ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποια είναι η νέα παρουσιάστρια της ΕΡΤ Νατάσα Γιάμαλη και γιατί έχει προκαλέσει συζητήσεις

Μια νέα απογευματινή εκπομπή ετοιμάζει η ΕΡΤ για να βγει στον ανταγωνισμό.

Ποια είναι η νέα παρουσιάστρια της ΕΡΤ Νατάσα Γιάμαλη και γιατί έχει προκαλέσει συζητήσεις

Η εκπομπή είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μιας νεαρής «κόκκινης» δημοσιογράφου που ακούει στο όνομα Νατάσα Γιάμαλη, η οποία επειδή δεν διαθέτει τηλεοπτική πείρα αναμένεται να πλαισιωθεί από 6 «σωματοφύλακες», 6 έμπειρους δηλαδή δημοσιογράφους.

Η απογευματινή αυτή εκπομπή της ΕΡΤ ενδέχεται να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά. Η απογευματινή εκπομπή (18.00-20.30), η οποία προβλέπεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, ίσως να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από μια χειρονομία αξιοποίησης επτά προσώπων που, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, μπορούν να στεγαστούν κάτω από το ίδιο τηλεοπτικό κεραμίδι, αυτό της ΕΡΤ.

Η δημοσιογραφική της διαδρομή

Η 30χρονη Νατάσα Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος στην «Αυγή» με μαχητική αρθρογραφία, ενώ έχει ασχοληθεί και με το web TV της «Αυγής», μονίμως μπροστά στον φακό, σε ζωντανή μετάδοση από το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, έχει υπάρξει υποψήφια βουλευτής -αν και σε μη εκλόγιμη θέση- στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποια είναι η νέα παρουσιάστρια της ΕΡΤ Νατάσα Γιάμαλη και γιατί έχει προκαλέσει συζητήσεις

Οι έξι σωματοφύλακες

Εγνωσμένης αξίας και ειδικού βάρους είναι και οι έξι «σωματοφύλακες» της Νατάσας Γιάμαλη στην υπό διαμόρφωση νέα εκπομπή της ΕΡΤ. Η Πηνελόπη Γαβρά, ο Μανώλης Κοττάκης, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο Δημήτρης Τρίμης, ο Γιώργος Καπόπουλος και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

■ Η Πηνελόπη Γαβρά ουδέποτε απέκρυψε τους δεσμούς της με τη Νέα Δημοκρατία. Αλλωστε διετέλεσε και διευθύντρια του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. επί προεδρίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

■ Ο Μανώλης Κοττάκης είναι ο μόνος μέχρι στιγμής βιογράφος του Κώστα Καραμανλή, κάτι που συμβολικά τουλάχιστον τον καθιστά ατύπως εκπρόσωπο μιας «συνιστώσας» που υποτίθεται πως συνομιλεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

■ Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος έχει τεράστια πείρα στο πολιτικό ρεπορτάζ και έχει παρακολουθήσει από κοντά όλες τις αλλαγές σκηνικού κατά τη Μεταπολίτευση.

■ Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Δημήτρη Τρίμη. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ είναι στέλεχος της «Εφημερίδας των Συντακτών», ιστορικός φορέας του «Ιού» της «Ελευθεροτυπίας» και, εννοείται, αριστερών πεποιθήσεων.

■ Ο Γιώργος Καπόπουλος είναι επαΐων περί τα διεθνή και ούτως ή άλλως εμφανίζεται σε πάνελ της ΕΡΤ σχεδόν καθημερινά.

■ Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, στενός συνεργάτης του Τάκη Χατζή στον ενημερωτικό κόμβο Newspost, εκφράζει τον σκληρό αντιμνημονιακό αγώνα ή έστω τον σημερινό του απόηχο.


Πηγή: fimes.gr

Read Next

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.