ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο γιος της Σίντι Κρόφορντ, Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, συνελήφθη στο Μπέβερλι Χιλς

Ο γιος του διάσημου μοντέλου έχει μπλέξει πραγματικά άσχημα.

Ο γιος της Σίντι Κρόφορντ, Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, συνελήφθη στο Μπέβερλι Χιλς

Με μητέρα την Σίντι Κρόφορντ και πατέρα τον επιχειρηματία Ραντ Γκέρμπερ η ζωή ίσως ακούγεται στρωμένη με όλες τις ευκολίες που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους. Και όντως, σε μεγάλο βαθμό, έτσι είναι αν αναλογιστεί κανεις τις ζωές και τις καριέρες που απολαμβάνουν ήδη τα δύο παιδιά τους. Η Καία και ο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ έχουν την εμφάνιση αξιοζήλευτων, πλανητικών top models που ζητούν εκατομμύρια δολάρια για μία λήψη και αυτή τον δρόμο έχουν ήδη ξεκινήσει να ακολουθούν με το κορίτσι της οικογένειας να θεωρείται ήδη το πιο περιζήτητο νέο αίμα στον χώρο της.

Ταξίδια στην Ευρώπη, φαγητό στα καλύτερα εστιατόρια, ακριβά αυτοκίνητα και ιδιωτικά αεροσκάφη είναι κομμάτια της καθημερινότητας των δύο διάσημων τέκνων της πολυσυζητημένης οικογένειας Γκέρμπερ και οι γονείς τους δηλώνουν παντού περήφανοι. Που τα παιδιά τους είναι προσγειωμένα, συνειδητοποιημένα και εργατικά.

Μάλλον λοιπόν η Σίντι Κρόφορντ δεν μπορεί παρά να έπεσε από τα σύννεφα όταν πριν από λίγες ημέρες, γύρω στις 5 και μισή τα ξημερώματα τοπική ώρα, η αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς της τηλεφώνησε για να της πει πως αστυνομικοί μόλις συνέλαβαν τον γιο της να οδηγεί υπό την επήρεια αλκόολ με φρενήρη ταχύτητα σε κεντρική λεωφόρο. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στις 12μιση το ίδιο μεσημέρι ο Πρίσλεϊ Γκέμπερ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, αφού οι γονείς του πλήρωσαν το ποσό των 15.000 δολαρίων.

Όπως αναφέρουν οι Αρχές του Μπέβερλι Χιλς το μεγάλο ζήτημα στην υπόθεση του νεαρού μοντέλου δεν είναι η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει αλλά το γεγονός ότι είναι κάτω των 21 ετών και στην Αμερική όποιος καταναλώνει αλκοόλ και δεν έχει συμπληρώσει τα 21 χρόνια μπορεί να μπλέξει άσχημα. Κοινώς δεν είναι όπως στην Ελλάδα που υπάρχει αντικαπνιστικός νόμος αλλά όλοι καπνίζουν παντού.

Κάπως έτσι ο γιος της Σίντι έχει βρεθεί σοβαρά μπλεγμένος και κινδυνεύει να χάσει το δίπλωμα του αλλά και να τους ασκηθεί ποινή φυλάκισης με αναστολή για αρκετά χρόνια. Επιπλέον, το πρόστιμο που αναμένεται να πληρώσει μετά την δική λέγεται πως θα αγγίξει τις 250.000 δολάρια.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.