ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι Gazoza δεν είναι συγκρότημα, είναι project. Έτσι αυτοσυστήνονται

Tους μάθαμε από το X-Factor. Συστήνονται, μας λένε για το πως δημιουργήθηκαν, την εμπειρία τους στο παιχνίδι, για το αν «αδικήθηκαν» ή εάν «ευνοήθηκαν».

Οι Gazoza δεν είναι συγκρότημα, είναι project. Έτσι αυτοσυστήνονται

-Πότε και πως δημιουργήθηκε το project σας;

Efi B.: «Η ιδέα υπήρχε στο μυαλό μου από το 2014. Ήθελα να βρω έναν τραγουδιστή να φτιάξω ένα απόλυτο party-project το οποίο δεν θα είχε φραγμούς, μουσικούς και θα έπαιζε οτιδήποτε είναι ανεβαστικό και γνωστό , είτε ανήκει στην εποχή του 50, είτε στο σήμερα.
Μοναδικός γνώμονας θα ήταν ο κόσμος που θα έρχεται , να ξεχνάει έστω για δύο ώρες όλες τις σκοτούρες του και να ακούει ταυτόχρονα αγαπημένα του Hits παιγμένα σε ροή άμεση σαν dj αλλά με την ζωντάνια κάποιων live μουσικών! Η υλοποίηση ξεκίνησε αισίως το 2015 σε μια δύσκολη συναισθηματικά περίοδο για μένα... Επέλεξα όμως ακριβώς εκείνη την περίοδο, ώστε να μπορέσω να επαναφέρω μέσω της μουσικής τον παλιό καλό, χαρούμενο εαυτό μου. Αυτή λοιπόν η «μουσικοθεραπεία» μου, γέννησε τους GAZOZA!
Αρχικά ενώθηκα με τον Αρίωνα τον τραγουδιστή , αυτό το υπέροχο, ταλαντούχο πλάσμα και παθιασμένο καλλιτέχνη στη ψυχή, ο οποίος τόλμησε να αγκαλιάσει αυτή την τρέλα μου και να με πιστέψει στα τυφλά χωρίς δεύτερη σκέψη. Η χημεία ήταν άμεση, οι απόψεις ταυτίστηκαν στο λεπτό και έτσι προσθέτοντας άλλον έναν μουσικό στην κιθάρα τον Χρήστο, ακολούθησαν από το Σεπτέμβριο του ‘15 lives σε όλη την Ελλάδα. Όταν αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος στο X-Factor, προσθέσαμε για τις ανάγκες του παιχνιδιού άλλους 2 εξίσου ταλαντούχους μουσικούς ,τον Θοδωρή και τον Παντελή και έτσι ζήσαμε όλοι μαζί αυτό το συναρπαστικό τρίμηνο.Τώρα πλέον, θα μας δείτε με τον Αρίωνα σε διάφορους σχηματισμούς, είτε με τα παιδιά μαζί συναυλιακά, είτε τους δυο μας σε σχήματα μαγαζιών».

Οι Gazoza δεν είναι συγκρότημα, είναι project. Έτσι αυτοσυστήνονται
Efi B.:«Αρχικά ενώθηκα με τον Αρίωνα τον τραγουδιστή , αυτό το υπέροχο, ταλαντούχο πλάσμα και παθιασμένο καλλιτέχνη στη ψυχή, ο οποίος τόλμησε να αγκαλιάσει αυτή την τρέλα μου και να με πιστέψει στα τυφλά χωρίς δεύτερη σκέψη. Η χημεία ήταν άμεση, οι απόψεις ταυτίστηκαν στο λεπτό και έτσι προσθέτοντας άλλον έναν μουσικό στην κιθάρα τον Χρήστο, ακολούθησαν από το Σεπτέμβριο του ‘15 lives σε όλη την Ελλάδα».
-Ποιο είναι το moto σαν Gazoza; «GAZOZA H ΦΑΣΗ!!!».

-Πως ήταν η εμπειρία σας στο X-Factror;

Αρίωνας: «Ήταν πολύ συναρπαστικό όλο αυτό που ζήσαμε! Όταν έχεις στον ίδιο χώρο μαζεμένους τόσους καλλιτέχνες να μοιράζονται το ίδιο όνειρο καταλαβαίνεις πόσοι μεγατόνοι ενέργειας μπορεί να κυκλοφορεί στο χώρο. Γελάσαμε, κλάψαμε, νευριάσαμε. Αγαπήσαμε, χαρήκαμε, λυπηθήκαμε, ένα σύμπλεγμα συνεχώς εναλλασσόμενων συναισθημάτων που μόνο πιο έμπειρους μπορούσε να μας βγάλει από εκεί μέσα! Φιλίες αναπτύχθηκαν, όνειρα ενώθηκαν, ήταν ένα μεγάλο πάρτι που μόνο όμορφες στιγμές μας έχει αφήσει στο μυαλό μας που θα τις θυμόμαστε για μία ζωή».

-Θεωρείτε ότι σας βοήθησε η συμμετοχή σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι;
Efi B.: «Αναμφισβήτητα! Πρώτα απ ΄όλα ήταν μία περίοδος που μας έδειξε για άλλη μία φορά περίτρανα ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν υπάρχουν όρια στη κούραση αλλά και στην απόδοση. Επίσης είναι μία μικρογραφία της πραγματικής μουσικής βιομηχανίας και των καταστάσεων που μπορεί να συναντήσει ένας επαγγελματίας εκεί έξω στις πραγματικές συνθήκες, οπότε είναι ένα πολύ καλό σχολείο που σου δίνει την ευκαιρία να αποφασίσεις αν όντως θέλεις , αλλά και αντέχεις τελικά να ακολουθήσεις το δρόμο της μουσικής καριέρας. Από εκεί και πέρα με το τέλος του παιχνιδιού, εμείς τουλάχιστον είχαμε ήδη την πρώτη καλή μας επαγγελματική πρόταση και έτσι είμαστε τώρα σχεδόν όλο τον Σεπτέμβρη παρέα με την Πέγκυ Ζήνα, τον Νίκο Μακρόπουλο, την Νωαίνα και τον Πιλάτο στο POLITIA LIVE CLUBBING στη Θεσσαλονίκη, με highlight των εμφανίσεων μας εκεί, τη συμμετοχή μας και στην ΔΕΘ, κατόπιν πρόσκλησης της αγαπημένης μας Πέγκυς, την οποία ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για την αγάπη της και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μας».

Efi B.: «Η ιδέα υπήρχε στο μυαλό μου από το 2014. Ήθελα να βρω έναν τραγουδιστή να φτιάξω ένα απόλυτο party-project το οποίο δεν θα είχε φραγμούς, μουσικούς και θα έπαιζε οτιδήποτε είναι ανεβαστικό και γνωστό , είτε ανήκει στην εποχή του 50, είτε στο σήμερα».
Αρίωνας: «Ήταν πολύ συναρπαστικό όλο αυτό που ζήσαμε! Όταν έχεις στον ίδιο χώρο μαζεμένους τόσους καλλιτέχνες να μοιράζονται το ίδιο όνειρο καταλαβαίνεις πόσοι μεγατόνοι ενέργειας μπορεί να κυκλοφορεί στο χώρο. Γελάσαμε, κλάψαμε, νευριάσαμε».

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας στο X-Factror και ποιος από τους κριτές θεωρείτε ότι σας «αδίκησε» σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού;
Aρίωνας: «Φυσικά η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν περιμέναμε να ανακοινωθεί το αν θα μέναμε ή θα φεύγαμε από το παιχνίδι. Είχαμε αγαπήσει πολύ την όλη διαδικασία μιaς που για τρεις μήνες είχε γίνει το δεύτερο σπίτι μας. Οπότε σε εκείνη τη φάση νομίζω πιο πολύ λυπηθήκαμε που θα σταματούσε αυτή η καθημερινή δράση και όχι το ότι χάναμε την ευκαιρία να βγούμε νικητές. Αδικία δεν νιώσαμε ούτε λεπτό, ίσα ίσα όλοι οι κριτές είχαν μόνο καλά λόγια για μας πάντα, χαρίζοντας μας μάλιστα και τον τίτλο της καλύτερης και γεμάτης ζωντάνια μπάντας επί της σκηνής του Χ-FACTOR».

-Ποιο είναι το moto σαν Gazoza;

«GAZOZA H ΦΑΣΗ!!!».

-Πείτε μου τους επόμενους στόχους σας αλλά και ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα;

«Επόμενος στόχος είναι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανή την σπίθα που άναψε το Χ-Factor , ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον κόσμο και να μοιραζόμαστε μαζί του τη χαρά και την αγάπη μας για την μουσική. Επόμενο επαγγελματικό βήμα θα είναι πιθανώς η κυκλοφορία προσωπικού μουσικού υλικού και εμφανίσεις είτε κάπου σταθερά σε κάποιο μαγαζί, είτε ταξιδεύοντας σε όλο το μήκος και πλάτος της Ελλάδας, είτε και τα δύο ταυτόχρονα. Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε όλους από κοντά».

Οι φωτογραφίες και το υλικό της συνέντευξης είναι από το προσωπικό αρχείο των GAZOZA



Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.