ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κρίστεν Στιούαρτ πέταξε τα Louboutin της στο κόκκινο χαλί των Καννών

Ένα περιστατικό δίχως προηγούμενο στο μεγάλο κινηματογραφικό φεστιβάλ.

Η Κρίστεν Στιούαρτ πέταξε τα Louboutin της στο κόκκινο χαλί των Καννών

Μάλλον το έχεις εμπεδώσει πια. Η Κρίστεν Στούαρτ είναι στις Κάννες και γράφει την δική της ιστορία, ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο πλευρό της προέδρου και καλής της φίλης Κέιλ Μπλάνσετ, ξεχωρίζοντας παράλληλα ως ένα από τα πιο λαμπερά fashion icos που πέρασαν από την σύχρονη ιστορία του φεστιβάλ.

Στις μεσημεριανές της εμφανίσεις την βλέπουμε με κομψά κοστούμια με την υπογραφή του οίκου Chanel (με τον οποίο έχει συμβόλαιο συνεργασίας), ενώ τις νύχτες έχει, μέχρι στιγμής δώσει, άλλη διάσταση στο τι σημαίνει μοντέρνο επίσημο ένδυμα.

Στο ίδιο ακριβώς πνεύμα το κορίτσι που έγινε διάσημο μέσα από την σειρά ταινιών Twilight, αλλά βαρέθηκε τόσο πολύ το ελαφρύ σινεμά στην πορεία που του γύρισε την πλάτη οριστικά και αμετάκλητα, έλαμψε και εχθές το βράδυ μέσα σε ένα αστραφτερό ασημένιο μίνι Chanel φόρεμα το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες, μαύρες γόβες Christian Louboutin. Ένα παπούτσι που είναι διαβόητο για το πόσο άβολο είναι και πόση επιμονή και πείσμα χρειάζεται για να περπατήσεις με άνεση και χάρη.

Περπατώντας, λοιπόν, πάνω στο κόκκινο χαλί και ενώ τα φλας είχαν ανάψει για χάρη της, η Κρίστεν διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να κάνει ούτε βήμα παραπάνω πάνω στα ψηλόλιγνα τακούνια του Louboutin. Και κάπως έτσι με συνοπτικές διαδικασίες φρέναρε, έσκυψε και έβγαλε τις γόβες της, παραδεχόμενη την αδυναμία της να συμπεριφερθεί σαν την άψογη, καλογυαλισμένη στάρ που ο πλανήτης ζητάει από εκείνη να είναι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων celebrities αλλά και τον παπαράτσι.

Οι τελευταίοι έσπευσαν να απαθανατίσουν το γεγονός όσο η Στούαρτ απλά χαμογέλασε και συνέχισε την πορεία της προς την αίθουσα προβολής. Είχε, έτσι κι αλλιώς, πιο σημαντικά πράγματα να κάνει το υπόλοιπο βράδυ.

Δες την Κρίστεν να βγάζει τα τακούνια της στο κόκκινο χαλί.

Η Κρίστεν Στιούαρτ πέταξε τα Louboutin της στο κόκκινο χαλί των Καννών
Σταματάει μπροστά στους δημοσιογράφους, σα να θέλει αρχικά να βγάλει ένα πετραδάκι που την ενοχλούσε και εκείνοι μένουν με το στόμα ανοικτό, βλέποντας την Κρίστεν να κάνει μία κίνηση που έδειχνε ότι θέλει να βγάλει τα παπούτσια της στο κόκκινο χαλί.
Ναι, πράγματι, τα έβγαλε μπροστά σε αμέτρητες κάμερες και ατελείωτα φλας.
Και σα να μην τρέχει τίποτα κατευθείνεται προς την αίθουσα προβολής.
Tα έπιασε και από τα τακούνια και ανεβαίνει τα - στρωμένα με κόκκινη μοκέτα - σκαλιά αγέρωχη.

Δείτε το βίντεο:

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.