ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πένυ Σκάρου: «Έχω δεχτεί ρατσισμό. Συνάδελφός μου είπε: “είσαι εσύ με το κομμένο πόδι;”»

Η Πένυ Σκάρου περιγράφει το τροχαίο που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή.

Πένυ Σκάρου: «Έχω δεχτεί ρατσισμό. Συνάδελφός μου είπε: “είσαι εσύ με το κομμένο πόδι;”»

Η Πένυ Σκάρου άνοιξε την καρδιά του στον Κεν Αλεξανδράτο και την ραδιοφωνική εκπομπή «Follow us» και μίλησε για το ξεκίνημα της στο τραγούδι τη σχέση με τους γονείς της και το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή.

Όπως ανέφερε υπήρξε ένα πολύ ζωηρό παιδί, το οποίο από νωρίς κατάλαβε την κλίση της στη μουσική. «Από τα 13 ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ. Και πιο πριν ήμουν στη φιλαρμονική έπαιζα τύμπανο, γι΄αυτό και στα live μου παίζω κρουστά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Πένυ δεν σταματά να ευγνωμονεί τον Θεό για τους υπέροχους γονείς που έχει και την απεριόριστη αγάπη που δέχεται μέχρι σήμερα από εκείνους.

«Ευχαριστώ τον Θεό που έχω αυτούς τους γονείς, γιατί θεωρώ ότι αν μετά αυτό που μου συνέβη αν δεν είχα τους γονείς, τις αδερφές μου και τη μουσική, δεν ξέρω σε τι φάση θα ήμουν και αν θα είχα γυρίσει όπως τώρα όλο αυτό το πράγμα θετικά», αναφέρει.

Μάλιστα αν και ο πατέρας της δεν ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι, πλέον έχει καταλάβει πως μόνο ο θάνατος μπορεί να την κρατήσει μακριά από τη μουσική. Επιπλέον η τραγουδίστρια δεν κρύβει πως έχει δεχτεί πόλεμο. «Πολέμαγα και πολεμάω μόνη μου. Έχω δεχτεί πόλεμο για πολλά χρόνια έτρωγα πόρτα», τονίζει.

Όταν η κουβέντα έρχεται στο ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια και στο οποίο έχασε το πόδι της, η Πένυ παραδέχεται πως ήταν θέλημα Θεού. «Ίσως έγινε γιατί ο Θεός είχε καταλάβει ότι πήγαινα με το σταυρό στο χέρι και σου λέει αν δεν της κάνω κάτι για να σοκάρει τον κόσμο, δεν πρόκειται να κάνει κάτι», τονίζει. Δίχως δισταγμό εξομολογείται πως υπήρξαν άνθρωποι που υποστήριξαν πως το ατύχημα το προκάλεσε μόνη της.

Επιπλέον παραδέχεται πως έχει βιώσει τον ρατσισμό. «Από συνάδελφο που γύρισε και μου εσύ είσαι με το κομμένο πόδι. Δεν το λες αυτό και εμένα δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες», δηλώνει. Παραδέχεται πως οι περισσότεροι συνάδελφοι της δεν την έχουν στηρίξει, αφού δεν θέλουν να δουλέψουν μαζί της. Επίσης απαντά σε αυτούς που υποστηρίζουν πως έγινε γνωστή εξαιτίας του ατυχήματος πως είχε ήδη διαγράψει μια σημαντική πορεία στον χώρο.

«Είναι τουλάχιστον γελοίο να το λες για έναν άνθρωπο που ήταν γνωστός στη δουλειά του, γιατί αλλιώς δεν θα ασχολιόταν κανείς, αλλά το να λες ότι το χρησιμοποιεί είναι επίπεδο δαπέδου», ισχυρίζεται. Η Πένυ στόχο έχει να βοηθά όποιον βρίσκεται σε μια παρόμοια θέση με τη δική της, αφού ξέρει πως το κράτος δεν τους στηρίζει ούτε οικονομικά. Μάλιστα παραδέχεται πως αυτό το ατύχημα την έκανε να δει τη ζωή με διαφορετικό μάτι.

Πένυ Σκάρου: «Έχω δεχτεί ρατσισμό. Συνάδελφός μου είπε: “είσαι εσύ με το κομμένο πόδι;”»

Η Πένυ Σκάρου περιγράφει το τροχαίο που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή:

Πηγή: zappit.gr

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.