ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαζί με τον «Ντίλαν» του Μπέβερλι Χιλς, αποχαιρετάμε και τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα

Ο Luke Perry έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του ως «Ντίλαν» στην τηλεοπτική ιστορία και παραμένοντας ο κρυφός πόθος όλων των κοριτσιών για τα 90s.

Μαζί με τον «Ντίλαν» του Μπέβερλι Χιλς, αποχαιρετάμε και τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα

Και ενώ η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου χθες αργά το απόγευμα, εγώ δεν έχω ιδέα και ξαφνικά λαμβάνω ένα μήνυμα από μία φίλη μου, που λέει: “Έμαθες τα μαντάτα;” Και αμέσως η καρδιά μου αρχίζει να χτυπάει περίεργα και σε χρόνο dt μπαίνω στο ίντερνετ για να δω τι στο καλό έχει συμβεί. Ε, και τα νέα δεν αργούν να μαθευτούν. Ξαφνικά βομβαρδίζομαι με δημοσιεύματα που αναφέρουν, ότι ο Αμερικανός ηθοποιός Luke Perry τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες.

Και αμέσως συνειδητοποιώ ότι μαζί με τον Ντίλαν, από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Beverly Hills 90210”, αποχαιρετώ για πάντα τα χρόνια της αθωότητας, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα και τα νεανικά καρδιοχτύπια.

Μαζί με τον «Ντίλαν» του Μπέβερλι Χιλς, αποχαιρετάμε και τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα
Μαζί με τον Ντίλαν από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Beverly Hills 90210”, αποχαιρετάμε για πάντα τα χρόνια της αθωότητας, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα και τα νεανικά καρδιοχτύπια.

Όταν το Beverly Hills ξεκίνησε να παίζεται στη χώρα μας, πήγαινα δημοτικό. Θυμάμαι πάντα να ψάχνω να βρω αφορμή την ώρα προβολής του επεισοδίου, προκειμένου να κατέβω από τον τρίτο όροφο που ήταν το διαμέρισμά μας στην Άνω Κυψέλη, στη γκαρσονιέρα του πρώτου, όπου έμενε μόνη της η θεία μου, ούσα φοιτήτρια στη Αθήνα, για να το δω. Βλέπετε με τη θεία μου την Ειρήνη έχω μόνο 12 χρόνια διαφορά, οπότε δεν ήταν καθόλου αυστηρή και συνεπώς με άφηνε να παρακολουθώ κρυφά από τους γονείς μου την αγαπημένη μου ξένη σειρά. Και από τότε έγινα και εγώ άλλη μία φανατική θαυμάστρια. Νομίζω δεν έχω χάσει κανένα επεισόδιο, έχω δει σε επανάληψη και τους 10 κύκλους και ξέρω απέξω πολλούς διαλόγους. Ακόμα θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει στο repeat τη σκηνή, όπου ο Ντίλαν τα φτιάχνει με την Μπρέντα, αφού προηγουμένως έχει προηγηθεί ένας άγριος καυγάς με τον πατέρα του, έχει σπάσει μία γλάστρα και έχει φιλήσει με πάθος τη συμπρωταγωνίστριά του, υπό το μουσικό χαλί Loosing my religion των REM.

Για πολλούς τηλεκριτικούς “τα χτυποκάρδια στο Beverly Hills” ήταν μια σαθρή νεανική σαπουνόπερα, που δεν είχε τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει στους τηλεθεατές. Για εμένα όμως, αυτή η σειρά σηματοδοτεί μια ολόκληρη εποχή. Και παρά το νεαρό της ηλικίας μου, με επηρέασε αναφορικά με το πως θέλω να είναι τα εφηβικά μου χρόνια και με προβλημάτισε σχετικά με το τι μπορεί να συναντήσω στο δρόμο μου.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που πολλές θαυμάστριες θεωρούσαν ότι στην τηλεοπτική αυτή φυσιογνωμία βρήκαν τον James Dean της γενιάς του.

Γιατί όμως ο Ντίλαν ήταν ο κρυφός πόθος όλων των κοριτσιών τη δεκαετία του '90; Γιατί η φιγούρα του κοσμούσε τους τοίχους των κοριτσίστικων δωματίων; Γιατί όλες μας κόβαμε φωτογραφίες του από τα εβδομαδιαία τηλεοπτικά περιοδικά για να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας;

Μάλλον επειδή υπήρξε ο πιο αντισυμβατικός, προβληματικός και ατίθασος τηλεοπτικός ήρωας. Η απόλυτη φαντασίωση για τα κορίτσια και το πρότυπο που προσπαθούσαν να μιμηθούν τα αγόρια για να φαίνονται κουλ. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που πολλές θαυμάστριες θεωρούσαν ότι στην τηλεοπτική αυτή φυσιογνωμία βρήκαν τον James Dean της γενιάς του. Ο Ντίλαν Μακέι ήταν ο πιο αινιγματικός και ερωτεύσιμος ήρωας από τα Χτυποκάρδια, που προσπαθούσε να βρει την πραγματική αγάπη μεταξύ της Μπρέντα και της Κέλι (των δύο κολλητών φίλων, που έγιναν εξαιτίας του αντίζηλες), παλεύοντας ταυτόχρονα με τους προσωπικούς του δαίμονες. Ήταν style icon, ακτινοβολούσε λάμψη, είτε φορούσε τζιν και t-shirt, είτε κοστούμι και σίγουρα ήξερα πως να κερδίζει τα φωτογραφικά κλικ.

Όταν φλέρταρε, είχε το δικό του μοναδικό τρόπο: σήκωνε χαρακτηριστικά το σημαδεμένο του φρύδι, χαμογελούσε αινιγματικά, έκανε ζάρες στο μέτωπό του, πριν γίνουν της μόδας και κοίταζε την συμπρωταγωνίστρια του με ένα βλέμμα σαγηνευτικό.

Δυστυχώς ο Luke Perry, όσο και εάν προσπάθησε, δε μπόρεσε να “πετάξει” από πάνω του το ρόλο του Ντίλαν, που με τόση επιτυχία ερμήνευσε τη γλυκιά εκείνη δεκαετία. Μέχρι και το θάνατό του και παρά τα 52 του χρόνια, όλες μας θα τον θυμόμαστε ως τον πολύ γοητευτικό νέο με το υπέροχο στυλ και το τέλειο κούρεμα, που οδηγούσε τη μαύρη porsche, φορούσε μαύρα rayban και τον ελεύθερό του χρόνο τον περνούσε στη θάλασσα κάνοντας σερφ. Όταν φλέρταρε, είχε το δικό του μοναδικό τρόπο: σήκωνε χαρακτηριστικά το σημαδεμένο του φρύδι, χαμογελούσε αινιγματικά, έκανε ζάρες στο μέτωπό του, πριν γίνουν της μόδας και κοίταζε τη συμπρωταγωνίστρια του με ένα βλέμμα σαγηνευτικό.

Και παρόλο που ο "Ντίλαν" δε μένει πια μαζί με τα άλλα πλουσιόπαιδα στο "Μπέβερλι Χιλς" και δεν κάνει βόλτες με την porsche του, θα μας θυμίζει πάντα τα χρόνια της αθωότητας, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα και τα νεανικά χτυποκάρδια.

Δυστυχώς ο Luke Perry, όσο και εάν προσπάθησε, δε μπόρεσε να “πετάξει” από πάνω του το ρόλο του Ντίλαν, που με τόση επιτυχία ερμήνευσε τη γλυκιά εκείνη δεκαετία.

Δείτε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του πιο αγαπημένου ζευγαριού του Beverly Hills, Ντίλαν - Μπρέντα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Σάρα Σνουκ "έκλεψε" το βραβείο Olivier 2024 από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση

Η Σάρα Σνουκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς για την παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι", στην οποία έπαιξε 26 ρόλους!

16 Απρ 2024

Κίλιαν Μέρφι: Είναι αυτό το μυστικό της γοητείας του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και ambassador του οίκου Versace.

Περισσότερα από

News

16 Απρ 2024

"Δείξε λίγο πόδι" είπε φωτογράφος στην Χάνα Γουάντινγκχεμ και εκείνη του έδωσε την απάντηση που έπρεπε

Το περιστατικό συνέβη στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Ολιβιέ στην οποία η Γουάντινγκχεμ ήταν παρουσιάστρια.

16 Απρ 2024
15 Απρ 2024

Χάρις Αλεξίου σε Πορτοκάλογλου- Μόρφη: "Πού πάτε; Καθίστε εδώ!"

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Νατάσα Μποφίλιου ήταν εκεί για να βοηθήσουν τους φίλους τους να κλείσουν τον κύκλο μιας εκπομπής που αντίθετα στο ρεύμα της εποχής παρήγαγε πολιτισμό! Τι είπε η Χάρις Αλεξίου.

15 Απρ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου : "Όταν είχα τις αποβολές, είχα πει στον Γιάννη Φέρτη, ότι οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας κι εγώ θα φύγω πρώτη"

Η Ξένια Καλογεροπούλου συγκινεί με το αντίο της στον Γιάννη Φέρτη με τον οποίο υπήρξαν μαζί στη ζωή.

15 Απρ 2024

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: " Μου φέρεται σαν να είμαι έγκυος στ' αλήθεια"- Η δήλωση για συμπρωταγωνιστή της

Για ποιον πασίγνωστο ηθοποιό έκανε την τρυφερή δήλωση η 49χρονη πρωταγωνίστρια.

15 Απρ 2024

Σοφία Βεργκάρα: "Αν ποτέ κάνεις επέμβαση στο γόνατο, βεβαιώσου ότι θα βρεις έναν όμορφο γιατρό που θα κοιμηθεί μαζί σου εκείνη τη νύχτα!!!!"

Η Σοφία Βεργκάρα ομολογεί ότι υπεβλήθη σε επέμβαση και αποθεώνει στο instagram τον έρωτά της για τον χειρουργό σύντροφό της

15 Απρ 2024

Η Βέρα Γουάνγκ γίνεται 75 και προβληματίζεται πολύ

Υπέροχη, αειθαλής και δραστήρια η σχεδιάστρια μόδας που αψηφά τον χρόνο αισθάνεται και η ίδια την πίεση του.

15 Απρ 2024

Η Νεφέλη Κουρή σε σπάνια εμφάνιση με τον πασίγνωστο σύζυγό της

Το ζευγάρι κάνει αρκετά αραιά κοινές εμφανίσεις

15 Απρ 2024

Μιμή Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: "Είχε μια δύσκολη ζωή τα τελευταία χρόνια και δεν το άξιζε, βασανίστηκε αρκετά"

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στις κάμερες για την τραγική απώλεια του πρώην συζύγου της, Γιάννη Φέρτη.

15 Απρ 2024

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Η γοητευτική κόρη της Μαρινέλλας στους Δελφούς

Έδωσε το παρών στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε