ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όταν η Νικόλ Κίντμαν έκλεισε τα 40, κάτι παράξενο συνέβη στη ζωή της

Η ιστορία της ανατρέπει το στερεότυπο της κρίσης της μέσης ηλικίας.

Όταν η Νικόλ Κίντμαν έκλεισε τα 40, κάτι παράξενο συνέβη στη ζωή της

Τα σαράντα, κατώφλι της μέσης ηλικίας, είναι μια χρονική στιγμή-ορόσημο που κάποιες γυναίκες δυσκολεύονται να διαχειριστούν. Στη Νικόλ Κίντμαν όμως κάτι παράξενο συνέβη όταν έσβησε σαράντα κεράκια. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι τα κατάφερα» έλεγε τότε σε μια συνέντευξή της στο Marie Claire. «Νιώθω ότι έκανα πολύ δρόμο για να φτάσω εδώ. Είμαι συμφιλιωμένη. Οι άλλοι περιμένουν να έχεις κάποιο είδος κατάρρευσης, αλλά εγώ είμαι ανακουφισμένη που έγινα σαράντα και για τη ζωή που έχω ζήσει» έλεγε τότε.

Για τη Νικόλ Κίντμαν, τα καλύτερα ήρθαν όταν πλησίαζε τα σαράντα.

Παρόλο που επαγγελματικά είχε ήδη αποσπάσει μια σειρά από διακρίσεις για τις ερμηνείες της σε ταινίες όπως οι «Moulin Rouge» και «Οι άλλοι», μέχρι τότε σε προσωπικό επίπεδο η ζωή της ήταν γεμάτη ανατροπές και αντιξοότητες. Της έλειπε ένα σταθερό στήριγμα. Μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη στην ηλικία των 23 (που τελικά οδήγησε στην υιοθεσία, μαζί με τον Τομ Κρουζ, των δύο παιδιών τους, της Μπέλα και του Κόνορ), το διαζύγιό της από τον Τομ Κρουζ, ο αρραβώνας της με τον Λένι Κράβιτζ που τελικά δεν ευδοκίμησε ήταν μόνο μερικά από τα τραυματικά γεγονότα που την έσπρωξαν σε τόσο βαθιά μοναξιά, ώστε δεν μπορούσε να απολαύσει ούτε καν το Όσκαρ που απέσπασε για την ερμηνεία της στις «Ώρες».

Μέχρι που γνώρισε τον Κιθ Έρμπαν, λίγο μετά τα τριάντα πέντε της, το 2006, και άλλαξε η ζωή και των δύο τους. Για την ακρίβεια η σχέση του Έρμπαν με την Κίντμαν έσωσε τη δική του ζωή, καθώς ο τραγουδιστής της κάντρι κατάφερε να αποτοξινωθεί μετά από πολλά χρόνια καταχρήσεων. Μαζί του, επίσης, η Κίντμαν απέκτησε τα πρώτα της βιολογικά παιδιά, και τα δύο μετά τα σαράντα, τη Σάντεϊ Ρόουζ, 9 χρονών πλέον, και τη Φέιθ Μάργκαρετ, 7 ετών.

Σήμερα η οικογένεια προσπαθεί να περνάει όσο γίνεται λιγότερο χρόνο χώρια, παρά το ασφυκτικό πρόγραμμα όλων.

«Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια» είπε πρόσφατα η Κίντμαν. «Μας κυριεύει το άγχος όταν χωριζόμαστε για περισσότερες από δύο μέρες. Προσπαθούμε, τα βράδια που είμαστε όλοι εδώ, να τρώμε πάντα μαζί».

Με τον Έρμπαν, παρόλο που γιορτάζουν πλέον δεκατρία χρόνια γάμου, παραμένουν αχώριστοι. Είναι χαρακτηριστικό το ότι όταν η Κίντμαν, το 2015, έπαιζε σε μια θεατρική παράσταση στο Λονδίνο και ο Έρμπαν ήταν σε περιοδεία, εκείνος δεν δίστασε να κάνει μια πτήση δέκα ωρών απλώς και μόνο για να περάσει τη νύχτα μαζί της και το επόμενο πρωί να επιστρέψει στην περιοδεία του, εγκαίρως για την επόμενη συναυλία.

«Αυτό είναι για μένα η αγάπη στην πράξη. Ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά κι εγώ θα μπορούσα να κάνω το ίδιο για εκείνον, αυτό είναι που έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε ως ζευγάρι».

Και κάπως έτσι στα πενήντα της, τα οποία έκλεισε το περασμένο καλοκαίρι, η Νικόλ Κίντμαν διανύει μια από τις καλύτερες και πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της. Όταν απέσπασε το 2017 το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού στα British Glamour Awards, ανακοίνωσε ότι της έκανε εντύπωση το γεγονός πως παλιά πίστευε ότι μπαίνοντας στην έκτη δεκαετία της ζωής της θα έριχνε ρυθμούς. «Όταν ήμουν γύρω στα 40 με θυμάμαι να σκέφτομαι, α, στα πενήντα μου θα αποσυρθώ. Σε καμία περίπτωση!». Κάθε άλλο: Όχι απλώς συνεχίζεται η λαμπερή της πορεία, αλλά φέτος θα τη δούμε στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του «Big Little Lies», να συμπρωταγωνιστεί μαζί με τη Μέριλ Στριπ. Ανυπομονούμε.

Δείτε τη να μιλάει στην Έλεν Ντε Τζενέρις για την αναπάντεχη επιτυχία του «Big Little Lies».


Read Next

17 Απρ 2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: "Οι κόρες μου οριακά περνάνε τις τάξεις λόγω απουσιών"

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του ηθοποιού.

17 Απρ 2024

Δολοφονία Καρολάιν: Η μικρή Λύδια πήρε επίσημα το επίθετο της μητέρας της και πλέον δεν θα έχει καμία σχέση με την Ελλάδα

Οι γονείς της Καρολάιν ήθελαν όχι μόνο η εγγονή τους να μεγαλώσει μακριά από την Ελλάδα, αλλά να αλλάξει και επίθετο για να μην τη συνδέει το παραμικρό με τον πατέρα της.

Περισσότερα από

News

17 Απρ 2024

Η Βικτόρια Μπέκαμ έκλεισε τα 50 και ο Ντέιβιντ της αφιέρωσε το πιο συγκινητικό βίντεο

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα για τη σύζυγό του Βικτόρια, καθώς αυτή κλείνει τα 50 της χρόνια.

17 Απρ 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πού ζούσε ο πιο αγαπητός ποδοσφαιριστής του κόσμου, πριν αποκτήσει φήμη, δόξα και χρήματα;

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής σήμερα, έχει περιουσία που ξεπερνά τα 766 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά πριν;

17 Απρ 2024
17 Απρ 2024

Φώτης Μεταξόπουλος:"Το εγκεφαλικό το έπαθα ξαφνικά. Βγήκα στο κήπο μου και…"

Η σπάνια συνέντευξη του καλλιτέχνη που σημάδεψε την "χρυσή" εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

17 Απρ 2024

Στέφανος Κασσελάκης: "Όταν με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης σχηματίστηκε ένας σταυρός"

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφηγήθηκε μία στιγμή από τη βάφτισή του στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

17 Απρ 2024

Ναόμι Γουότς: Η 55χρονη ηθοποιός σε σπάνια εμφάνιση με την 15χρονη κόρη της στο σόου του Dior

H σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού με την κόρη της σε επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη.

17 Απρ 2024

Χένρι Κάβιλ: Επιβεβαίωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί με την Νάταλι Βισκούζο

Ο Χένρι Κάβιλ μίλησε για τα ευχάριστα νέα στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας.

17 Απρ 2024

Εριέττα Κούρκουλου: "Το μωρό που χάσαμε, ήταν κοριτσάκι και είχε σύνδρομο Turner"

"Σκεφτόμουν θα έχω μεγάλη κοιλιά τον Αύγουστο στα γενέθλιά μου".

17 Απρ 2024

Βελιγράδι: Επίδειξη Μόδας στη μνήμη έφηβης που έπεσε θύμα επίθεσης στο σχολείο, με τη συμμετοχή του Dior

Σέρβοι σχεδιαστές έφτιαξαν σχέδια που είχε εμπνευστεί και σχεδιάσει η Αντζελίνα πριν χάσει τόσο μάταια τη ζωή της από πυροβολισμούς στο σχολείο της.