ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η μέρα της μαρμότας: 8 celebrities που φορούν καθημερινά τα ίδια ρούχα

Οι εκπρόσωποι της showbiz, από τον Karl Lagerfeld και την Angelina Jolie, μέχρι τον Mark Zuckerberg και τον Terry Richardson που επενδύουν πάντα στο ίδιο outfit.

Η μέρα της μαρμότας: 8 celebrities που φορούν καθημερινά τα ίδια ρούχα

Παρά την εμμονή πολλών να ακολουθούν τις τάσεις πιστά, οι παρακάτω 8 celebrities αδιαφορούν για τη μόδα και κάνουν φορούν συνεχώς τα ίδια ρούχα.

Karl Lagerfeld

Ο Κάιζερ της μόδας που γνωρίζει άριστα το χώρο της πιο γρήγορα ανακυκλώσιμης τέχνης, δεν αλλάζει στιγμή και για κανέναν απολύτως λόγο την εμφάνισή του, που αποτελεί φυσικά το σήμα κατατεθέν του -σε έρευνες που έχουν γίνει έχει αναδειχτεί ως ένας από τους πιο γρήγορα αναγνωρίσιμους ανθρώπους της showbiz. Λευκά μαλλιά πιασμένα χαμηλά, σκούρα γυαλιά ηλίου, σακάκια μαύρα και λευκά πουκάμισα, γραβάτες και φυσικά δερμάτινα κομμένα γάντια. Τα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη τον χαρακτηρίζουν ως σαδομαχιστικό βαμπίρ.

Angelina Jolie

Η μέρα της μαρμότας: 8 celebrities που φορούν καθημερινά τα ίδια ρούχα
Φωτο: Splash News

Μπορεί οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί να εντυπωσιάζουν και να γίνονται αυτόματα αντικείμενο συζήτησης, όμως στην καθημερινότητά της δεν αποχωρίζεται στιγμή τη... στολή της. Μαύρα παντελόνια, φαρδιές μονόχρωμες μπλούζες ή μαρινέρες και φυσικά οι αγαπημένες της μπαλαρίνες -ναι, ακόμα και οι σταρ αποχωρίζονται τα ψηλοτάκουνά τους.

Mark Zuckerberg

Φωτο: EPA

Υπάρχει ένα πράγματα που δεν αλλάζει ποτέ από τότε που έβαλε το Facebook στην καθημερινότητά μας και έγινε ένας από τους νεότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο: Το γκρι T-shirt που φοράει, μέσα από ένα επίσης γκρι hoodie.

Ο ίδιος μοιράστηκε τη φωτογραφία που βλέπετε στα social media, ενώ την απάντηση για τη συνήθειά του αυτή την είχε δώσει το 2014, όπου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Θέλω να διαμορφώσω τη ζωή μου με τέτοιο τρόπο, ώστε να χρειάζεται να παίρνω όσο το δυνατόν λιγότερες αποφάσεις εκτός από αυτές που αφορούν το πώς μπορώ να εξυπηρετώ καλύτερα την κοινότητα των μελών του facebook. Είμαι πολύ τυχερός που, όταν ξυπνάω κάθε πρωί, εξυπηρετώ περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους. Και αισθάνομαι ότι δεν κάνω τη δουλειά μου σωστά αν ξοδεύω την ενέργειά μου σε πράγματα ανούσια».

Barack Obama

Ο πρόεδρος της Αμερικής, περιορίζει τις επιλογές του φορώντας μόνο γκρι ή μπλε κοστούμια. «Προσπαθώ να λιγοστεύω τις αποφάσεις. Δεν θέλω να παίρνω απόφαση και για το τι θα φάω και τι θα φορέσω, γιατί έχω τόσες πολλές άλλες αποφάσεις να πάρω», έχει τονίσει σε συνέντευξή του.

Terry Richardson

Ο πιο προκλητικός φωτογράφος του πλανήτη -πολλοί τον χαρακτηρίζουν και ως διαστροφικό, μια και στο baby shower party της συντρόφου του, μοιράστηκαν προφυλακτικά και δονητές στους καλεσμένους, ενώ η τούρτα θύμιζε πλαστική κούκλα του sex- φοράει πάντα καρό πουκάμισα, σε κόκκινο ή μπλε, αγορασμένα από το eBay, Levi’s 501s, Converse Chuck Taylors and Moscot aviator γυαλιά μυωπίας.

Christopher Nolan

Φωτο: Splash News

Ο διάσημος σκηνοθέτης, την ώρα που οι συνάδελφοί του επενδύουν σε καπέλα του baseball και ρούχα με στρατιωτικές αναφορές, δεν αφήνει για κανέναν λόγο το αγαπημένο του μαύρο blazer. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως του έχει μείνει συνήθεια από την εποχή που φοιτούσε στο κολλέγιο και επίσης τον βολεύουν οι πολλές τσέπες του, τις οποίες έχει πάντα γεμάτες.

Michael Kors

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας που ντύνει τις διασημότερες γυναίκες στον πλανήτη, επιλέγει πάντα μαύρα σακάκια, μαύρα T-shirts, τζιν παντελόνια και loafers. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως το ντύσιμο αυτό τον βολεύει αφάνταστα και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αν οι συνάδελφοί του τον χαρακτηρίζουν ως γραφικό.

Steve Jobs

Ο ιδρυτής της Apple ήταν διάσημος και για τις πρωτοποριακές του ιδέες και για το... σταθερό dress code του. Ο ίδιος φορούσε πάντα μαύρη μπλούζα, τζιν και New Balance sneakers, δήλωνε πως δεν τον ενδιέφερε η μόδα, όμως στην ουσία τη δημιουργούσε, πλασάροντας ένα συγκεκριμένο στυλ που έγινε σημείο αναφοράς.

Read Next

01 Μαϊ 2024

"Αγκαλιά μου": Η Ελένη Ράντου σε σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη μητέρα της μοιράστηκε η Ελένη Ράντου

01 Μαϊ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αποκαλύπτει το "κοινωνικό" της πρόσωπο

Η πρώτη ανάρτηση της Τατιάνα Μπλάτνικ μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Νικόλαο, αφορούσε την πλατφόρμα ψυχικής υγείας που έχει δημιουργήσει.

Περισσότερα από

News

01 Μαϊ 2024

Sporty chic: Η total black εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου και τα sneakers που θα φορέσουμε φέτος την άνοιξη

Πρωινή βόλτα στη Γλυφάδα με μαύρο σύνολο και τα αθλητικά που θα είναι hot την φετινή άνοιξη.

01 Μαϊ 2024

"Becoming Karl Lagerfeld": Τον Ιούνιο η πρεμιέρα της βιογραφικής σειράς

Η σειρά εστιάζει σε έναν έρωτα του Καρλ που πυροδότησε και τη μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ιβ Σεν Λοράν.

01 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα αντάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές, αφού δεν φορούσε σουτιέν.

01 Μαϊ 2024

Τζούλι Άντριους: Η σπάνια εμφάνιση της 88χρονης σταρ στα Χάμπτονς

Η αξέχαστη Mary Poppins κομψή και στα 88 της χρόνια.

01 Μαϊ 2024

Πέθανε ο συγγραφέας Πολ Όστερ στα 77 του χρόνια από καρκίνο του πνεύμονα

Ο Πολ Όστερ είχε γράψει 34 βιβλία, μεταξύ των οποίων και η φημισμένη "Τριλογία της Νέας Υόρκης".

01 Μαϊ 2024

Ευγενία Σαμαρά - Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι - Η εμφάνιση στα Πετράλωνα

Αγκαλιά στα Πετράλωνα το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ - Η γνωριμία των δύο ηθοποιών στο θέατρο και ο κεραυνοβόλος έρωτας.

01 Μαϊ 2024

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Η μυθιστορηματική ζωή του 75χρονου σταρ που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον βούρκο

Σε δίκη τον Οκτώβριο ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση. Δύο γυναίκες κατήγγειλαν τον Γάλλο ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 2021 στα γυρίσματα της ταινίας "Les Volets verts".

30 Απρ 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Άνοιξε τα μάτια του, αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

"Είναι Μεγάλη Τρίτη έγινε ένα θαύμα. Από την Κυριακή και μετά έγινε ένα θαύμα"

30 Απρ 2024
30 Απρ 2024

Κόρντεϊ Κοξ: "Με χώρισε την ώρα της συνεδρίας χωρίς να το περιμένω!"

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για μια σκληρή εμπειρία που την οδήγησε όμως σε μια αποκάλυψη.