οικογένεια της και την ιδιωτική της ζωή.

Το ζευγάρι συνέχισε την σχέση μέχρι τις αρχές του 2007 όταν ο Ουίλιαμ έφυγε για να πραγματοποιήσει την θητεία του στον βρετανικό στρατό και οι δυο τους απομακρύνθηκαν επικίνδυνα. Εκείνη την περίοδο ο πρίγκιπας απέφευγε να ταξιδεύει συχνά για να δει την αγαπημένη του, ενώ λέγεται πως είχε υιοθετήσει μία πραγματικά παράξενη στάση απέναντι της. Τα δημοσιεύματα για την έξαλλη ζωή του μακριά της και το δημόσιο φλερτ του με άλλες γυναίκες έκαναν τον γύρο του κόσμου και η Μίντλετον είχε αρχίσει να ενοχλείται πάρα πολύ με την όλη κατάσταση.

Με τον αγγλικό Τύπο να της κολλάει κοροϊδευτικά το παρατσούκλι "Waitie Katie" (δηλαδή «η Κate που περιμένει υπομονετικά τον Ουίλιαμ») η μέλλουσα Δούκισσα του Κέμπριτζ μάλλον αισθάνθηκε ότι η περίφημη υπομονή της είχε αρχίσει κάπου εδώ και εξαντλείται. Mία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ο Ουλίαμ ποζάρε με δύο άγνωστες κοπέλες, πιάνοντας μάλιστα το στήθος μίας από αυτές, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, οδηγώντας το ζευγάρι στον χωρισμό τον Απρίλιο του 2007, κατά την διάρκεια ενός εκ των κοινών, πολυφωτογραφημένων, από τους παπαράτσι, ταξιδιών τους.

Δες στο βίντεο το παρασκήνιου του χωρισμού της Κέιτ και του Ουίλιαμ πίσω στο 2007.

Από εκείνη την στιγμή αμέτρητα άρθρα έχουν δημοσιευτεί στα παγκόσμια μέσα σχετικά με τους λόγους που η Μίντλετον χώρισε τον Ουίλιαμ την άνοιξη του 2007. Εννοείται πως το βασιλικό ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοικτά για την συγκεκριμένη ιστορία και όλες οι φήμες σχετικά με τις πολλές απιστίες του πρίγκιπα παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, παρά το γεγονός ότι πλούσιο φωτογραφικό υλικό έχει κάνει κατά καιρούς τον γύρο του διαδικτύου.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο Ουίλιαμ έπαθε κάτι σαν κρίση αναφορικά με τον πολυετή δεσμό του, αισθανόμενος που είναι νωρίς να δεσμευτεί δίπλα σε μία γυναίκα και ανέπτυξε μία ατίθαση, ανεξέλεγκτη συμπεριφορά από αντίδραση, εξακολουθώντας στην ουσία να έχει συναισθήματα για την Μίντλετον. Η ίδια φαίνεται πως μπόρεσε να διαγνώσει σωστά το τι ακριβώς συνέβαινε στην ψυχοσύνθεση του μέλλοντα συζύγου της, επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο. Να αποχωρήσει από την σχέση όσο ήταν νωρίς, χωρίς να θέλει να τον πιέσει για οτιδήποτε περισσότερο.

Η ζωή της τους μήνες που το ζευγάρι δεν ήταν πια μαζί αποτέλεσε χοτ θέμα συζήτησης στον παγκόσμιο Τύπο, μόνο που αυτή τη φορά η Κέιτ έμοιαζε να το απολαμβάνει παρά να προσπαθεί να κρυφτεί από τους φωτογράφους. Αμέτρητες φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με εντυπωσιακούς, ευκατάστατους άντρες και άλλες στις οποίες χορεύει έξαλλα με τις φίλες της προσγειώθηκαν σε όλα τα κιόσκια του Λονδίνου και έγιναν πρωτοσέλιδα στα μεγαλύτερα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Είχε η Κέιτ γυρίσει έτσι απλά και αβίαστα την πλάτη της στον διάδοχο του θρόνου; Μήπως τελικά εκείνη ήταν που πυροδώτησε τον χωρισμό και όχι ο Ουίλιαμ; Mόνο μερικά από τα ερωτήματα που φημολογούνται να επηρέασαν σημαντικά τον μεγαλύτερο γιο της Νταϊάνα και τον οδήγησαν στο σημείο να τρέχει για την Κέιτ και να μην φτάνει.

Η Κέιτ Μίνλτεον συνεχίζει κανονικά την ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Ουλίαμ και γίνεται πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο Ουίλιαμ έπαθε κάτι σαν κρίση αναφορικά με τον πολυετή δεσμό του, αισθανόμενος ότι είναι νωρίς να δεσμευτεί δίπλα σε μία γυναίκα και ανέπτυξε μία ατίθαση, ανεξέλεγκτη συμπεριφορά από αντίδραση, εξακολουθώντας στην ουσία να έχει συναισθήματα για την Μίντλετον.
Αμέτρητες φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με εντυπωσιακούς, ευκατάστατους άντρες και άλλες στις οποίες χορεύει έξαλλα με τις φίλες της προσγειώθηκαν σε όλα τα κιόσκια του Λονδίνου και έγιναν πρωτοσέλιδα στα μεγαλύτερα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

Η επανασύνδεση ήταν θέμα λίγων μηνών και το ζευγάρι μετά τον σύντομο χωρισμό του ήταν πιο κοντά από ποτέ. Λίγα χρόνια αργότερα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, με την Κέιτ να δείχνει περήφανα το δακτυλίδι της Νταϊάνα στον παράμεσο της.

Το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη του έδωσε το ζευγάρι στον αρραβώνα του.

Read Next

20 Απρ 2024

Η Έμα Τόμσον και η Ρουθ Γουίλσον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σειρά "Down Cemetery Road"

Νέα σειρά θρίλερ με τις δύο διάσημες ηθοποιούς από την Apple TV+.

20 Απρ 2024

30 χρόνια Pulp Fiction: Reunion του καστ της ταινίας του Ταραντίνο που έσπασε τα ταμεία κι έμεινε στην ιστορία

Το Pulp Fiction θεωρείται σταθμός στο μεταμοντέρνο σινεμά. Σκηνές του -όπως η σκηνή χορού του Τραβόλτα με την Ούμα Θέρμαν- έγιναν κλασικές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Ατρόμητη η Μαρία Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε έξι μήνες η Κύπρια αθλήτρια - "Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας"

Η 32χρονη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ νίκησε την ασθένεια μέσα σε έξι μήνες, γιορτάζοντάς το με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σκίζει τον υπέρηχο...

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.