ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Με είχε στηρίξει στη μάχη μου κατά του καρκίνου»: Η «Μπρέντα» αποχαιρετά συγκινητικά τον «Ντίλαν»

Η Σάνον Ντόχερτι μιλάει με αγάπη για τον παλιό της συμπρωταγωνιστή και φίλο Λουκ Πέρι.

«Με είχε στηρίξει στη μάχη μου κατά του καρκίνου»: Η «Μπρέντα» αποχαιρετά συγκινητικά τον «Ντίλαν»

«Είμαι σοκαρισμένη. Πληγωμένη. Απελπισμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω άπειρες αναμνήσεις από τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελάω, που έχουν αποτυπωθεί για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου» είπε η Σάνον Ντόχερτι, η «Μπρέντα» από το Beverly Hills, για τον παλιό της συμπρωταγωνιστή και φίλο της Λουκ Πέρι ή «Ντίλαν», αμέσως μετά τον θάνατό του από εγκεφαλικό, στις 4 Μαρτίου, σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, οι δύο ηθοποιοί ξέκοψαν μετά το τέλος της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς των 90s, αλλά επανασυνδέθηκαν πρόσφατα, αφού η Ντόχερτι αποκάλυψε, το 2015, ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού.

«Ο Λουκ ήταν ένας έξυπνος, ήρεμος, ταπεινός και περίπλοκος άντρας με καρδιά από χρυσάφι και αστείρευτη ακεραιότητα και αγάπη. Με ξαναβρήκε στη διάρκεια της διαδρομής μου με τον καρκίνο και ξαναπιάσαμε το νήμα από εκεί που το είχαμε αφήσει. Μεγαλύτεροι και σοφότεροι πλέον, αλλά με ανέπαφη τη φιλία μας» σχολίασε η Ντόχερτι.

«Με είχε στηρίξει στη μάχη μου κατά του καρκίνου»: Η «Μπρέντα» αποχαιρετά συγκινητικά τον «Ντίλαν»
«Ο Λουκ ήταν ένας έξυπνος, ήρεμος, ταπεινός και περίπλοκος άντρας με καρδιά από χρυσάφι και αστείρευτη ακεραιότητα και αγάπη. Με ξαναβρήκε στη διάρκεια της διαδρομής μου με τον καρκίνο και ξαναπιάσαμε το νήμα από εκεί που το είχαμε αφήσει», λέει σήμερα η «Μπρέντα» για τον «Ντίλαν».

Παρόλο που ούτε ο Πέρι ούτε η Ντόχερτι είχαν ενταχθεί στο νέο καστ της αναβίωσης του Beverly Hills, «θέλαμε να συνεργαστούμε ξανά και να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό και με ουσία για τους θαυμαστές μας σε αυτή τη φάση της ζωής μας. Θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο» πρόσθεσε η «Μπρέντα».

Μετά τη φιλική επανασύνδεσή τους, η Ντόχερτι θυμάται πόσο συχνά και με πόση λατρεία μιλούσε ο Πέρι για τα παιδιά του – τον 21χρονο Τζακ και τη 18χρονη Σοφί- τα οποία είχε αποκτήσει με την πρώην γυναίκα του, Ρέιτσελ Σαρπ.

H Ντόχερτι θυμάται πόσο συχνά και με πόση λατρεία μιλούσε ο Πέρι για τα παιδιά του – τον 21χρονο Τζακ και τη 18χρονη Σοφί, στη φωτό με τον πατέρα της- τα οποία είχε αποκτήσει με την πρώην γυναίκα του, Ρέιτσελ Σαρπ.

«Ο Λουκ αγαπούσε την οικογένειά του. Μιλούσε με ενθουσιασμό για τα παιδιά του και για το πόσο περήφανος ήταν για εκείνα. Μου έδειχνε συχνά βίντεο μαζί τους. Ήταν, για εκείνον, η μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής του».

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τον θάνατό του η Ντόχερτι τον συνάντησε για φαγητό, ένα μεσημέρι, και εκείνος έφτασε με το σκυλάκι του, την Πένι, έχοντας επιλέξει ένα εστιατόριο φιλικό για κατοικίδια. «Έφτασα και τον βρήκα εκεί, να χαμογελάει, με τη σκυλίτσα του, πιο χαρούμενο από ποτέ».

Δείτε πέντε αγαπημένες στιγμές από το Beverly Hills, με τον «Ντίλαν» και την «Μπρέντα».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.