ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Με χούφτωσε κανονικότατα». Η Taylor Swift μόλις ισοπέδωσε τον άντρα που την παρενόχλησε σεξουαλικά

Δες την φωτογραφία που αποδεικνύει την σεξουαλική παρενόχληση από τον DJ, David Mueller.

«Με χούφτωσε κανονικότατα». Η Taylor Swift μόλις ισοπέδωσε τον άντρα που την παρενόχλησε σεξουαλικά

Η ιστορία, για όσους δεν έχει τύχει να την παρακολουθήσουν, ξεκινάει το 2013 όταν η ήδη σούπερ διάσημη Taylor Swift πήγε σε μία εκδήλωση πριν από μία συναυλία, όπου συναντήθηκε και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τον DJ David Mueller. Την ώρα της φωτογράφησης εκείνος την πλησίασε υπερβολικά πολύ και αντί να την πιάσει από τη μέση έβαλε το χέρι του στο κάτω μέρος του σώματος της αγγίζοντας επίμονα τον ποπό της. Η ίδια η Taylor μάλιστα υποστηρίζει ότι πέρασε το χέρι του και μέσα από το φόρεμα της και δεν το έπαιρνε με τίποτα.

Η τραγουδίστρια του έκανε μήνυση και εκείνος λίγο αργότερα απάντησε με μία δική του αγωγή κατηγορώντας την ότι του κατέστρεψε την καριέρα με τους ισχυρισμούς της. Εχθές η υπόθεση εκδικάστηκε και η Taylor ήταν η ίδια εκεί για να καταθέσει στο δικαστήριο τι ακριβώς συνέβη εκείνη την μέρα του 2013. Ο τρόπος που περιέγραψε το περιστατικό ήταν ισοπεδωτικός με την ίδια να επαναλαμβάνει συνέχεια τη λέξη «κώλος» και να μιλάει εντελώς απαξιωτικά για τον Mueller.

«Το χέρι του έμεινε κολλημένο πίσω μου καθώς απομακρυνόμουν από κοντά του. Με χούφτωσε, ξεκάθαρα. Με χούφτωσε για πολλή ώρα. Ηταν σοκαριστικό. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν κάτι παρόμοιο.»,δήλωσε η τραγουδίστρια.

Εξηγώντας κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας το λόγο για τον οποίο δεν αντέδρασε τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό δήλωσε, ότι προσπάθησε να απομακρυνθεί όσο πιο μακριά γινόταν από τον DJ David Mueller , αλλά δεν ήθελε να διακόψει την εκδήλωση και να απογοητεύσει όσους περίμεναν στην ουρά και συμπλήρωσε, ότι δεν μπορούσε να αποκαλύψει τι είχε συμβεί χωρίς να την ακούσουν διάφοροι άνθρωποι που στέκονταν κοντά της και πως το περιστατικό ήταν κάτι που δεν ήθελε να μαθευτεί.

Η στάση της Swift ήταν πιο σοβαρή ως προς την απόλυση του DJ David Mueller, λέγοντας χαρακτηριστικά στους δικαστές, ότι κατηγορείται για ατυχή περιστατικά της ζωής του τα οποία είναι προϊόντα δικών του αποφάσεων και όχι δικών της.

Στην ερώτηση «Πιστεύετε, ότι ο Mueller έπαθε ότι του άξιζε;» που έκανε ο συνήγορος του Gabriel McFarland, η σταρ είπε:«Δεν νιώθω τίποτα για τον Mueller. Δεν τον ξέρω. Νομίζω πως αυτό που έκανε ήταν ποταπό, τρομακτικό και σοκαριστικό.»

Ως προς τον ίδιο τον DJ David Mueller, εκείνος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζει ότι δεν έκανε καμία χειρονομία εναντίον της και ότι έχασε τη δουλειά του λόγω του ισχυρισμού της τραγουδίστριας.

Σχολιάζοντας τη φωτογραφία που δημοσίευσε το TMZ, στην οποία λέγεται ότι απαθανατίστηκε η στιγμή της επίθεσης από τον DJ David Mueller, εκείνος είπε ότι είναι «περίεργη» και επιμένει ότι ακούμπησε την τραγουδίστρια στα πλευρά και όχι στα οπίσθια.

Ο δικηγόρος του μάλιστα υποστήριξε στο δικαστήριο ότι δεν είναι δυνατόν να την έπιασε από τον πισινό αφού το φόρεμα της δεν μοιάζει ανασηκωμένο για να λάβει από την Taylor την αποστοματική απάντηση «Αυτό συμβαίνει γιατί περιέργως ο κώλος μου είναι στο πίσω μέρος του σώματος μου». Όταν ο δικαστής τη ρώτησε αν συνέβει κάποιο άλλο αντίστοιχο περιστατικό την ίδια μέρα η Swift απάντησε ξανά σκληρά: «Όχι, αν εξαιρέσεις ότι μου άρπαξε τον κώλο και δεν μου τον άφηνε δεν με παρανόχλησε με κανέναν άλλο τρόπο».

«Με χούφτωσε κανονικότατα». Η Taylor Swift μόλις ισοπέδωσε τον άντρα που την παρενόχλησε σεξουαλικά

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.