ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι διάσημες σχέσεις του Χόλιγουντ που δεν ήταν καθόλου αληθινές

Είχαν όλη τη δημοσιότητα και τη λάμψη που μπορεί κανείς να φανταστεί, όμως, αυτές οι celebrity δεσμοί απείχαν πάρα πολύ από την πραγματικότητα.

Οι διάσημες σχέσεις του Χόλιγουντ που δεν ήταν καθόλου αληθινές

Φυσικά κανείς από εμάς δεν το ακούει για πρώτη φορά. Οι κανόνες της δημοσιότητας καμιά φορά ωθούν ορισμένους πολύ διάσημους ανθρώπους να συνάπτουν σχέσεις ή ακόμα και να παντρεύονται για καθαρά διαφημιστικούς λόγους ή ακόμα για λόγους συμφέροντος. Πολλές φορές αυτά τα δύο είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Με πρώτη και καλύτερη την σχέση του Τοm Cruise με την Katie Holmes, η οποία κατέληξε σε μία ηχηρή πρόταση γάμου στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ μόλις 2 μήνες αφού το ζευγάρι είχε ξεκινήσει να βγαίνει ραντεβού, οι φήμες γύρω από συγκεκριμένες χολιγουντιανές σχέσεις οργιάζουν εδώ και χρόνια, υποστηρίζοντας πως τα δύο μέλη είχαν καταφέρει να ξεγαλάσουν το κοινό με τεράστια επιτυχία.

Cruise και Holmes χώρισαν έπειτα από 6 χρόνια γάμου και έχουν κάκιστες σχέσεις από τότε, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για έναν γάμο που καθοδηγήθηκε από το κίνημα της Σαιεντολογία στο οποίο ανήκει ο Cruise, δεν είναι όμως οι μόνοι που «παρίσταναν» τους ερωτευμένους για κάποιους δικούς τους,σκοτεινούς λόγους.

Η Kim Kardashian και ο μπασκεμπολίστας του NBA Kris Humphries παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2011 σε μία εντυπωσιακή και πανάκριβη τελετή μόνο και μόνο για να χωρίσουν μόλις 72 μέρες αργότερα, καταρρίπτοντας πολλά ρεκόρ, με τον Humphries να δηλώνει σοκαρισμένος από το γεγονός ότι τη πιο διάσημη τηλεπερσόνα όλων των εποχών έκανε αίτηση διαζυγίου. Πάντως δεν είναι καθόλου λίγοι όσοι υποστηρίζουν πως ο γάμος ήταν ένα τέλειο σχέδιο του καναλιού E Entertainment, το οποίο φιλοξενεί το ρεάλιτι της οικογένειας Kardashian, προκειμένου να συγκεντρώσουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην εκπομπή που τότε βρισκόταν στην πρώτη της τροχιά εκτόξευσης. Άλλωστε η Kim είχε σχεδόν προδώσει το μυστικό όταν στην αρχή της σεζόν είχε πει πως «Θα είναι η καλύτερη σεζόν ever. Θα δείτε πράγματα που δεν τα περιμένατε». Αποτέλεσμα; Eκείνη έβαλε στην τσέπη 2 εκατομμύρια δολάρια επειδή παντρεύτηκε κάποιον σε ζωντανή μετάδοση, όσο για εκείνον δεν γνωρίζουμε πόσα χρήματα προσέθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό από μία απλώς συμπαθητική, αθλητική καριέρα.

Από την άλλη, τα πράγματα ανάμεσα στον Michael Jackson και την δερματολόγο του Debbie Rowe μάλλον ήταν ακόμα πιο απλά και τακτοποιημένα. Δεν εμφανίστηκαν σχεδόν ποτέ μαζί, αλλά απέκτησαν δύο παιδιά με την Rowe να παραδίδει την πλήρη κηδεμονία στον βασιλιά της ποπ με αντάλλαγμα μία συγκλονιστική έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς και πάρα πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Από τη Jennifer Aniston και τον Vince Vaughn που ανακοίνωσαν πως είναι μαζί για λίγους μήνες, όσο δηλαδή κράτησε η προώθηση της νέας ταινία τους μέχρι την Taylor Swift και τον Τom Hiddleston, δες στο βίντεο ποιες άλλες διάσημες σχέσεις «στήθηκαν» αποκλειστικά για τα φώτα της δημοσιότητας.

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

20 Απρ 2024

Πομπηία: Οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως μετά από 2000 χρόνια την Ωραία Ελένη

Τοιχογραφία με παράσταση από τον Τρωικό πόλεμο αποκάλυψαν οι αρχαιολόγοι.

20 Απρ 2024

"Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι. Το θεωρώ λάθος"

Η δήλωση της Αντιγόνης Κουλουκάκου έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις

Περισσότερα από

News

20 Απρ 2024

Η Έμα Τόμσον και η Ρουθ Γουίλσον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σειρά "Down Cemetery Road"

Νέα σειρά θρίλερ με τις δύο διάσημες ηθοποιούς από την Apple TV+.

20 Απρ 2024

30 χρόνια Pulp Fiction: Reunion του καστ της ταινίας του Ταραντίνο που έσπασε τα ταμεία κι έμεινε στην ιστορία

Το Pulp Fiction θεωρείται σταθμός στο μεταμοντέρνο σινεμά. Σκηνές του -όπως η σκηνή χορού του Τραβόλτα με την Ούμα Θέρμαν- έγιναν κλασικές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα.

19 Απρ 2024

Ατρόμητη η Μαρία Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε έξι μήνες η Κύπρια αθλήτρια - "Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας"

Η 32χρονη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ νίκησε την ασθένεια μέσα σε έξι μήνες, γιορτάζοντάς το με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σκίζει τον υπέρηχο...

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.