ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι 10 πιο κακοντυμένες των Video Music Awards. Η πρώτη θέση θα σας εκπλήξει

Οι 10 που βρέθηκαν στα Video Music Awards 2016 και έκαναν τις χειρότερες εμφανίσεις. Η πρώτη θέση είναι μεγάλη έκπληξη. Προετοιμαστείτε.

Οι 10 πιο κακοντυμένες των Video Music Awards. Η πρώτη θέση θα σας εκπλήξει

Χτες, πραγματοποιήθηκαν όπως και κάθε χρόνο τα Mad Video Music Awards 2016 που θα προβληθούν σε λίγες ημέρες στη μικρή οθόνη.

Το παρών φυσικά έδωσαν πολλές εγχώριες celebrities, οι οποίες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων με αέρα και πόζαραν στους φωτογράφους με πλατύ χαμόγελο.

Ποιες όμως ήταν οι πιο κακοντυμένες της βραδιάς; Ακολουθεί το top 10. Συμφωνείτε μαζί μας

10. Βασιλική Τρουφάκου

Αυτό είναι το κακό mix and match. Η ηθοποιός σας δείχνει πώς να το αποφύγετε. Τα λόγια είναι περιττά, η εικόνα μιλά από μόνη της.

Οι 10 πιο κακοντυμένες των Video Music Awards. Η πρώτη θέση θα σας εκπλήξει

9. Ράνια Θρασκιά

Η παρουσιάστρια με μια εμφάνιση που ταιριάζει ιδανικά σε καλεσμένη σε γάμο και βάπτιση. Όχι πάντως σε μουσικά βραβεία.

8.Κατερίνα Λιόλιου

Τη θυμάστε από το The Voice; Μεγάλωσε. άλλαξε και ψάχνει το δρόμο της στη μουσική, όσο και στο στυλ. Να σταθούμε στο animal print με δαντέλα φόρεμα; Στο διχτυωτό καλσόν ή στα λαμέ ασημένια πέδιλα;

7. Δέσποινα Βανδή

Η τραγουδίστρια έδωσε για ακόμα μια φορά ψήφο εμπιστοσύνης στους αγαπημένους της Mi-Ro. Το ασπρόμαυρο όμως φόρεμα δεν κολάκευε καθόλου τη σιλουέτα της. Μπράβο όμως στην απόφασή της να το συνδυάσει με κλασικές μαύρες γόβες.

6. Κατερίνα Στικούδη

Η Vrettos Vrettakos δημιουργία άφηνε άκαλυπτα τα σωματικά προσόντα της. Θα προτιμούσαμε όμως διαφορετικά εσώρουχα και παπούτσια για μια εμφάνιση statement.

5. Demy

Η τραγουδίστρια με custom made Mi-Ro που δεν της ταίριαζε καθόλου. Το φολκλόρ πολλές φορές είναι τέλειο. Όχι πάντως εδώ.

4. Ελένη Φουρέιρα

Με total look που θυμίζει βιτρίνα του κλασικού μαγαζιού Remember στην Πλάκα και μπότες copy paste από το πρόσφατο editorial της Ιαπωνικής Vogue. Μια εμφάνιση που θα θέλαμε να ξεχάσουμε. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται τόσο εύκολα.

3. Άννα Βίσση

Το γυαλιστερό καλσόν, το κόσμημα-χαυλιόδοντας και η ντεγκραντέ κατάληξη του ανεκδιήγητου φορέματός της της έδωσαν δίκαια το χάλκινο μετάλλιο.

2. Έλενα Παπαρίζου

Η τραγουδίστρια θύμιζε κάτι από μαζορέτα αμερικάνικου κολεγίου ή φωτογραφία blast from the past από το μπαλέτο του Γιάννη Φλωρινιώτη. Για την ιστορία πάντως η φούστα ήταν passion alley Vassia Tzotzopoulou και το τοπ by Anna Ziazia.

1. Αθηνά Οικονομάκου

Το κορίτσι που δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ με το στυλ και τις εμφανίσεις της το έκανε χτες βράδυ πανηγυρικά. Γι' αυτό και ομόφωνα την ανεβάσαμε στο πρώτο σκαλί του βάθρου ελπίζοντας να αποτελέσει απλά μια κακή της στιγμή και να μην της γίνει συνήθεια στο μέλλον.

Read Next

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.