ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Έλληνας σεφ που θα επιμεληθεί το μενού στον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

Σημαντικές, διεθνείς προσωπικότητες θέλουν να δοκιμάσουν τα φαγητά του.

Ο Έλληνας σεφ που θα επιμεληθεί το μενού στον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

Περίπου ένας μήνας έχει μείνει για τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνσδορ και στη Μεγάλη Βρετανία έχουν βρει υλικό για να ασχοληθούν μέχρι του χρόνου.

Μετά από τις πληροφορίες για το προσκλητήριο, τους καλεσμένους, την τούρτα και τον στολισμό, το νέο δεδομένο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα επιμεληθεί το μενού στην βασιλική δεξίωση.

Ένα παλιό ρητό λέει πως κάτω από τα πάντα κρύβεται ένας Έλληνας και η συγκεκριμένη περίπτωση έρχεται να το επιβεβαιώσει με τον βραβευμένο και ήδη πολυσυζητημένο Nίκο Κουλούσια με καταγωγή από την Κοζάνη να αναλαμβάνει τον υπεύθυνο ρόλο του συντονισμού της κουζίνας στη δεξίωση που θα ακολουθήσει της τελετής.

Ο Νίκος Κουλούσιας που στο παρελθόν έχει μαγειρέψει για σημαντικές, διεθνείς προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Βλαντιμίρ Πούτιν που είχε δηλώσει εντυπωσιασμένος από τα πιάτα του Έλληνα σεφ, δήλωσε σε συνέντευξη του Κρήτη tv πως υπάρχει αρκετό άγχος για τη μεγάλη μέρα αφού οι απαιτήσεις είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου και οι προσδοκίες πολύ μεγάλες.

Όπως εξήγησε, οι προετοιμασίες για τον καθορισμό και την ολοκλήρωση όλων των λεπτομερειών του γαμήλιου μενού έχουν αρχίσει από τον Μάρτιο και παραμένουν ακόμα πυρετώδεις.

Στο ερώτημα αν θα υπάρχει κάποιο ελληνικό στοιχείο και δη κρητικό στο πριγκιπικό μενού, ο κ. Κουλούσιας αποκάλυψε ότι το κρητικό λάδι βρίσκεται στη λίστα με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν, ενώ ο ίδιος είπε ότι είναι υπεύθυνος και για το ψωμί που θα σερβιριστεί στον γάμο.

Ο Νίκος Κουλούσιας γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε μαγειρική στη Γερμανία. Κατάγεται από την Νεάπολη Κοζάνης, από την πλευρά του πατέρα του. Από μικρός είχε όνειρο να ασχοληθεί με το χώρο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, κάτι το οποίο πέτυχε με απόλυτη επιτυχία, με αρωγό το πείσμα και την υπομονή του. Ο λόγος για τον κοσμογυρισμένο, Νίκο Κουλούσια που στα 34 μόλις χρόνια ζωής του μετράει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του. To 2007 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Σεφ Βορείου Ελλάδας, ενώ πριν από περίπου 1,5 χρόνο μάγεψε με τα «χρυσά» του χέρια τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μαγειρεύοντας για εκείνον ένα ελληνικότατο πιάτο. Λαγό στιφάδο. Αυτή τη στιγμή, ο Κοζανίτης Σεφ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του αφού εργάζεται ως Διευθυντής Κουζίνας για την παγκόσμια αλυσίδα ξενοδοχείων, Mövenpick Hotels & Resorts, που δραστηριοποιείται σε 24 χώρες. Διαμένει και εργάζεται στη μακρινή Άκκρα της Γκάνας, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Read Next

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

19 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.