ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άνιστον μετά τον χωρισμό σχολιάστηκε πολύ για τον λάθος λόγο

Η ηθοποιός παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του καλού της φίλου, Jason Bateman.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άνιστον μετά τον χωρισμό σχολιάστηκε πολύ για τον λάθος λόγο

H ίδια φαίνεται να έχει πει σε άτομα του στενού της περιβάλλοντος πως τρέμει την προβολή που θα πάρει η προσωπική της ζωή τώρα που ο χωρισμός της από τον ηθοποιό Τζάστιν Θερού ανακοινώθηκε πλέον επίσημα.

Και μάλλον έχει δίκιο αφού τα μέσα δεν λένε να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί της μετά την κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου. Από την άλλη εκείνη κρατά χαμηλούς τόνους και αδιαφορεί για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει πέσει στα πατώματα και να θρηνεί για έναν ακόμα χαμένο έρωτα.

Μάλιστα εχθές έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, προκειμένου να στηρίξει τον καλό της φίλο Jason Bateman στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας. Η Τζεν έδωσε το παρόν μαζί με τον Bateman και τη σύζυγό του, Αmanda, με την οποία είναι κολλητές και εμφανίστηκε στο TCL Chinese Theater μέσα σε ένα κομψό, μαύρο παλτό με μεγάλα κουμπιά και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Φυσικά τα Μέσα δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την γκριμάτσα που κάνει η ηθοποιός την ώρα που αποχωρεί από την πίσω έξοδο του χώρου και την οποία οι παπαράτσι πρόλαβαν να απαθανατήσουν με μεγάλη επιτυχία. Ναι, η Τζένιφερ δείχνει προβληματισμένη, αλλά αυτό μάλλον συνέβη γιατί αντιλήφθηκε την παρουσία των φωτογράφων, παρά γιατί αισθανόταν ανυπόφορα θλιμμένη για τον χωρισμό της.

Το μεγάλο ενδιαφέρον στο πρόσωπο της μάλιστα έχει ωθήσει τα διεθνή έντυπα να έρθουν σε επικοινωνία με συναδέλφους της και πιο συγκεκριμένα με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της στη σειρά Friends, oι οποίοι, με πρώτο και καλύτερο τον Matt LeBlanc, δηλώνουν πως «Η Τζένιφερ είναι ένα μεγάλο και δυνατό κορίτσι και σίγουρα θα είναι μια χαρά. Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα».

Η γκριμάτσα της Άνιστον που πυροδότησε σχόλια περί «δυστυχίας και μοναξιάς»

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άνιστον μετά τον χωρισμό σχολιάστηκε πολύ για τον λάθος λόγο

Για την ιστορία να πούμε πως η Άνιστον και ο Θερού έκαναν μία τελευταία προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους στις αρχές της χρονιάς όταν πήγαν με τους Bateman στο σπίτι τους στο Μεξικό σε μία τελευταία απόπειρα να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά και η Τζένιφερ κατέληξε να περάσει όλο το χρόνο της με την Αμάντα και ο Τζάστιν με τον Τζέισον. Λίγες εβδομάδες μετά ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.