ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο εξωφρενικά πολυτελής γάμος μίας fashion blogger σε κάνει να απορείς

Γιατί κάποιος έχει ανάγκη όλα αυτά για να πάει να παντρευτεί;

Ο εξωφρενικά πολυτελής γάμος μίας fashion blogger σε κάνει να απορείς

Η Feiping Chang είναι πετυχημένη fashion blogger. Αλλά πριν από αυτό υπήρξε πετυχημένη τραπεζική επενδύτρια. Πριν από λίγες ημέρες η Chang αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον άντρα της ζωής της, αυτόν που η ίδια αποκαλέι στο Instagram «love of my life», τον επίσης τραπεζικό και χρηματοοικονομικό σύμβουλο, Lincoln Li.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν χρόνια σε ένα πάρτι στη Μιανμάρ και η πρόταση γάμου έγινε στη Νέα Ζηλανδία, και συγκεκριμένα μέσα σε μία βάρκα, την οποία χρησιμοποίησε ο Lincoln προκειμένου να αναπαραστήσει την αντίστοιχη σκηνή από την αγαπημένη ταινία της αγαπημένης του και αγαπημένης πολλών γυναίκων στον πλανήτη, το «Ημερολόγιο».

Από εκείνη τη στιγμή και μετά άρχισε να ξοδεύει χρήματα χωρίς σταματημό προκειμένου να σχεδιάσει μαζί της τον γάμο των ονείρων της και η τελετή έγινε τελικά στο Κάπρι πριν από λίγες ημέρες με την γνωστή fashion blogger και γράφει σε όσα περισσότερα ποστ μπορούσε στα social media ότι επρόκειτο για «το όνειρο της που έγινε πραγματικότητα».

Ο γάμος διέρκησε συνολικά τρεις ημέρες, αφού προηγήθηκε πάρτυ πριν το μυστήριο και πάρτυ μετά το μυστήριο - όχι η καθιερωμένη δεξίωση, αλλά άλλο πάρτυ, το επόμενο παρτύ με brunch και διαφορετικά ρούχα για τη νύφη. Όλα αυτα έλαβαν χώρα σε μία παραμυθένια βίλα στο κοσμοπολίτικο και πανάκρινο νησί της Ιταλίας, τη Villa Lysis με 150 μόνο καλεσμένους και όπως λένε οι φήμες κόστισαν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Το νυφικό είχε την υπογραφή του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Giambattista Valli (ακόμα ένα όνειρο ζωής για τη νύφη) ενώ χρυσοποίκιλτα πιάτα με το μονόγραμμα του ζευγαριού σχεδιάστηκαν ειδικά για την περίσταση. Όπως ακριβώς και στους βασιλικούς γάμους. Η γαμήλια δεξίωση έγινε στο εστιατόριο Da Paolino, το οποίο διαμορφώθηκε ακριβώς όπως το είχε φανταστεί η Chang, ενώ η ίδια άλλαξε φόρεμα και εμφανίστηκε με μία τουαλέτα του οίκου Μoiselle η οποία είχε πάνω σχέδια από λεμόνια για να είναι ασορτί στη διακόσμηση του εστιατορίου που ήταν γεμάτη από λεμονιές.

Και οι υπερβολές δεν σταματούν εδώ. Το γαμήλιο δείπνο αποτελούνταν από τρία πιάτα με ιταλικές γεύσεις πριν μεταβούν στο «δωμάτιο επιδορπίου», όπου ένας σεφ ετοίμασε μπροστά τους στα επόμενα 45 λεπτά την γαμήλια τούρτα, που ήταν όλη καλυμμένη με φράουλες, ενώ η Chang πετάχτηκε μία στιγμή να ξαναλλάξει και να φορέσει άλλο ένα λευκό φόρεμα με την υπογραφή Giamattista Valli.

Το επόμενο πρωί το ζευγάρι παρέθεσε brunch για τους καλεσμένου τους και εκεί η νύφη εμφανίστηκε με ένα Dolce Gabbana συνολάκι και μία ψάθινη τσάντα που είχε κεντημένο πάνω το όνομα του συζήγου της. Λίγο πριν βάλει κάτι άλλο, υποθέτουμε, και φύγει με τον αγαπημένο της για τον μήνα του μέλιτος.

Τέσσερα φορέματα μέσα σε λίγες ώρες, αμέτρητες πόζες στα social media και πολλά εκατομμύρια ευρώ για 150 μόλις καλεσμένους. Είναι μία απλή συνειδητοποίση ότι κάποιος μπορεί να έχει ανάγκη όλα αυτά για να αισθανθεί ευτυχισμένος ή για να δηλώσει στον άνθρωπο που έχει κοντά του την αγάπη του. Είναι κοινή, την έχουμε δει αμέτρητες φορές μπροστά μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή και όχι. Η βαθύτερη πηγή αυτής της συγκεκριμένης ανάγκης ωστόσο παραμένει σταθερά ένα μυστήριο, ασαφές και ρευστό όσο ρευστή μοιάζει η ουσία μίας γαμήλιας τελετής θαμμένη κάτω από τόση εξωφρενική πολυτέλεια.

Read Next

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"

24 Απρ 2024

Σία Κοσιώνη: Οικογενειακή εξόρμηση στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Κώστας Μπακογιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, πίσω στην οικογένειά του, έπειτα από πολύμηνη απουσία στην Αμερική.