ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ήταν όλες εκεί φορώντας τα "καλά" τους, στο δείπνο της Chanel για το νέο άρωμα No5 L'EAU

Ας δούμε ποιες και ποιοι ήταν, καθώς και τι φόρεσαν.

Ήταν όλες εκεί φορώντας τα "καλά" τους, στο δείπνο της Chanel για το νέο άρωμα No5 L'EAU

Ας δούμε μερικές από τις εκθαμβωτικές -τόσο, μα τόσο, στιλάτες μέσα στα Chanel τους- παρουσίες που παρευρέθησαν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο δείπνο που παρέθεσε ο Οίκος Chanel στο Λος Άντζελες, στο Sunset Tower Hotel, για να γιορτάσει το νέο άρωμα No5 L'EAU, με πρόσωπο τη Lily-Rose Depp. Επίσης, ας δούμε τι φόρεσαν.

Ήταν όλες εκεί φορώντας τα "καλά" τους, στο δείπνο της Chanel για το νέο άρωμα No5 L'EAU
Lily-Rose DEPP, το πρόσωπο του L'Eau N°5, φόρεσε embroidered jacket, look 44, από τη συλλογή Fall-Winter 2016/17 Haute Couture collection. CHANEL αξεσουάρ και παπούτσια. CHANEL δαχτυλίδι: “Coco Crush" σε 18K κίτρινου χρυσού. CHANEL μακιγιάζ.

Η Mila JOVOVICH φόρεσε σατέν μπλούζα από τη συλλογή 2016/17 CHANEL Fall/Winter Ready-to-Wear collection και σκούρο μπλε τζιν από τη συλλογή 2017 CHANEL Spring/Summer Ready-Wear Act 1 collection. CHANEL τσάντα.
Η Αμερικανίδα blogger Amanda STEELE φόρεσε black and white tweed top και παντελόνι, look 13, από τη συλλογή 2016/17 CHANEL Fall/Winter Act 1 collection. CHANEL παπούτσια και τσάντα. CHANEL μακιγιάζ.
Ο PHARRELL WILLIAMS, Ambassador του οίκου, φόρεσε ένα πολύχρωμο μεταξωτό jacket, look 63, από τη συλλογή 2017 CHANEL Cruise Cuba collection. CHANEL καπέλο, ζώνη και παπούτσια. Η Helen LASICHANH φόρεσε ένα πολύχρωμο cotton dress, look 33, από τη συλλογή 2016 CHANEL Spring/Summer Ready-to-Wear collection. CHANEL παπούτσια.
Η ηθοποιός Kristen STEWART, CHANEL Ambassador του οίκου, φόρεσε ένα γκρι cotton cropped top, look 26, από τη συλλογή Spring-Summer 2017 Ready-to-wear Act 1 collection. CHANEL ρολόι: "BOY.FRIEND" ρολόι σε 18K μπεζ χρυσό και μαύρο δερμάτινο λουράκι. CHANEL μακιγιάζ.
Η Αμερικανίδα εικαστικός Langley FOX HEMINGWAY φόρεσε ένα μαύρο top και μπεζ cotton παντελόνι, look 73, από τη συλλογή 2017 CHANEL Cruise Cuba collection. CHANEL παπούτσια, τσάντα και κοσμήματα.
Η Αμερικανίδα μοντέλο Kenya KINSKI-JONES φόρεσε ένα tweed jacket, look 37, και τζιν και τα δύο από τη συλλογή 2017 CHANEL Cruise Cuba collection. CHANEL τσάντα και παπούτσια.
Το νέο άρωμα No5 L'EAU, με πρόσωπο τη Lily-Rose Depp.

Read Next

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.

22 Απρ 2024

Στη Νικόλ Κίντμαν το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI)

Στις 27 Απριλίου θα λάβει χώρα η τελετή και η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη καθώς θα της το παραδώσει μια σπουδαία ηθοποιός.

22 Απρ 2024

Ο "φούρνος του χωριού", που έγινε το "διεθνές" αρτοποιείο στη Ζίτσα Ιωαννίνων

"Ο στόχος μας, είναι να διαδώσουμε την υπέροχη γαστρονομία της Ηπείρου, σε όλο τον κόσμο", λέει ο ιδιοκτήτης του.

22 Απρ 2024

Το Πάσχα έφτασε στο gift shop του Μεγάρου Μουσικής

Λαμπάδες, διακοσμητικά αυγά, υπέροχα δώρα και βιβλία θα βρείτε για μικρούς και μεγάλους στο M-shop του Μεγάρου Μουσικής.