ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν ήθελε ούτε να βλέπει την Νταϊάνα;

Φοβερές, νέες αποκαλύψεις για τον ψυχολογικό πόλεμο που δεχόταν η θλιμμένη πριγκίπισσα.

Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν ήθελε ούτε να βλέπει την Νταϊάνα;

20 ακριβώς χρόνια μετά τον αιφνίδιο θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε γέφυρα του Παρισιού, όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους άντρες της ζωής της, τον τραγικό γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, τις άθλιες σχέσεις της με την βασίλισσα Ελισάβετ και την δυσφορία που αισθανόταν καθημερινά μέσα στη ζωή του Παλατιού, βλέπουν το φως της επικαιρότητας.

Ο βιογράφος του Καρόλου είχε κάνει πριν από λίγο καιρό λόγο για έναν γάμο βαθύτατα προβληματικό και είχε αποκαλύψει σκοτεινές στιγμές του ζευγαριού, όταν για παράδειγμα ο κακομαθημένος πρίγκιπας πέρασε το βράδυ πριν το γάμο του κλαίγοντας απαρηγόρητος στον ώμο της αγαπημένης του Καμίλα ή όταν αρνούτα πεισματικά να αγγίξει τη Νταϊάνα κατά το μήνα του μέλιτος, να την τελευταία να καταλήξει να περάσει το μεγαλύτερο μέρους του ταξιδιού απομονωμένη στην καμπίνα της θαλαμηγού με την οποία ταξίδευαν.

Φυσικά όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι άγνωστες και οι πραγματικά ταραχώδεις σχέσεις της και με την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία αν και έπεμενε αρκετά, σιγοντάροντας τον σύζυγο της, γι' αυτόν τον γάμο δεν χώνεψε ποτέ την θλιμμένη πριγκίπισσα και της έκανε τη ζωή πατίνι με κάθε τρόπο.

Οι τελευταίες σχετικές μαρτυρίες έρχονται από έναν εκ των υπαλλήλων του Παλατιού, τον Κόλιν Μπέργκες, ο οποίος εξομολογήθηκε στη Daily Mail πως είχε δει με τα μάτια του σκληρά σκηνικά απόρριψη στις αίθουσες του Μπάκιγχαμ, ενώ και η μητέρα της Ελίσάβετ, η περίφημη Βασιλομήτωρ η οποία έζησε μέχρι τα 101 της χρόνια, έτρεφε βαθιά αντιπάθεια για την γυναίκα του εγγονού της.

Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν ήθελε ούτε να βλέπει την Νταϊάνα;
Η χαρούμενη εικόνα που ήθελαν να δείχνουν προς τα έξω δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα στο Μπάκιγχαμ

Μάλιστα η ίδια εμπιστευόταν πολύ τον Mπέργκες, που ήταν κοντά τους πολλά χρόνια, και είχε κάνει μαζί του μία κουβέντα στην οποία παραδέχθηκε ξεκάθαρα ότι ήθελε ο εγγονός της να χωρίσει με τη Νταϊάνα. Επιπλέον, εξαιτίας της υπερβολικής αδυναμίας που του είχε, αρνούταν να παραδεχθεί τις απιστίες του με την Καμίλα παρόλο που κάτι τέτοιο ήταν κοινό μυστικό σε όλους τους κύκλους των γαλαζοαίματων - κι όχι μόνο.

Η αντιπάθεια αυτή εξελίχθηκε με τα χρόνια ακόμα περισσότερο με την βασιλομήτωρ να απαγορεύσει να ακούγεται το όνομα της Νταϊάνα μέσα στο Παλάτι ακόμα και μετά τον τραγικό θάνατο της.

Τέλος, ο Μπέργκες εξομολογήθηκε μερικές λεπτομέρεις και γύρω από την μυστική σχέση του Καρόλου με την Καμίλια, λέγοντας τα εξής: «Ήμουν πάντα ο πρώτος που κατέβαινα για να ετοιμάσω πρωινό και να σιγουρευτώ πως όλα όσα χρειαζόταν κάποιος ήταν στη θέση του. Μία μέρα μου έκανε παρέα ο Κάρολος. Εγώ άρχισα να τρώω το πρωινό μου κι εκείνος να διαβάζει τος εφημερίδες του, ώσπου πήρε μία πικρή έκφραση το πρόσωπό του. Τότε ο ίδιος έγινε έξω φρενών, χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και αναρωτιόταν φωνάζοντας γιατί δεν τον αφήνουν ήσυχο. Ο Κάρολος είχε διαβάσει για ακόμη μία φορά τα δημοσιεύματα του Τύπου για την σχέση του με την Καμήλα, η οποία υποτίθεται πως ήταν κρυφή», ανάφερε ο Κόλιν περιγράφοντας μερικά από τα συμβάντα στο Παλάτι τότε.

Με την Ελισάβετ με την οποία στις δημοσίες εμφανίσεις προσπαθούσαν να δείχνουν ήρεμες και αγαπημένες

Read Next

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.