ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποια είναι η γυναίκα που υποστηρίζει ότι ήταν σύζυγος του Prince και διεκδικεί την περιουσία του;

Mία αμερικανίδα εμφανίζεται από το πουθενά και διεκδικεί την περιουσία του Prince. Τα αδέλφια του όμως μάλλον δεν έχουν σοβαρό λόγο να ανησυχούν

Ποια είναι η γυναίκα που υποστηρίζει ότι ήταν σύζυγος του Prince και διεκδικεί την περιουσία του;

Το 2016 ήταν «ζόρικη» χρόνια και είναι πιθανό να μείνει στην ιστορία ως το έτος κατά το οποίο «έφυγαν από τη ζωή μερικοί από τους διασημότερους καλλιτέχνες στον κόσμο». Ανάμεσα τους και ο Prince, ξαφνικά, τον Απρίλιο που μας πέρασε, κάτω από μυστηριώδεις τοξικολογικές αιτίες.

Η περιουσία που άφησε πίσω του μεγάλη, τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών και των δίσκων του ακόμα περισσότερα, αλλά το ζήτημα με το μοίρασμα της διαθήκης του έμοιαζε αρκετά ξεκάθαρο με όλα τα χρήματα να καταλήγουν στην αδελφή του, Tyka Nelson και στον ετεροθαλή αδελφό του, Alfred Jackson.

Prince όμως χωρίς λίγο σασπένς μάλλον δεν γίνεται, έστω και μετά θάνατον, κι έτσι πριν από λίγες ώρες εμφανίστηκε από το πουθενά μία άγνωστη γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ήταν παντρεμένη με τον ποπ σταρ όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή και ότι δικαιούται, συνεπώς, ολόκληρη την περιουσία του.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας είναι Claire Elizabeth Elliot κατέθεσε ήδη τα επίσημα χαρτιά προσβολής της διαθήκης και ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της και το πιστοποιητικό του γάμου. Πάντως, τα αδέλφια του Prince δεν χρειάζεται να ανησυχούν και πολύ, αφού το τελευταίο δεν εμφανίζεται πουθενά, ούτε καν στα επίσημα δικαστικά έγγραφα και η Elliot δεν φαίνεται να έχει σκοπό να το υποβάλει, κάτι που φυσικά θέτει τους ισχυρισμούς της υπό αμφισβήτηση.

Όλο αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Elliot δήλωσε ότι θέλει να κατέβει στις επόμενες εκλογές για Πρόεδρος των Η.Π.Α. έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο πολύ γέλιο εδώ και λίγα λεπτά.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.